Запознанство с непознат

• 22 452
  • 732
  •   1
Отговори
# 30
  • ВАРНА
Блазе ви,а мен само баби ме заговарят!

# 31
Живеем в изключително модерни времена. Как разбирате, че някой е необвързан на спирката? Никак! Стреляте и се пънете само защото на вас така ви се иска без никакво уважение дали отсрещната страна го иска. Как па да няма да се разприказвам с някой щото бил пускал лафчета и разчупвал леда. Едното не било крийпи, ама другото било. И двете са еднакво странни да не кажа друга дума.
То на мене и дикпикове не са ми пращали та очевидно си ми личи отдалече.

# 32
  • София/Севлиево
Бих се запознала.Всъщност случвало се е аз да спра момче(беше доста отдавна) и да се запознаем...

# 33
Мен ако непознат ме заговори на улицата да ми иска номера ще го напръскам с лютив спрей и ще избягам с писъци.
Толкова ли е трудно да черпиш жена с питие в някой хубав бар или не е по джоба на много от днешните мъже?
По-добре да ходят като някакви психопати след непознати жени и да си изкарат ограничителна заповед, бой с чанта по главата, ритник между краката и още "бонуси".

# 34
Винаги съм смятала, че е по ок запознанство на живо, отколкото в социалните мрежи. Обаче от всички пъти, в които ми се е случвало, е имало и някои луди. Имало е и доста нахални, направо нагли, които искат на момента да идем да пием кафе, което за мен е неприемливо. Общо взето зависи, ако съм сама и човекът изглежда нормален не бих изпуснала шанса, но ако си разменим контакт и след това излезем. А някои от тези ми обясняваха как не искали да пишат, те затова ме поканили така  .  ..че то ако не можеш 2 дни да ме изчакаш извинявай...

# 35

Около обедната почивка на офисната част от населението, сядаш сама на пейка с надеждата за 20-30 минути тишина и няма начин да не ти се лепне някой кринджав. Разкарваш го, гледаш как тръгва по другите пейки с женски компании или сами жени. И се сещаш за форума - ми то същото Grinning

# 36
Аз пък мисля, че е по-добре да се заговарят жени в групи, ама повечето мъже ги е страх. Дори само с баба си да съм, никой няма да ме заговори. Целят се в сами жени.

Когато е в дамска компания — на кафе, в бар, в парка — обикновено жената е отпусната, в добро настроение, има свободно време, не мисли за задачи и работа, чувства се по-сигурна и не сканира непрекъснато околността за заплахи. И като цяло вайбът е кикики, оо този е сладък, май те хареса, намиг-намиг.

# 37
  • София
Аз имам някои приятелки, просто излъчват една такава позитивна енергия и ги заговарят.
Докато аз съм "ледената кралица" и никой не ме заговаря на улицата или на пейката.

# 38
Живеем в изключително модерни времена. Как разбирате, че някой е необвързан на спирката? Никак! Стреляте и се пънете само защото на вас така ви се иска без никакво уважение дали отсрещната страна го иска. Как па да няма да се разприказвам с някой щото бил пускал лафчета и разчупвал леда. Едното не било крийпи, ама другото било. И двете са еднакво странни да не кажа друга дума.
Успокой се малко. Защо се палиш толкова? Никой не те задължава да отговаряш на заговаряне от непознат. Естествено, че няма как да знае предварително дали си обвързана. И какво от това? Чудо голямо, че си позволил да ти каже две думи и е получил отказ. Нещо променя ли се в твоя живот? Как изобщо очакваш някой да разбере дали отсрещната страна иска да комуникира, ако не я питаш?!

# 39
Мен ако непознат ме заговори на улицата да ми иска номера ще го напръскам с лютив спрей и ще избягам с писъци.
Толкова ли е трудно да черпиш жена с питие в някой хубав бар или не е по джоба на много от днешните мъже?
По-добре да ходят като някакви психопати след непознати жени и да си изкарат ограничителна заповед, бой с чанта по главата, ритник между краката и още "бонуси".

Е как ще стигнеш до бара с непозната жена, ако първо не я заговориш.

Става въпрос за спонтанно харесване, вижда те някой и му харесваш, очевидно първо от външност се тръгва, визуално, след това вече зависи как ще отговориш, може да го нагрубиш, или пък нещо да го отблъсне, тежък диалект, или знам ли, и натътък общуването или потръгва, или не.
Нямам спомени да са ме затоваряли психопати, ами, да кажем студенти, или други подобни младоци, то е ясно, че някой чичка ще бъде дисквалифициран веднага.
Беше си супер обичаен начин за запознанства, даже, както отбеляза някой, уговорените срещи бяха по-редки и малко като насилени.
НО, тогава нямаше социални мрежи,  телефоните бяха други, абе въобще, различно беше. За младите може и сега да е така. Но не може да се отговаря на такъв въпрос от позицията на 50 годишна жена, първо, кой ще е тоя, дето толкова ще му грабна окото, и второ -  по-вероятно е наистина да му хлопа дъската, положението с психичното здраве на населението е много зле.

# 40

И мен така! Или психично болни! 20 човека да има наоколо, те пак при мен идват. Пословична съм станала.

Относно питането - проба/грешка. С една ще се получи, с друга не. Пък и не е такава философия да си културен и учтив.

# 41
  • Out of the Mix
Кой как немерил и сварил, аз съм за.
Всеки е длъжен да се пробва, ако има изявено привличане
, а не е само, защото диша.

Обаче си трябва финес, не става с “аре да те водя на кафе”.

Нека се пробват, пък дали ще успеят…
JoyУспях! Joy

Много ясно.
Викаш - > урбулешката, но изключваме "грубо" от другите наречия. Wink

====================

Сам мъж не се пробва сред компании жени.
Сам мъж, къмто сама жена, да.
Към компании жени - близка да е бройката, да няма "ощетени".
Но 3-4-ма мъже спокойно влизат в "личното пространство" на 5-10 жени. Satisfied
2 жени от 2-ма мъже идеално. То е ясно защо са там (в бара, клуба) сами.

Последна редакция: пн, 13 окт 2025, 15:10 от Revoker

# 42
Успокой се малко. Защо се палиш толкова? Никой не те задължава да отговаряш на заговаряне от непознат. Естествено, че няма как да знае предварително дали си обвързана. И какво от това? Чудо голямо, че си позволил да ти каже две думи и е получил отказ. Нещо променя ли се в твоя живот? Как изобщо очакваш някой да разбере дали отсрещната страна иска да комуникира, ако не я питаш?!
Огънят си е мой и пепелът също.
Ако заговарянето на случаен човек на случайно място беше толкова естествено и се практикуваше така свободно, както го изкарвате, светът нямаше да е пълен с толкова хора, които не могат да намерят половинка. Още на неделната разходка щяха да са се заприказвали и взели. Ама не са. Заприказваното с цел запознанство никога не е било норма. Норма са били сватовниците, а сега познатите, които ти предлагат партньор от приятелския си кръг.

# 43
Ама ние говорим, все пак, за едно 30-40 тодини след сексуалната революция, какви сватовници

И да, много хора просто не могат да го направят,  макар че са самотни, защото не се чувстват достатъчно  физически привлекателни. Както илюстрира чудесно Флипчето, външността е определяца при успеха, или неуспеха на този подход.

# 44
  • София
Точно и аз се чудех какви сватовници Simple Smile Наистина най-често хората се срещат чрез общи приятели, служебно или покрай някое хоби, изключвам сайтове и апове. Но и случайно запознанство може да прерасне в повече, аз съм писала за моя приятелка, която се запозна с мъжа си в парка, на джогинг. Аз също съм се запознавала с младежи/мъже, навремето си беше нормално да те заговарят, докато например чакаш за среща (на Попа или "на Аптека" за моето поколение), естествено и в бар, на плажа, къде ли не. И понякога са ставали много приятни флиртове и познанства. Но в моето аналогово поколение това беше нормално, доколкото е между връстници и страните взаимно се оценяват като достатъчно чаровни Simple Smile От мазни чичковци бягахме и се гнусяхме.

Общи условия

Активация на акаунт