Спойлери от риалити предавания - тема 25

• 132 928
  • 734
  •   1
Отговори
# 180
Да не се окаже, че Томи печели игрите накрая, а е лъжа, че го гонят! Той ако се е хранил трябва да е било на блатото, а не сега... 😂
За утре при блатните пак ще има нещо неочаквано, ще се окаже че двама влизат или че се връщат на блатото...

# 181
Кой отпада на капитанската днес? За Ръждавичка нямаше ли информация, че отпада доста след обединението, т.е. стига топ 8?

# 182
Малее дано Иван да се разкара днес. Ивайло и Ръждата са прекалено добри играчи, че да отпаднат на такъв етап. А и се надявам и продукцията да помогне евентуално Иван да се махне, един вид сам да се наиграе и всички я знаем поуката Grinning няма смисъл вече от връщането му при зелените, изчерпа се като дразнител.

# 183
Аз друго се сетих - не беше ли преди обединението, когато някой беше видял жълто знаме в резиденцията? Помните ли?
Не било знаме, а кърпа. 🤣 Ама каква? За ръце ли? 🤪
dido2k, на (29) 30.07. каква битка се пада?
Скрит текст:

Някой беше питал за тази снимка:

Припомням и това:
https://www.facebook.com/share/v/1BLxrXKu5Z/

# 184
  • София
Значи 29-и Юли би трябвало да е териториална, на 30-и Юли капитанска, но също така знаем (От интервю на Ленорката), че имало един ден без снимки. Та предполагам, че този свободен ден е бил точно в този период, защото след това тази снимка я дават че била снимана на 05.08:

На нея битката се е провела вече, което предполага че е била на 04.Август. Та в периода между 24.07 и 03.08 са 11 дни.
Аз имам и още една снимка от този период (от клипче от тик-ток публикувано на 1-2 Август, но аз си мисля, че това ще го видим сега в четвъртък):

# 185
Аз имам и още една снимка от този период (от клипче от тик-ток публикувано на 1-2 Август, но аз си мисля, че това ще го видим сега в четвъртък):

Доообре 🎃! Да видим. Ако тази снимка е от този четвъртък, възможно е жълтите да паднат на първата номинационна. Номинирани - Радостина и Ивайло. На втората номинационна падат сините. Номинирани - Гизем и Наталия.

И Гизем е чао. Защото и нейните дни са преброени. 👻

Но е (по-)вероятно това да се случи другата седмица. Ако снимката е от 31.07. И е публикувана на 1-2 август.

# 186
Този сякаш не е Ивайло...

# 187
То всички не изглеждат като себе си, защото снимката е обработена с AI. Или каквото там е използвано. 🤣

# 188
ИВ
За мен е Ивайло. Има специфична форма на раменете - леко паднали, не знам как да го обясня.
Дано Гизем е чао и да се върне Наталия, че ми доскуча без нейното присъствие 😅
А вариант да е двойна елиминация има ли? Радостина кога чакаме да отпадне?

# 189
ИВ
За мен е Ивайло. Има специфична форма на раменете - леко паднали, не знам как да го обясня.
Дано Гизем е чао и да се върне Наталия, че ми доскуча без нейното присъствие 😅
А вариант да е двойна елиминация има ли? Радостина кога чакаме да отпадне?

Радостина е голяма загатка кога отпада,търсих в предните теми дали има дата ама уви.
Всички участници я посочват като много силен играч,даже финалист, пък тя от блатото едвам излиза.
И за финалните 9 шанса ѝ е малък,защото Мирослав,Калин,Александър,Чикагото,Ръждавичка,Николета,Траян,Дино,Сапунджиева и Пекин според мен са преди нея.

# 190
Силно се надявам инфото, че Мирослав е победител да е пързалка.

Иван е крайно време да си ходи вече.

И за финалните 9 шанса ѝ е малък,защото Мирослав,Калин,Александър,Чикагото,Ръждавичка,Николета,Траян,Дино,Сапунджиева и Пекин според мен са преди нея.

Демек, почти всички. Съгласна- никак не я виждам сред финалистите.

# 191
Ако инфото за Томи е грешно /че го гонят/, аз и него виждам сред финалистите.

# 192
Ако инфото за Томи е грешно /че го гонят/, аз и него виждам сред финалистите.
А аз не го виждам сред тях.

# 193
Нещо за Предателите тази вечер?

# 194
Нямаше ли спойлер че Гордиенко продължава доста нататък в Игрите ?

Общи условия

Активация на акаунт