Спойлери от риалити предавания - тема 25

• 133 081
  • 734
  •   1
Отговори
# 360
Traitors
Има ли вариант да бъдат разобличени  двама предатели наведнъж, ако са с равен брой гласове? Сега участниците са нечетен брой, ако бъде извършено убийство, ще станат четен и може да се случи на теория. Дали това е "чудото невиждано"?

# 361
  • София
Traitors
Има ли вариант да бъдат разобличени  двама предатели наведнъж, ако са с равен брой гласове? Сега участниците са нечетен брой, ако бъде извършено убийство, ще станат четен и може да се случи на теория. Дали това е "чудото невиждано"?
Няма шанс, за пореден път БТВ си казаха (и показаха) почти всичко сами Joy
https://life.dir.bg/shou/izvanredna-situatsiya-i-pretsedent-v-is … igra-na-predateli

# 362
Traitors

Ако са с равен брой гласове и има балотаж, а после на балотажа има отново балотаж, дават две кутии на двамата с равни гласове - в едната има щит, а другата е празна. Такъв случай имаше в сегашния британски сезон.
По мое мнение, е неуместен начин да се разреши този казус, защото участник трябва да бъде прогонен по убеждение, а не на късмет.

# 363
Чакала и Ясмин също не им харесва сезона. третият е Дани викинга високия с дългата коса
Те Виолета и Туньо постоянно викат колко е тъп този сезон и как сезон 5 е по добре а Ясмин и Чакала как сега не са правили последователи и сезон 4 колко бил по добър и тн
Наистина не ги разбирам тези хора. Сякаш правят подкаст не за да коментират играта, а да разказват за себе си и за участието си - пряко или косвено чрез Микяй - в предишните сезони. Стоят и чакат някой да им каже колко е лоша продукцията, за да изпитат удовлетворение някакво странно. А на мен сезонът ми харесва много повече от предишния с нагласените подигравчии и манипулатори Мартин и Добрин. Само Гешев беше сладур там. В този сезон участниците са ярки, физиономични, а и най-добрите не се имат за някакъв връх, а са по-скоро скромни и симпатични. Гледам с интерес до момента и дори -за пръв път след сезон едно - включих и мъжа си, за да съпреживяваме заедно.

# 364
Чакала и Ясмин също не им харесва сезона. третият е Дани викинга високия с дългата коса
Те Виолета и Туньо постоянно викат колко е тъп този сезон и как сезон 5 е по добре а Ясмин и Чакала как сега не са правили последователи и сезон 4 колко бил по добър и тн
Наистина не ги разбирам тези хора. Сякаш правят подкаст не за да коментират играта, а да разказват за себе си и за участието си - пряко или косвено чрез Микяй - в предишните сезони. Стоят и чакат някой да им каже колко е лоша продукцията, за да изпитат удовлетворение някакво странно. А на мен сезонът ми харесва много повече от предишния с нагласените подигравчии и манипулатори Мартин и Добрин. Само Гешев беше сладур там. В този сезон участниците са ярки, физиономични, а и най-добрите не се имат за някакъв връх, а са по-скоро скромни и симпатични. Гледам с интерес до момента и дори -за пръв път след сезон едно - включих и мъжа си, за да съпреживяваме заедно.

Ярки?Освен Дино и Чикагото други ярки образи няма вътре.Също така е нормално да не се имат за някакъв връх,имайки предвид уменията им в сравнение с това какви хора участваха предишни сезони..

# 365
Според Уикипедия ,победителят е Пекин

# 366
Още не е Хелоуин.  Рано е за страшки Astonished

# 367
Според Уикипедия ,победителят е Пекин

Моята уикипедията не е твоята уикипедия … празно е полето

# 368
  • BG-DE
Изтрили са името на Пекин но преди малко беше отбелязана тя като победител, сега разбрах, че първото ѝ име е Катрин 😂 Не я харесвам особено но май я предпочитам пред Мирослав 😂

# 369
ИВ
Дидо, кристалната топка може ли да ти каже на колко елиминационни битки ще ходи Калин? Много специфичен въпрос, но ми е любопитно. 😆 Също, утре да чакаме ли трета победа на генерала?

# 370
На мен също тази година са ми по-симпатични участниците, като изключим вечно намусената Ръждавичка и манипулативната Пекин.
Аз честно се чудя как сините са толкова глупави, че да не я бумнат на една елиминация досега. Вярно силна, ама то нали и силните трябва да се чистят. А дали на мястото на Гизем и тя нямаше да се изпусне и да си тръгне безславно. Щото на тези елиминации винаги има някакъв шанс колкото и да си силен да си тръгнеш/ Иначе искаше да прати Лапунов да виси на пръчките.

# 371
Изтрили са името на Пекин но преди малко беше отбелязана тя като победител, сега разбрах, че първото ѝ име е Катрин 😂 Не я харесвам особено но май я предпочитам пред Мирослав 😂
Нея специално - не, предпочитам всеки друг Simple Smile

# 372
Сега в момента като победители се спрягаха
Калин,Миро,Симона,Пекин, в началото викаха че Дино,Траян или Лапунов (уж като теч) ще се победители
Вие кое си мислите че ще бъде от тях ?

# 373
  • София
Нея специално - не, предпочитам всеки друг Simple Smile
Пак си помисли JoyJoyJoy

Просто някой в момента си играе с тази страница, но бързо се усещат и връщат редакциите.

# 374
Какво стана със спойлера, че зелените се разпадат?

Общи условия

Активация на акаунт