"Бременна ли съм?" - тема за бързи въпроси и отговори №68

• 20 296
  • 718
  •   1
Отговори
# 705
Изчакай за тест, 10 дни преди менструация е твърде рано. Тестове се правят поне на един ден закъснение. Сега, дори и да има бременност, няма да отчете нищо.

# 706
Здравейте, това е тестът ми от днес, макар и бледа, чертатата се вижда, искам да попитам имате ли опит и какво е мнението ви за тестовете на believe?

# 707
Здравейте, това е тестът ми от днес, макар и бледа, чертатата се вижда, искам да попитам имате ли опит и какво е мнението ви за тестовете на believe?
Случило се да покаже позитивна черна, а не бях бременна. Просто бледите черти са малко съмнителни, при такъв случай отново, бих отишла на кръвен.
Тогава бях решила да направя и шурчек тест, също беше позитивен, но с много бледа черта.
При всеки е различно, може твоите хормони да са нормални и да има бременносг, а дано.
Но имай всичко впредвид.

# 708
Случило се да покаже позитивна черна, а не бях бременна. Просто бледите черти са малко съмнителни, при такъв случай отново, бих отишла на кръвен.
Тогава бях решила да направя и шурчек тест, също беше позитивен, но с много бледа черта.
При всеки е различно, може твоите хормони да са нормални и да има бременносг, а дано.
Но имай всичко впредвид.
Да така е, затова се допитвам тук, не смея още да се зарадвам😄

# 709

И аз съм с такъв тест,на живо розовее и е доста плътна,4ти ден закъснение,утре сутрин ще повторя

# 710

И аз съм с такъв тест,на живо розовее и е доста плътна,4ти ден закъснение,утре сутрин ще повторя

При 4 дни закъснение розовите и зелените вече трябваше да са категорични, тъй като са за ранно отчитане. За съжаление, на този етап не ми изглежда обещаващо. Дано все пак при вас случаят е от онези 1%, в които овулацията е била по-късно!

# 711
С believe и shurecheck не съм имала греда. Направете си и нов, за да се потвърди. С първа сутрешна урина.

# 712

При 4 дни закъснение розовите и зелените вече трябваше да са категорични, тъй като са за ранно отчитане. За съжаление, на този етап не ми изглежда обещаващо. Дано все пак при вас случаят е от онези 1%, в които овулацията е била по-късно!
За съжаление е отрицателен

# 713

За съжаление е отрицателен
Не се бой, при някои от нас по-трудно се случват нещата. При нас проблема е мъжкия фактор например. И аз имах проблеми, но бяха решими.
И двата партньора дори да са здравички напълно, пак шансът бил нисък за забременяване. Не го разбирам, някои забременяват много бързо, макар процентът да е малък. От една страна ми е гузно, че не станаха нещата, от друга страна съм доволна, че открих колко проблеми съм имала със здравето от години, а не съм осъзнала.
Като видяхме чертичка се бяхме зарадвали, веднага сложихме име на детето, а на следващия ден изчезна. От тогава си обещах, че няма да се зарадвам напълно, даже и да се роди, щото болката е огромна, след като надеждите се срутват и тази болка не всеки разбира, то е лично между теб и бебето. Ето, даже мъжо не го боли толкова, на човека нито му играят хормоните, нито го боли кръста, нито вижда кръв, нито пие лекарства.

# 714
Привет!
С нередовен цикъл съм 30-35 дни.
Имаме едно дете на 3 и много искаме още едно.Този месец имахме опит( който мисля че е бил успешен) на 13 ден,защото точно тогава имах мн обилна прозрачна слуз.Днес вече ми е 26 ден и от няколко дни имам леки менструални болки и много надути гърди.Правих 4 теста,на всеки излиза веднага втора черта,която аз виждам.

# 715
Изглежда ми положителен, ако все още няма закъснение оптайте пак с друг тест.

# 716
Здравейте направих си тест за бременост на ден 27 съм от цикъла ми и е отрицателен . Моят цикъл е РЕДОВЕН  на 29 дни ми е имам още 2 3 дни до тогава мисля да изчакам и ако не дойде пак да си направя та мисълта ми е ако съм бременна би трябвало да покаже тъй като имам и спонтанен аборт преди 3 годни тогава бях си направила тест 5 дни преди цикъла и ми беше показала две черти положителен   и сега започнахме отново да правим опити със мъжа ми и незнам какво да мисля.. въпроса ми случвало ли ви се е да е бременна някоя от вас но след 1 ден закъснение тогава да отчете не 3 4 дни преди цикъла да вмъкна само, че и си следях овулацията и на следните положителни теста на 13 и 14 ден от цикъла ми сме имали полов контакт

# 717
Mima.21,според мен няма никакъв смисъл от ранни тестове преди закъснение. Единственото изключение е, ако ви предстои операция, лечение с антибиотици или друга интервенция, която може да навреди,тогава се прави кръвен тест за максимална точност. Но да се тествате "за спорта" дни по-рано е излишно напрежение. Най-добре изчакайте поне 2-3 дни закъснение, за да сте сигурни в резултата.

# 718
Да така в права сте но да ви кажа и друго вчера вечерта ходих до тоалетната преди да си легна и взе да ме зацапва розово едно такова зацапване и си сложих превръзки и викам, че ми идва и сега тази сутрин ставам и поглеждам на превръзката нямам обилно кървене просто ме цапа остават ми два дни до до самият цикъл незнам но все пак ще изчакам понеже съм чувала,  че при някой момичета се е случвало така мислят, че е МЦ а то е просто зацапване и са забременели в крайна сметка ...

Общи условия

Активация на акаунт