Онур Туна и Севда Ергинджи/Минали и бъдещи проекти и партньори Тема № 40

• 29 346
  • 356
  •   2
Отговори
# 345
Добро утро,момичета!

Лелее Фили Hug,най-после се появи! Grinning Вече си мислех,че си ни забравила след като толкова време не си писала! Аз си продължавам с ДГ.Няма как да не гледам и ''Рози и грехове''. Smirk

Емирхан

Днес отново е нашия ден за кино.Както вчера писах епизодът ще започне по-рано.

Вече са пуснали откъса/3 фр.

https://www.youtube.com/watch?v=7sqOlDVHXo8

и с руски субт.
https://vk.com/uzaksehir?w=wall-198834522_376928

Преди началото на епизода ще пусна линковете за руската озвучка и допълнителните снимки.

Приятен ден и успешна нова седмица!

# 346
  • Плевен / София
Здравейте момичета,
Да видим какво са ни подготвили за днес...

# 347
Здравейте!

Линковете за руската онлайн озвучка:
1.https://turoktv.com/16163-dalekiy-gorod-seria-48.html
2.https://ruturkserial.net/dalekiy-gorod-cvnwet780ery0re/4758-dale … 8u5h8r98ttfe.html

Част от допълнителните снимки,част 2..

Скрит текст:

Всички снимки в клипа,част 2...

https://www.youtube.com/watch?v=moLdb-NjyBo

Приятно гледане по-късно!

===========================================

Ами това е.В какво превърнаха Алия за да запази сина си?Първо се поддаде на Садакат и тръгна да бяга.От фрагмана се разбира,че тя е изтрила видеото с което заплашваше Боран.Поддала се е и на неговите закани.Остави Джихан сам на пътя.

Ето го и 1 фр. за 49 еп.

https://www.youtube.com/watch?v=h-2bIJmYBjM

с руски субт. от тази група
https://vk.com/fan_dizi?w=wall-119231816_137600

Лека нощ!

Последна редакция: пн, 02 фев 2026, 23:37 от Zlatina3

# 348
Добро утро

# 349
Здравейте,момичета!

Дари Hug

за ''Далечен град''
Очаквам най-после да настъпи развръзката около Боран.Да видим после какво са замислили?

Тъй като вече нямаме БГ превод и в тубето, ви пускам линк,където качват превода с руски субт.
48 еп. вече е готов
https://1plus1tv.com/20994-dalekij-gorod-uzak-sehir-vse-serii-20 … sskom-jazyke.html

тягът от снощи в тренда

Рейтингът доста е паднал.Имаше мач и някакъв религиозен празник,който даваха на к.Д преди да започне сериала.

Скрит текст:
И на др.сериал е паднал

Желая ви приятен вторник!

# 350
  • Плевен / София
Скрит текст:
Здравейте,момичета!

Дари Hug

за ''Далечен град''
Очаквам най-после да настъпи развръзката около Боран.Да видим после какво са замислили?

Тъй като вече нямаме БГ превод и в тубето, ви пускам линк,където качват превода с руски субт.
48 еп. вече е готов
https://1plus1tv.com/20994-dalekij-gorod-uzak-sehir-vse-serii-20 … sskom-jazyke.html

тягът от снощи в тренда

Рейтингът доста е паднал.Имаше мач и някакъв религиозен празник,който даваха на к.Д преди да започне сериала.

Скрит текст:
И на др.сериал е паднал

Желая ви приятен вторник!
Здравейте момичета,
За първи път снощи не съм гледала цялата серия онлайн и няма да коментирам нищо. Незнам дали е заради мач или рилигиозен празник спада в рейтинга, но лично на мен ми омръзна да гледам как Боран иска всичко, което принадлежи на Джихан...Алия да плаче, че и вземат сина, а Садакат да се чуде как да угоди на отрочето на Еджмел....

# 351
И аз не гледах, взе да ми се повтарят опитите на дивия Боран да си връща семейството. Мога да го гледам и на руски - не ми е проблем, но не ме провокира достатъчно.
И не мисля че чак футбола е дал спад и без него щеше да е същото...

# 352
Здравейте,попаднах случайно на темата докато търсех информация за Далечен град.Благодаря много на Zlatina за информацията ,която качва.Аз също не мисля,че спада на рейтинга е заради мач или нещо друго.Доколкото успявам да си преведа с чичко Гугъл,масово недоволстват от развитието на сериала.Ако не обърнат палачинката скоро няма да видят висок рейтинг.

# 353
  • Плевен / София
Здравейте момичета,
Кафето ви ще е от Злати, а от мен е това...
Премиерата на филма на Еда Едже и Каан Йълдъръм “Sonunda Sen“ (Най-накрая ти), е отложена от 14 февруари, за март или април.Сценарият за филма, който ще бъде пуснат в Netflix, е написан от Мелис Дживелек и Зейнеп Гюр, сценаристките на “Шербет от боровинки“.
 От Бирсен Алтунташ

# 354
Добро утроо!

Верче Hug,добре дошла при нас!

#DZMnews
❥ Еда Едже за марката бижута Atasay!

Бях пуснала инфото за филма с Еда и Каан,но Гости ме изпревари и я изтрих.

...за ''Далечен град''...
Нови от актьорите...

Скрит текст:

Мислене на глас.

Защо обичаме ДжихАл? Защото са истински! Като съседи на площадката. Гледаш ги - перфектната двойка. Но зад затворената врата на "апартамента им" нещо се крие.

Те са двама възрастни, които са се срещнали в труден момент. Които се обичат въпреки всичко. Но толкова много, че са готови да дадат живота си един за друг.

След 47-ми епизод, върху Аля се изсипа порой от негативизъм. След 48-ми и фраг до 49, почти имаше проклятия за това, че е напуснала Джихан.
Това ми напомни как Джихан се озова в подобна ситуация след 30-ти епизод.

И не ми харесва особено да чета гневните коментари към героите. Въпреки че, нека бъдем честни, не винаги мога да контролирам емоциите си сама.

И като зрител, ми е писнало от емоционалното влакче на ужасите, на което ни подготвя Гулизар. И мислено насочих целия порой от негативизъм към нея. Защото именно тя доведе любимите ни герои до този момент, сякаш „без връщане“.

Сценарист, който в продължение на 45 епизода е писал главните герои с такава финес, просто не може просто да се откаже и да отмени целия си упорит труд за секунда. Това е просто нереалистично.

Скрит текст:
Следователно, има нещо зад цялото нетипично поведение на Аля. И какво точно, надявам се, скоро ще видим и разберем.

Ако се замислите, толкова много пъти ни е казвано, че „пътят им е труден“. Трейлърът на сезона, отделни реплики и диалози. Списъкът е безкраен.

Вече сме на половината път. Това е точно моментът, в който Аля ще пусне ръката на Джихан.

Но основният въпрос е: защо прави това? Защо?

Най-простият отговор е заради сина си и за да запази попечителството. Но тя прави това и заради Джихан.

Диалогът с Наре, според мен, потвърждава това.
„Когато обичах Джихан толкова много, знаейки колко ще бъде съсипан, му казах, че никога няма да го оставя.

Мислиш ли, че това е лесно за мен?

Какво може да направи той? Не може да направи нищо; проблемите на всички са на неговите плещи.

Всички очакват той да реши проблемите им.“

И Джихан, и Аля са изтощени от борбата, която им беше наложена. И за да избегне добавянето на още проблеми на Джихан, Аля решава да избяга. Не става въпрос за доверие. Става въпрос за жертва.

Най-вероятно е същото и с флаш паметта. Разводът сега означава загуба на попечителство. Загубата на сина ѝ означава загуба на всичко, включително и на себе си.

Тя не иска да стоварва още един проблем върху плещите на Джихан.
По този начин тя печели време, за да намери друг начин за разрешаване на проблема с развода и попечителството.

Правилно ли постъпва, като крие намеренията си от Джихан? По-вероятно е „не“, отколкото „да“.

И двамата трябва да се научат да говорят, да се слушат и чуват.

"Трябва да бъдем силни. Точно така. Ние."

Чрез взаимни грешки, болка и конфронтация, героите ще стигнат до крайната точка на "Ние".

Запазете спокойствие и се насладете на изпълнението на OzSin.

Обичам всички ❤️

Скрит текст:
📌 Алия има план, никой не знае за него, защото не може да каже на никого. Но изтриването на видеото беше правилният избор и ще видим в следващите епизоди.
📌 Разводът ще се състои в епизод 49.
📌 Връзката между Садакат и Алия ще достигне ново ниво.
📌 Тъмното минало на Боран е на път да бъде разкрито, само след малко.
📌 Ще има любовница.
📌 Само в първия епизод има раздяла; във втория епизод това няма да се случи.
📌 Ще има сцена, в която се карат, Джихан ще се ядоса, а Алия ще го погледне с невинни, леко уплашени очи.
Да видим дали Джихан ще посмее да я нарани.
📌 В епизод 50 ще има романтична сцена между Джихан и Алия (сцена за 14 февруари).
📌Садакат и Джихан научават, че Хасан е хоспитализиран.
📌Хасан няма да подаде жалба срещу Фидан.
📌Боран и Ипек ще останат в шоуто до края на сезона.
📌Дъщерята на Вургун ще се появи в шоуто този сезон.

4/48

Приятен зимен ден ви желая!

# 355
Благодаря добре заварила!

# 356
Добро утро,момичета!

за ''Далечен град''

🧣❤️🚨
Червеният шал на Алия е мощен символ на връзката ѝ с Джихан. В началните кадри тя го носи с усмивка на лице, като този ярък аксесоар сякаш въплъщава страстта, любовта, радостта и щастието, които царят във връзката им. Той гори от страст и нежност, обгръщайки фигурата ѝ като символ на жизнени и жизнерадостни емоции. В този момент червеният шал е повече от просто дреха – той крещи за щастие, за тяхната близост, за онова неспокойно красиво чувство, което изпълва душата ѝ.

Въпреки това, както често се случва във връзките, страстта може да се превърне в страх. След известно време, когато Алия се сблъсква с тревогата и паниката, свързани със заплахата да загуби детето си, червеният шал придобива ново значение. Той вече не е символ на любов и радост, а знак за безпокойство и отчаяние. Алия, обзета от паника, решава да предприеме отчаяна стъпка – да се опита да отвлече детето си. И така, на границата Джихан я пресича и тя стои там, облечена в същия червен шал, който доскоро беше символ на щастието ѝ.

Но сега червеният шал я обгръща не като символ на любов, а като визуално напомняне за нейното психическо състояние на ръба. Цветът, който някога крещеше за страст и радост, сега гори от тревожност, стрес и вътрешен конфликт. Алия не може да се освободи от тези емоции и червеният шал, сякаш неусетно, се превръща в метафора за нейната борба – борба със себе си, с безсилието си пред страховете си.

В тези кадри контрастът между щастие и паника е засилен не само от драматургията, но и от този поразителен елемент – червеният шал. Той свързва две противоположни състояния: от пълно щастие до пълно отчаяние, демонстрирайки крехкостта и многопластовата природа на човешките емоции.

Да видим довечера ще ни пуснат ли 2-ри фр. или ще го оставят за утре?

Желая ви приятен ден!

Общи условия

Активация на акаунт