Онур Туна и Севда Ергинджи/Минали и бъдещи проекти и партньори Тема № 40

• 29 510
  • 360
  •   4
Отговори
# 345
Добро утро,момичета!

Лелее Фили Hug,най-после се появи! Grinning Вече си мислех,че си ни забравила след като толкова време не си писала! Аз си продължавам с ДГ.Няма как да не гледам и ''Рози и грехове''. Smirk

Емирхан

Днес отново е нашия ден за кино.Както вчера писах епизодът ще започне по-рано.

Вече са пуснали откъса/3 фр.

https://www.youtube.com/watch?v=7sqOlDVHXo8

и с руски субт.
https://vk.com/uzaksehir?w=wall-198834522_376928

Преди началото на епизода ще пусна линковете за руската озвучка и допълнителните снимки.

Приятен ден и успешна нова седмица!

# 346
  • Плевен / София
Здравейте момичета,
Да видим какво са ни подготвили за днес...

# 347
Здравейте!

Линковете за руската онлайн озвучка:
1.https://turoktv.com/16163-dalekiy-gorod-seria-48.html
2.https://ruturkserial.net/dalekiy-gorod-cvnwet780ery0re/4758-dale … 8u5h8r98ttfe.html

Част от допълнителните снимки,част 2..

Скрит текст:

Всички снимки в клипа,част 2...

https://www.youtube.com/watch?v=moLdb-NjyBo

Приятно гледане по-късно!

===========================================

Ами това е.В какво превърнаха Алия за да запази сина си?Първо се поддаде на Садакат и тръгна да бяга.От фрагмана се разбира,че тя е изтрила видеото с което заплашваше Боран.Поддала се е и на неговите закани.Остави Джихан сам на пътя.

Ето го и 1 фр. за 49 еп.

https://www.youtube.com/watch?v=h-2bIJmYBjM

с руски субт. от тази група
https://vk.com/fan_dizi?w=wall-119231816_137600

Лека нощ!

Последна редакция: пн, 02 фев 2026, 23:37 от Zlatina3

# 348
Добро утро

# 349
Здравейте,момичета!

Дари Hug

за ''Далечен град''
Очаквам най-после да настъпи развръзката около Боран.Да видим после какво са замислили?

Тъй като вече нямаме БГ превод и в тубето, ви пускам линк,където качват превода с руски субт.
48 еп. вече е готов
https://1plus1tv.com/20994-dalekij-gorod-uzak-sehir-vse-serii-20 … sskom-jazyke.html

тягът от снощи в тренда

Рейтингът доста е паднал.Имаше мач и някакъв религиозен празник,който даваха на к.Д преди да започне сериала.

Скрит текст:
И на др.сериал е паднал

Желая ви приятен вторник!

# 350
  • Плевен / София
Скрит текст:
Здравейте,момичета!

Дари Hug

за ''Далечен град''
Очаквам най-после да настъпи развръзката около Боран.Да видим после какво са замислили?

Тъй като вече нямаме БГ превод и в тубето, ви пускам линк,където качват превода с руски субт.
48 еп. вече е готов
https://1plus1tv.com/20994-dalekij-gorod-uzak-sehir-vse-serii-20 … sskom-jazyke.html

тягът от снощи в тренда

Рейтингът доста е паднал.Имаше мач и някакъв религиозен празник,който даваха на к.Д преди да започне сериала.

Скрит текст:
И на др.сериал е паднал

Желая ви приятен вторник!
Здравейте момичета,
За първи път снощи не съм гледала цялата серия онлайн и няма да коментирам нищо. Незнам дали е заради мач или рилигиозен празник спада в рейтинга, но лично на мен ми омръзна да гледам как Боран иска всичко, което принадлежи на Джихан...Алия да плаче, че и вземат сина, а Садакат да се чуде как да угоди на отрочето на Еджмел....

# 351
И аз не гледах, взе да ми се повтарят опитите на дивия Боран да си връща семейството. Мога да го гледам и на руски - не ми е проблем, но не ме провокира достатъчно.
И не мисля че чак футбола е дал спад и без него щеше да е същото...

# 352
Здравейте,попаднах случайно на темата докато търсех информация за Далечен град.Благодаря много на Zlatina за информацията ,която качва.Аз също не мисля,че спада на рейтинга е заради мач или нещо друго.Доколкото успявам да си преведа с чичко Гугъл,масово недоволстват от развитието на сериала.Ако не обърнат палачинката скоро няма да видят висок рейтинг.

# 353
  • Плевен / София
Здравейте момичета,
Кафето ви ще е от Злати, а от мен е това...
Премиерата на филма на Еда Едже и Каан Йълдъръм “Sonunda Sen“ (Най-накрая ти), е отложена от 14 февруари, за март или април.Сценарият за филма, който ще бъде пуснат в Netflix, е написан от Мелис Дживелек и Зейнеп Гюр, сценаристките на “Шербет от боровинки“.
 От Бирсен Алтунташ

# 354
Добро утроо!

Верче Hug,добре дошла при нас!

#DZMnews
❥ Еда Едже за марката бижута Atasay!

Бях пуснала инфото за филма с Еда и Каан,но Гости ме изпревари и я изтрих.

...за ''Далечен град''...
Нови от актьорите...

Скрит текст:

Мислене на глас.

Защо обичаме ДжихАл? Защото са истински! Като съседи на площадката. Гледаш ги - перфектната двойка. Но зад затворената врата на "апартамента им" нещо се крие.

Те са двама възрастни, които са се срещнали в труден момент. Които се обичат въпреки всичко. Но толкова много, че са готови да дадат живота си един за друг.

След 47-ми епизод, върху Аля се изсипа порой от негативизъм. След 48-ми и фраг до 49, почти имаше проклятия за това, че е напуснала Джихан.
Това ми напомни как Джихан се озова в подобна ситуация след 30-ти епизод.

И не ми харесва особено да чета гневните коментари към героите. Въпреки че, нека бъдем честни, не винаги мога да контролирам емоциите си сама.

И като зрител, ми е писнало от емоционалното влакче на ужасите, на което ни подготвя Гулизар. И мислено насочих целия порой от негативизъм към нея. Защото именно тя доведе любимите ни герои до този момент, сякаш „без връщане“.

Сценарист, който в продължение на 45 епизода е писал главните герои с такава финес, просто не може просто да се откаже и да отмени целия си упорит труд за секунда. Това е просто нереалистично.

Скрит текст:
Следователно, има нещо зад цялото нетипично поведение на Аля. И какво точно, надявам се, скоро ще видим и разберем.

Ако се замислите, толкова много пъти ни е казвано, че „пътят им е труден“. Трейлърът на сезона, отделни реплики и диалози. Списъкът е безкраен.

Вече сме на половината път. Това е точно моментът, в който Аля ще пусне ръката на Джихан.

Но основният въпрос е: защо прави това? Защо?

Най-простият отговор е заради сина си и за да запази попечителството. Но тя прави това и заради Джихан.

Диалогът с Наре, според мен, потвърждава това.
„Когато обичах Джихан толкова много, знаейки колко ще бъде съсипан, му казах, че никога няма да го оставя.

Мислиш ли, че това е лесно за мен?

Какво може да направи той? Не може да направи нищо; проблемите на всички са на неговите плещи.

Всички очакват той да реши проблемите им.“

И Джихан, и Аля са изтощени от борбата, която им беше наложена. И за да избегне добавянето на още проблеми на Джихан, Аля решава да избяга. Не става въпрос за доверие. Става въпрос за жертва.

Най-вероятно е същото и с флаш паметта. Разводът сега означава загуба на попечителство. Загубата на сина ѝ означава загуба на всичко, включително и на себе си.

Тя не иска да стоварва още един проблем върху плещите на Джихан.
По този начин тя печели време, за да намери друг начин за разрешаване на проблема с развода и попечителството.

Правилно ли постъпва, като крие намеренията си от Джихан? По-вероятно е „не“, отколкото „да“.

И двамата трябва да се научат да говорят, да се слушат и чуват.

"Трябва да бъдем силни. Точно така. Ние."

Чрез взаимни грешки, болка и конфронтация, героите ще стигнат до крайната точка на "Ние".

Запазете спокойствие и се насладете на изпълнението на OzSin.

Обичам всички ❤️

Скрит текст:
📌 Алия има план, никой не знае за него, защото не може да каже на никого. Но изтриването на видеото беше правилният избор и ще видим в следващите епизоди.
📌 Разводът ще се състои в епизод 49.
📌 Връзката между Садакат и Алия ще достигне ново ниво.
📌 Тъмното минало на Боран е на път да бъде разкрито, само след малко.
📌 Ще има любовница.
📌 Само в първия епизод има раздяла; във втория епизод това няма да се случи.
📌 Ще има сцена, в която се карат, Джихан ще се ядоса, а Алия ще го погледне с невинни, леко уплашени очи.
Да видим дали Джихан ще посмее да я нарани.
📌 В епизод 50 ще има романтична сцена между Джихан и Алия (сцена за 14 февруари).
📌Садакат и Джихан научават, че Хасан е хоспитализиран.
📌Хасан няма да подаде жалба срещу Фидан.
📌Боран и Ипек ще останат в шоуто до края на сезона.
📌Дъщерята на Вургун ще се появи в шоуто този сезон.

4/48

Приятен зимен ден ви желая!

# 355
Благодаря добре заварила!

# 356
Добро утро,момичета!

за ''Далечен град''

🧣❤️🚨
Червеният шал на Алия е мощен символ на връзката ѝ с Джихан. В началните кадри тя го носи с усмивка на лице, като този ярък аксесоар сякаш въплъщава страстта, любовта, радостта и щастието, които царят във връзката им. Той гори от страст и нежност, обгръщайки фигурата ѝ като символ на жизнени и жизнерадостни емоции. В този момент червеният шал е повече от просто дреха – той крещи за щастие, за тяхната близост, за онова неспокойно красиво чувство, което изпълва душата ѝ.

Въпреки това, както често се случва във връзките, страстта може да се превърне в страх. След известно време, когато Алия се сблъсква с тревогата и паниката, свързани със заплахата да загуби детето си, червеният шал придобива ново значение. Той вече не е символ на любов и радост, а знак за безпокойство и отчаяние. Алия, обзета от паника, решава да предприеме отчаяна стъпка – да се опита да отвлече детето си. И така, на границата Джихан я пресича и тя стои там, облечена в същия червен шал, който доскоро беше символ на щастието ѝ.

Но сега червеният шал я обгръща не като символ на любов, а като визуално напомняне за нейното психическо състояние на ръба. Цветът, който някога крещеше за страст и радост, сега гори от тревожност, стрес и вътрешен конфликт. Алия не може да се освободи от тези емоции и червеният шал, сякаш неусетно, се превръща в метафора за нейната борба – борба със себе си, с безсилието си пред страховете си.

В тези кадри контрастът между щастие и паника е засилен не само от драматургията, но и от този поразителен елемент – червеният шал. Той свързва две противоположни състояния: от пълно щастие до пълно отчаяние, демонстрирайки крехкостта и многопластовата природа на човешките емоции.

Да видим довечера ще ни пуснат ли 2-ри фр. или ще го оставят за утре?

Желая ви приятен ден!

# 357
Здравейте!

за ''Далечен град''
Вчера отново не ни пуснаха 2-ри фрагман.Явно минаваме в друг график.
В петък всичко да ни пускат - нови снимки,озет и фрагман.

Скрит текст:
📌Снимам инцидента в Хасанкейф. Целият актьорски състав е там.
📌 Вчера имаше снимки в затвора.
📌 Гривната, която Джихан ще  подари за Свети Валентин.

Скрит текст:

Скрит текст:

„Далечен град“ в Хасанкейф!
Снимките на популярния сериал „Далечен град“ започнаха в Хасанкейф, град, очарователен с уникалното си историческо и природно великолепие.
Главните актьори на сериала, Озан Акбаба и Синем Юнсал, бяха посетени на снимачната площадка от кмета на област Хасанкейф Мехмет Али Имрек и директора на провинциалната дирекция по култура и туризъм Мехмет Ихсан Асланлъ. Те изразиха удоволствието си да бъдат домакини на гости в нашия район и пожелаха на целия екип успех в работата им.
Хасанкейф, със своята история, култура и природни красоти, изглежда красиво на екрана.
Пожелаваме на екипа на сериала успех по време на работата им в нашия район.
✍️kulturturizm72

ПП Надявам се на пост,тъй като станаха два поредни...

Да ви е хубав и лек деня.

# 358
  • Плевен / София
Здравейте момичета,
Изгледах на руски серията от понеделник и се възползвах от мишката....Доживях Садакат да помага на Алия....Надявам се следващата серия да ме задържи онлайн....

# 359
Част от новите снимки за 49 еп.

и озета:
Неочакваният резултат в съдебната зала съкрушава Джихан. Разкриването на истината за видеото разклаща доверието на Джихан в Алия, докато Боран се опитва да обърне ситуацията в своя полза, засилвайки съпротивата си срещу развода.

Докато Джихан и Алия се опитват да си дадат пространство, това мълчание води до погрешни тълкувания на много моменти, които споделят. Напрежението разтърсва не само тях, но и баланса около тях. Въпреки нарастващата си ревност, Шахин се опитва да избегне натиска върху Наре. Сянката на Ялчън, падаща върху специалната вечер, подготвена за Наре, отново повишава напрежението между тях.

Алия, знаейки, че не може да се откаже от Джихан, избира да се срещне с Боран, за да сложи край на продължаващия им конфликт. Тази среща обаче води по път, където контролът се губи. Остава неясно кой ще оцелее и кой ще бъде пометен в края на този път.
Скрит текст:
Mahkeme salonunda yaşanan beklenmedik sonuç, Cihan’ı altüst eder. Videoyla ilgili gerçeğin ortaya çıkmasıyla birlikte Cihan’ın Alya’ya duyduğu güven sarsılırken Boran  bu durumu kendi lehine çevirmek ister ve boşanmamak için direncini artırır.

Cihan’la Alya, birbirlerine alan bırakmaya çalışırken, bu suskunluk aralarında yaşanan pek çok anın yanlış yorumlanmasına da neden olur. Gerilim yalnızca ikisini değil, çevrelerindeki dengeleri de sarsar. Şahin, içinde büyüyen kıskançlığa rağmen Nare’yi sıkıştırmaktan kaçınmaya çalışır. Nare’ye özel olarak hazırlanan geceye Yalçın’ın gölgesinin düşmesi ise aralarındaki tansiyonu yeniden yükseltir.

Cihan’dan vazgeçemeyeceğini bilen Alya ise Boran’la süren kavgasını bitirmek için onunla görüşmeyi seçer. Ancak bu görüşme, kontrolün kaybolduğu bir yola doğru sürüklenir. Bu yolun sonunda kimin ayakta kalacağı, kimin savrulacağı ise belirsizdir.

Всички снимки...

https://www.youtube.com/watch?v=nwnhQ4jbofY

Общи условия

Активация на акаунт