Запознанство с непознат

• 22 592
  • 732
  •   1
Отговори
# 480
  • Далечният изток
Точно този господин едва ли може да бъде някакъв критерий. Виждаме опита му в "ухажването" - която е "ухажвал" веднъж, не е повторила.

# 481
Ухажването няма общо с либидото.
По-скоро обратно пропорционално. Ако ме ухажва мъж, който ме отблъсква – либидото ми се трансформира в агресия и раздразнение към него. Един обобщен "къш".
Ако ме ухажва мъж, който ме привлича, тогава либидото ми към него ще е константа, а не само когато ме ухажва.

# 482
Аз само му се чудя на енергията на Ривокъра.
Говоренето/писането не мисля, че изразходва чак толкова енергия. А изглежда, че сякаш той до друго почти не стига. Та затова не се уморява според мен.

# 483
Аз само му се чудя на енергията на Ривокъра.
Говоренето/писането не мисля, че изразходва чак толкова енергия. А изглежда, че сякаш той до друго почти не стига. Та затова не се уморява според мен.

Добре, че не се случва наистина, че иначе егати ти нечистоплътното - по един брой секс с 3-4 жени на седмица, които в последно време са около четиридесетака и нагоре.

# 484
Сексът само го миришем е положението.
То верно, че има много отчаяни жени, но и най загорялата, ако някой ѝ говори и се държи с нея като със салфетка, ще ѝ се дръпне л@то.

# 485
  • София
А пък малко по-опитните би трябвало да усещат серийните ... срещаджии.

# 486
Серийните срещаджии са такива, защото знаят как да говорят с/на жените. Не е случайна приказката, че ние обичаме с ушите.
Ухажването няма общо с либидото.
При мен има. Едно галантно ухажване може да събуди либидото ми и да "прогледна" за мъжа. Не винаги, разбира се. Явно има нещо и на подсъзнателно и първично ниво.

# 487
Че е нечистоплътно - нечистоплътно е, но тези, на които им се случва в живота не бият барабана изобщо, а си траят.

Положението е “гладна кокошка - просо сънува” и мечтите не струват пари.

# 488
Може, но и либидото се тренира да пресява.
Ако се либидирах от всяко галантно ухажване, нямаше да мога да си вдигна гащата. Не проглеждам никак аз за такива дето не ме привличат, ако ще и най-галантните да са. Химия.

# 489
  • София
Интересно.. замислих се за галантното ухажване Simple Smile

Относно химията и привличането - за пръв път ми се случи да срещна мъж, който първоначално не ме е привлякъл чак толкова физически, но с поведението си във времето напред да ме накара да го желая. Супер странно усещане беше, защото обикновено виждаш един човек и можеш да кажеш дали би.. с него, нали Simple Smile Тук това го нямаше в първите срещи, обаче държанието му беше топ и измести други хора, с които физически има съвпадение, но пък после се провалят в действията си и моментално излизат от класацията.

При друг случвало ли се е такова нещо?

# 490
  • София
Ревоукър го предизвиквам да се запише в Ергена Laughing Нека покаже какво може Satisfied

То пък тук сте едни свалячки всичките.
Ако мъж, пък бил той и такъв от когото ви се подкосяват краката, не си поиска, ще го гледате като гладно куче салам на витрина. Trollface

Глупости Laughing

# 491

Относно химията и привличането - за пръв път ми се случи да срещна мъж, който първоначално не ме е привлякъл чак толкова физически, но с поведението си във времето напред да ме накара да го желая. Супер странно усещане беше, защото обикновено виждаш един човек и можеш да кажеш дали би.. с него, нали Simple Smile Тук това го нямаше в първите срещи, обаче държанието му беше топ и измести други хора, с които физически има съвпадение, но пък после се провалят в действията си и моментално излизат от класацията.

При мен, да, веднъж. Мисля, че с възрастта в дадени отношения започваме да търсим и друго освен физическото, защото постепенно осъзнаваме, че не само то е важно.

# 492

Случвало се е.
Но в един момент нещата се връщат в изходната точка. Има си последователност в мозъчната биохимия – първичното ниво на физическо привличане, което ако има и ментално, зациментира положението. Ако едното или другото липсва или са с обратна последователност, в един момент пак се скапват нещата.
При мен с проби е установено, че действа само – задължително химия + ментална такава.
САмо физическо – провал.
Само ментално – провал.
Комбо печели дето обичам да казвам.

# 493
  • София
Случвало ми се е. На пръв поглед - ъъ, не. И после - ама той всъщност е  сладък, май е секси, има брада и ако химията стане на физика, искри хвърчат, пък вземе та се запали огън и се овъртолиме в нещо по-продължително...

# 494
Може, но и либидото се тренира да пресява.
Ако се либидирах от всяко галантно ухажване, нямаше да мога да си вдигна гащата. Не проглеждам никак аз за такива дето не ме привличат, ако ще и най-галантните да са. Химия.
Не се тренира либидото, а се слага цедка на достъпа. Сравнително бързо преценявам колко близо да пусна мъжа, а от това зависи дали ще има възможност за ухажване. Нали не броим всяко заговаряне за ухажване?

@Такава съм, случвало се е, точно за това говоря.

Общи условия

Активация на акаунт