Онур Туна и Севда Ергинджи/Минали и бъдещи проекти и партньори Тема № 40

• 28 273
  • 341
  •   2
Отговори
# 330
Добро утро

# 331
Добро утро,момичета.

Никога не отхвърляйте това което ви предлага деня:
   Хубавият ден носи щастие, а лошият ден дава опит...
 Нека днешният ден бъде изпълнен само с положителни
    емоции и хубави моменти за всички!

песента от финала на 47 еп.
''Тръгвам си'',песен на Сезен Аксу от 1989 г.

https://www.youtube.com/watch?v=C0EgvamXF9c
БГ превод на песента
Скрит текст:
Текст
Времето е само малко време Този временен гняв, тази амбиция, това отмъщение Болката ни е стара като историята Нормално като дишане
Zaman sadece birazcık zaman Geçici bu öfke, bu hırs, bu intikam Acılarımız tarih kadar eski Nefes alıp vermek misali olağan
Времето е само малко време Любовта е един единствен момент, в който свършва Около такива подобни белези Дори навиците ни са обикновени
Zaman sadece birazcık zaman Son bulduğu yerde sevgiler bir tek an Böyle benzer izler etrafında Alışkanlıklarımız bile sıradan
Тръгвам си, цялата любов е в сърцето ми Тръгвам си, миризмата ти е още върху мен Оставих ти страхове и ново начало Отивам сам
Gidiyorum bütün aşklar yüreğimde Gidiyorum kokun hala üzerimde Sana korkular bıraktım bir de yeni başlangıçlar Bir kendim bir ben gidiyorum
Тръгвам си, цялата любов е в сърцето ми Тръгвам си, миризмата ти е още върху мен Оставих ти страхове и ново начало Отивам сам
Gidiyorum bütün aşklar yüreğimde Gidiyorum kokun hala üzerimde Sana korkular bıraktım bir de yeni başlangıçlar Bir kendim bir ben gidiyorum
Времето е само малко време Гневът ми е, защото се страхувам от самотата Знаеш ли, страх ме е от тъмното като дете Винаги паля лампите от този страх
Zaman sadece birazcık zaman Kızgınlığım yalnızlıktan korktuğumdan Bilirsin karanlıktan da ürkerim çocuklar gibi Işıkları hep yakarım bu korkudan
Източник: LyricFind

песента от фрагмана за 48 еп.

https://www.youtube.com/watch?v=uCk2eiOdsyA

рейтинга на новия епизод

и на повторението

Желая ви хубав ден.

# 332
  • Плевен / София
рейтинга на новия епизод

и на повторението

Здравейте момичета,
Ако продължават в този дух рейтинга ще продължавада пада. За разлика от конкурента в петък където и в трите групи рейтинга е равностоен...
Скрит текст:

# 333
Здравейте,момичета!

''Далечен град'' - 19еп.(47 еп.) БГ субт.
https://playtube.tv/watch/%D0%B4%D0%B0%D0%BB%D0%B5%D1%87%D0%B5%D … oNLMsfHP47vz.html

Скрит текст:
📌Алия ще бъде хваната на полицейски контролно-пропускателен пункт. Боран ще бъде информиран първи, а след това Джихан.

📌Джихан ще се ядоса на Алия.

📌Джихан ще започне да си мисли, че Алия не го обича. „Как можа да ми причини това, Алия...“

📌Той също ще се ядоса на Садакат. Тя ще каже нещо от рода на: „Аз бях тази, която я пусна да си ходи.“

📌Връзката между Алия и Садакат ще стане много близка. Тя ще помогне на Алия с някои проблеми.

📌Ще има паралелни сцени, подобни на епизода в Диарбекир на сватбата на Зейнеп.

📌Ерол и Джихан ще научат за любовницата на Боран. Любовницата ще се появи във втория фрагман.

📌Разводът ще се състои в епизод 49.

Желая ви приятен ден!

# 334
# 335
Добро утро,момичета!

Дари Hug

Сахра Шаш е получила наградата „Пробив на годината“ на наградите Kristal Marmara Ödülleri!Честито!

Днес обикновено пускат 2-ри фрагман,но миналата седмица го пуснаха в петък.
Да видим тази седмица как ще постъпят?

Желая ви хубав зимен ден!

# 336
# 337
Здравейте,момичета!

Сташе Hug

Вчера не ни пуснаха 2-ри фр. за 48 еп. и днес очакваме всичко - новите снимки,озета и фрагмана.

Вчера излезе инфото,че актьорът Бурч К. се е отписал от ИГ на сериала ДГ след като е видял видео с шамарите.

Скрит текст:

Ето видеото от ВК,може да сте го видели на др.място в нета
https://vk.com/fan_dizi?w=wall-119231816_137063

😴🛌🥱✨️🌃 Сънят през нощта е за слабите, реши Бирсен:

Дали видеото с удара в лицето на Боран в сериала „Далечен град“ предизвика криза?

◆ Причината Бурч Кюмбетлиоглу, който играе Боран в „Далечен град“, да спре да следи официалния акаунт на сериала, се превърна в източник на любопитство. Твърдението, че актьорът ще напусне популярния сериал, бързо се превърна в тенденция в социалните медии, но беше разкрито, че той продължава да работи по проекта и че няма очаквано напускане.

ИЗТРИТО ВИДЕО

Забележително е, че Бурч Кюмбетлиоглу спря да следи официалния акаунт след публикуването на видео, в което Кая, Садакат, Джихан и Алия последователно удряха Боран в лицето. Фактът, че видеото беше изтрито малко след това, засили спекулациите, че актьорът е бил разстроен от това.

✍️ Бирсен Алтунташ

Желая ви успешен ден!

# 338
Те за този актьор Бурч Кюмбетлиоглу пишат , че бил саможив и странял от всички в екипа.  Трудно се работело с него и сега с тази отговорна роля съвсем му се вдигнало самочуствието.....

# 339
Здравейте!

Юра,дано скоро му приключи участието.

Част от новите снимки за 48 еп.

и озета:
Алия се подготвя за тихо пътуване със сина си, под сянката на щателно изработения план на Садакат. Докато се опитва да се скрие от подозренията на Джихан, тя получава подкрепа от един от най-доверените си хора.
Докато Алия изглежда решена да остави всичко зад гърба си, на правния фронт се разгръща неочаквана активност. Планът на Джихан да я защити се разгръща стъпка по стъпка, без Алия да знае.
Когато истината е разкрита, Джихан не губи време,но неочакван мрак блокира пътя му, докато се опитва да стигне до нея. Всяка стъпка, която Аля прави, приближава сянката от миналото все повече.
Междувременно, променящото се настроение на Зерин започва да тревожи Фидан. С нарастването на разрива между казаното и скритото, Фидан, в преследване на истината, внезапно се озовава между две враждуващи семейства.
Когато настъпва денят на развода на Алия и Боран, събитията, развиващи се в съдебната зала, нарушават равновесието. Как ще се отрази това на любовта на Джихан и Алия?

...всички снимки от 48 еп.

https://www.youtube.com/watch?v=rb6LpvW-Slg

остана да пуснат 2-ри фр. до довечера...

====================================

Ето и 2-ри фр. за 48 еп.
„Където и да си, ще те намеря.“

https://www.youtube.com/watch?v=-sJMUGBnmzM

превод на фрага с руски субт.
https://vk.com/uzaksehir?w=wall-198834522_374626

Последна редакция: пт, 30 яну 2026, 21:20 от Zlatina3

# 340
Добро утро Благодаря за споделеното

# 341
Здравейте,момичета!

Очаквах пост за да пиша. Дари Hug,благодаря!

Снимките на филма с Онур и Йозге са завършили.Да видим кога ще го пуснат за гледане?

за ''Далечен град''
Да знаете,че всички епизоди с БГ превод на сериала от PlayTube са свалени.Проверих за др.сериали,които следя все още не.Имаше международна акция за пиратството.Четох в нета,че са открили офисите на Замунда и др. сайтове от където се теглят филми.Имало арестувани.Ще се наложи да гледаме с руски субт.Аз имам отметки.

Джихан ядосан след като разбра за Алия,че не е в болницата...

към снимките има и видеа:
https://vk.com/uzaksehir?w=wall-198834522_375120
Поздравления за Сахра за получаването на наградата „Пробив на годината“ на наградите „Кристал Мармара Одюлери“. Hands Clap
-Искам да кажа следното: вашите мисли, идеи и подкрепа са много важни за мен и наистина ги оценявам. Така че, да бъда удостоена с вашето внимание е прекрасно чувство.
Благодаря ви много за поканата. Толкова се радвам да бъда тук, да усетя вашата енергия. Вие сте много ценна. Нека всичко бъде както вие желаете и за вас.

Скрит текст:
📌Наре блъска някого с колата си.
📌Развод 100%...
📌Сянка от миналото - любовница,след не я и българите.
📌Фидан разбира за детето.
📌Алия ще заяви в съда, че няма да се развежда. Тя няма да знае за плановете на Джихан до самия край.
📌В епизод 49 (след развода), ДжихАл се карат,после ще има Халвет.

Желая ви щастлива събота!

Общи условия

Активация на акаунт