Спойлери от риалити предавания - тема 25

• 132 845
  • 734
  •   1
Отговори
# 30
ИВ

Ванката кога отпадаше помня,че имаше дата?
Едно предположение,утре Калин ще открадне Николета,за да попълнят бройката.

# 31
Николета ще разцъфти при сините, ако стане така. Но си е възможно и да е елиминационна, а според датите Пекин остава до по-късно. Така че нищо чудно Николета да отпадне.

# 32
ИВ
Уж Георги бил финалист, а отпада по медицински причини. Изобщо вече не вярвам на това, че Мирослав печели формата. Нямаме точни спойлеристи тази година.
Едит : И в уикипедията вече е писан, че е отпаднал по медицински причини.

Последна редакция: пн, 13 окт 2025, 21:39 от IvanRulev5

# 33
Ергенът - Преди време бях разглеждала профила на Дениз и имаше снимки с тагнат профил secretboyfriendofdeniz(това е инстаграм профил), създаден е 2022, но е със сменено име. Тааа, предполагам, че това е Виктор. Тя премахна повечето снимки преди време и е запазила само един рийл, иначе имаше снимки със стикери на главата, но по тялото се личеше, че е той. Със сигурност са пробвали да са заедно след предаването, но след това са се разделили.
Не знам дали вече са се разделили, но определено бяха заедно след предаването, мой приятел ги е видял двамата в хотел във Велинград, може сега да се крият нарочно и като свърши ергенът да се покажат.

# 34
Георги нямаше ли го на снимка от по-късно дни пред изолатора?
А може и да бъркам.

# 35
Никога не е имало спойлер, че Георги стига напред. Точно на блатото мислех, че са му се изгубили следите.

# 36
и кво?Чикагото ги бие утре и става зелен?

# 37

Става жълт според снимките тук. Зелените се разпадат. Ако беше станал зелен щеше да се върне при Феномените.

# 38
Сега намерих. В старата тема на 7 октомври Биляна е дала снимка и сте писали че това, че е Георги пред изолатора.
Не успях да копирам.

# 39

Става жълт според снимките тук. Зелените се разпадат. Ако беше станал зелен щеше да се върне при Феномените.
Мисля,че се бъркаш нещо,не е имало снимка на Чикагото с жълт екип.

# 40
  • София
Добре, да кажем, че имам общи познати с Калин. Това го знам от преди 3 - 4 седмици. Освен, че е супер срамежлив, всички са го питали ,нищо не е казал. Освен, единственото му испускане, че два пъти са били на " лошото място".

# 41
Странно сините са само петима ,пък Чикагото влиза при Зелените 😂🤦Типично за продукцията .

# 42
Пак Биляна беше сложила снимки накрая  в старата тема. Чикагото е зелен. След това, ако се разпада зеленото племе, ще е важно, кой първи има право да избира. Така може и жълт да стане.
Билянче, моля те да ги сложиш и тук тези снимки по които гадаехме кой е Simple Smile

# 43
Добре, да кажем, че имам общи познати с Калин. Това го знам от преди 3 - 4 седмици. Освен, че е супер срамежлив, всички са го питали ,нищо не е казал. Освен, единственото му испускане, че два пъти са били на " лошото място".
Значи другият понеделник сините остават последни. Май след две седмици стават вече две племена и изолаторът отпада.

# 44
  • София
Май след две седмици стават вече две племена и изолаторът отпада.
Не е толкова сигурно Blush

Общи условия

Активация на акаунт