Запознанство с непознат

• 22 604
  • 732
  •   1
Отговори
# 135
  • Далечният изток
Между колеги не е добре, когато са обвързани или поне единият е, но когато са свободни, напълно нормално ми е да се загаджат на работа.

# 136
  • Обран бостан ;)

У мен би събудило подозрения. С какво точно съм провокирала желание за разговор, а да не говорим за кафе? И в крайна сметка, каква е целта на това упражнение? Лично мнение и размисли 🤔

Е, ти пък сега, с каква цел.

Да кажем, че е защото те е харесал, а не за да  ти иска пари, или цигари.

Грубо казано - да те изплющи. Trollface

Наистина ли смятате, че мъж ще се запознае с вас, само за да си говорите за възвишени неща ?

Да бяхте на по 13-15 - айде, ама зрели жени.

Изобщо, картинката в началото на темата я иачерпва напълно. Wink

# 137
  • Out of the Mix
Феромони, да.

Спийд дейтинга лично го ексклоатирам, като отивам, и знам, че срещам 5-10 жени, колкото са се записали там.

Не ме вълнуват мъжете и "конкуренцията".
Харесам ли някоя, чеквам нейния интерес, но то си личи има ли, няма ли.
След което изобщо не чакам някой да ме свързва с нея някога си след дни, а още веднага се заговаряме след "клоунадата", и сме на бар същата вечер, разменили телефони. Ако ли не същата вечер, то с разменен телефон, соц. мрежи, всичко вече е възможно и се влиза в някаква динамика.

Въпросът е, че тези платформи, клубове просто са допълнително място за срещи, а като влезеш в кръговрат на постоянни срещи, без партньор, и някой, с когото да се занимаваш не оставаш, защото ходиш и по други събития покрай приятелските си кръгове, хобита и т.н.

Социалките за запознанства са между другото, суайпвания, ляво, дясно, мачвания, чатче, лафче, смях мохабет.
С някои се виждаме, с други се стига до секс. Вече дали ще има връзка, отново показва времето и постоянството.

Най-лесно и бързо става фейс-ту-фейс на тематични партита, когато става дума за непознати, защото се виждате в пълен блясък, цял ръст, кг., чар, усмивка, без филтри и чупки, стойки, лампи, светлини; обстановката е разчупена градусът и настроението са повишени и всеки е там да се забавлява непринудено.

Изключвам приятелски компании, където е ясно, и винаги идва, появява се някое ново попълнение рано, или късно.

Последна редакция: ср, 15 окт 2025, 09:00 от Revoker

# 138
Намате ли среда, приятелски кръгове и компании, (свободните ) та е нужно по сбирки и дейтинги  да се запознавате?
Звучи много отчайващо.

# 139

У мен би събудило подозрения. С какво точно съм провокирала желание за разговор, а да не говорим за кафе? И в крайна сметка, каква е целта на това упражнение? Лично мнение и размисли 🤔

Е, ти пък сега, с каква цел.

Да кажем, че е защото те е харесал, а не за да  ти иска пари, или цигари.

Грубо казано - да те изплющи. Trollface

Наистина ли смятате, че мъж ще се запознае с вас, само за да си говорите за възвишени неща ?

Да бяхте на по 13-15 - айде, ама зрели жени.

Изобщо, картинката в началото на темата я иачерпва напълно. Wink

Крайната цел е от ясна по-ясна за всички. Но много мъже, когато ги ,,отрежеш" започват с невинни обяснения, че единствено са искали разговор и разни подобни щуротии.
Българките сме красиви и поддържани жени(кой каквото ще да говори, за мен това е факт) и какво, колко разговора ще проведе на ден 😂 и след това какво - по домовата книга се започват с интимните срещи. Една жена трябва да се почувства специална, единствена, а не една от многото към която даден мъж има интерес.

# 140
  • София
Преди години ми бяха подарили за рождения ден отиване на спийддейтинг. Като цяло мъжете бяха доста зле. Повечето момичета ми се сториха симпатични, даже излязохме с няколко на кафе. Едната си ходеше редовно, включително на тъй наречените "партита". Явно се забавляваше така, беше доста общителна. Вече съм забравила детайли, но не ми се стори много апетитна опция. Там май вече не ги разпредели по възраст, както на срещите, та май било пълно с жадни дъртьовци. Иначе си спомням, че имаше интересна анкета в сайта, която ти смяташе какви са ти шансовете да намериш партньор спрямо това, което търсиш и това, което предлагаш. Но ми е стара информацията, не знам тези неща актуални ли са още Laughing

# 141
  • Out of the Mix
Хепи, не оставам без компания.
Уикендът се размазах, буквално.
Ти си си в твой си балон, като в момента всичко е много по-различно отпреди 20-25 г.
Не знам за какво "отчаяние" говориш, аз вършея и жъна в момента.

Почти всички жени, които съм срещал последно време 33+ споделят близки неща за проблематиката в срещите и партньорството. При всички кръгът вече е стеснен, почти всичките им приятелки вече са омъжени, коя има дете, коя е в дълга връзка и т.н. Така че алтернативата "запознанства онлайн" и по клубове, си е повече от ок.
А наближават ли 38-40 вече са много отчаяни, голяма част от тях, търсейки осново осеменител.

Повечето мъже и жени не изглеждат добре, няма какво да се залъгваме.
Здравният картон на българина е много зле.
Много и прикриват проблеми, минало, за да не бъдат отхвърлени.
Всяка трета е с наднормено тегло, разбрицани хормони, лоши навици, като не е до години.
Всяка друга втора, трета е с корекции, а всяка четвърта квазимодо с ринопластики от "калъпа" Майкъл Джексънка.

# 142
  • Обран бостан ;)
Крайната цел е от ясна по-ясна за всички. Но много мъже, когато ги ,,отрежеш" започват с невинни обяснения, че единствено са искали разговор и разни подобни щуротии.
Българките сме красиви и поддържани жени(кой каквото ще да говори, за мен това е факт) и какво, колко разговора ще проведе на ден 😂 и след това какво - по домовата книга се започват с интимните срещи. Една жена трябва да се почувства специална, единствена, а не една от многото към която даден мъж има интерес.
Естествено, че сте. За жалост господ дал едно, взел друго. Simple Smile

Обожавам жена да ми казва как да свалям жени.

Едно, че никога не са го правили, друго, че знаят само как да отрежат, но не и как да привлекат един мъж.

Много пъти съм го чувал:
 -Не се сваля така.
- Как тогава ?
-Ти трябва да знаеш - мъж си.

Реално този модел се повтаря и тук.

В една тема потребителка каза:
- Има 100 начина да разнообразиш секса.
- Кажи поне един.
- Напъни си мозъка.

В друга пък ми казаха:
- Не се задават така въпроси.
- А как ?
- Ти трябва да знаеш.

Изобщо лафа "не знам как става, ама не е така" важи с пълна сила в личните отношения. Wink

# 143
Естествено, че сте. За жалост господ дал едно, взел друго. Simple Smile

Обожавам жена да ми казва как да свалям жени.

Едно, че никога не са го правили, друго, че знаят само как да отрежат, но не и как да привлекат един мъж.

Много пъти съм го чувал:
 -Не се сваля така.
- Как тогава ?
-Ти трябва да знаеш - мъж си.

Реално този модел се повтаря и тук.

В една тема потребителка каза:
- Има 100 начина да разнообразиш секса.
- Кажи поне един.
- Напъни си мозъка.

В друга пък ми казаха:
- Не се задават така въпроси.
- А как ?
- Ти трябва да знаеш.

Изобщо лафа "не знам как става, ама не е така" важи с пълна сила в личните отношения. Wink

А, не, никъде не съм казала как се свалят жени!!!
Споделям собствено мнение и разсъждения. Варианти за свалка бол! Всеки сам си е изградил маниер на общуване.
Винаги съм казвала, че чарът на живота е в разнообразието. Ако всички мислехме по един и същ начин щеше да е меко казано скучно.

# 144
  • France
... Една жена трябва да се почувства специална, единствена, а не една от многото към която даден мъж има интерес.
Това е един от аргументите ми Против. Трябва да си много наивна за да си мислиш, че въпросният само теб те е спрял, само ти си била хубава, само твоята походка е била едикаква си... даже имаше предаване : гледаш ги през 5-10 минути спират момиче и си казват репликите. И все се намира 1 на 10, на 20, която си дава уатсапа. Като правиш това цял следобед ето ти потенциално гадже за вечерта. Съжалявам, че ви разбивам илюзиите, но в този (и май единствен) случай съм съгласна с Бънди. Целта е ясна и затова тези хора ме нервят. Как въобще може да им хрумне, че съм им в категорията

# 145
# 146
Според мен темата, зададена “непознат ви кани на кафе, няма да ви загуби повече от минутка” поражда такива коментари. Аз го разбирам като заговаря ме на обществено място и от дума на дума си разменяме контакти, а не “здравейте, удобно ли е да ви питам нещо, желаете ли кафе с райбер.”

Иначе съм далеч от мисълта, че мъж ще приближи жена, защото има нужда от помощ. Очевидно я намира за симпатична. Мъжете никога не биха потърсили помощ от жена или дете, имат други намерения.

# 147
Здравейте дами, есен е! Жегите отминаха, градовете се напълниха отново. Много от вас посещават паркове, кафенета, магазини и често сте сами или с приятелка примерно. Колко приемливо би било за вас в подобен момент непознат мъж да ви заговори с цел запознанство и да ви покани на кафе примерно? Да приемем, че мъжът е приветлив, не е нахален, дори може би и симпатичен и не ви би отнел повече от минутка време.

Колко от вас одобряват подобно поведение и колко от вас мислят че това не е адекватен начин мъж да се запознава с жена?

Благодаря ви!
За мен не е приемливо. Ясно е, че търси бърз, неангажиращ и евтин/безплатен секс. Жените не се интересуваме от комбинацията случаен секс със случаен минувач. И аз смятам, че такива места предполагат или търсене на спокойствие, или ангажимент, и да ти се яви някакъв с неустоимото предложение за своя милост показва интелектуална и емоционална ощетеност.
На бар или някакво събиране тип по интереси е по-приемливо, предполага отвореност към комуникация, и пак зависи какъв точно е интересът, кога как е отправена поканата. Някой, който тази седмица се е появил на салсата, не върви да се лепне с лични въпроси.
Много ми стана смешно как на спийд дейтинг хетеросексуални жени си разменят контакти и излизат по женски, вместо с мъжете Joy

# 148
Хепи, не оставам без компания.
Уикендът се размазах, буквално.
Ти си си в твой си балон, като в момента всичко е много по-различно отпреди 20-25 г.
Не знам за какво "отчаяние" говориш, аз вършея и жъна в момента.

Почти всички жени, които съм срещал последно време 33+ споделят близки неща за проблематиката в срещите и партньорството. При всички кръгът вече е стеснен, почти всичките им приятелки вече са омъжени, коя има дете, коя е в дълга връзка и т.н. Така че алтернативата "запознанства онлайн" и по клубове, си е повече от ок.
А наближават ли 38-40 вече са много отчаяни, голяма част от тях, търсейки осново осеменител.

Повечето мъже и жени не изглеждат добре, няма какво да се залъгваме.
Здравният картон на българина е много зле.
Много и прикриват проблеми, минало, за да не бъдат отхвърлени.
Всяка трета е с наднормено тегло, разбрицани хормони, лоши навици, като не е до години.
Всяка друга втора, трета е с корекции, а всяка четвърта квазимодо с ринопластики от "калъпа" Майкъл Джексънка.

Мда...

Най-ужасното е вероятността да попаднат на някой вършач като тебе. Нищо лично, просто илюстрация на проблема.

# 149
Щуротии. На някои хора им е много скучно.

Общи условия

Активация на акаунт