Запознанство с непознат

• 22 550
  • 732
  •   1
Отговори
# 495
  • София
Не мисля, че ми се е случвало. Без добър външен вид не става, без отношение - също. Красавец с лошо отношение ми грознее, а доброто отношение не може да промени липсата на привличане.

Иначе съм много претенциозна към външен вид, и въпреки че мъжете ми обективно все са били хубавци, повечето не са ме грабвали от пръв поглед.

# 496
  • Обран бостан ;)
Интересно.. замислих се за галантното ухажване Simple Smile
Скрит текст:
Относно химията и привличането - за пръв път ми се случи да срещна мъж, който първоначално не ме е привлякъл чак толкова физически, но с поведението си във времето напред да ме накара да го желая. Супер странно усещане беше, защото обикновено виждаш един човек и можеш да кажеш дали би.. с него, нали Simple Smile Тук това го нямаше в първите срещи, обаче държанието му беше топ и измести други хора, с които физически има съвпадение, но пък после се провалят в действията си и моментално излизат от класацията.

При друг случвало ли се е такова нещо?

Какво разбираш под "галантно" ?

# 497
Да ти вади от 10 кладенеца, че иска да си легне с теб.

# 498
Може и да иска, но да не го натрапва. Да остави време и пространство.
Гледайте старите класически филми.
Знам, знам, че мъжете и жените гледат различни филми Joy но има ли пресечна точка във вкуса, може да възникне и такава в любовта.

# 499
Интересно.. замислих се за галантното ухажване Simple Smile
Скрит текст:
Относно химията и привличането - за пръв път ми се случи да срещна мъж, който първоначално не ме е привлякъл чак толкова физически, но с поведението си във времето напред да ме накара да го желая. Супер странно усещане беше, защото обикновено виждаш един човек и можеш да кажеш дали би.. с него, нали Simple Smile Тук това го нямаше в първите срещи, обаче държанието му беше топ и измести други хора, с които физически има съвпадение, но пък после се провалят в действията си и моментално излизат от класацията.

При друг случвало ли се е такова нещо?

Общо взето мисля, че означава да не е твърде настоятелен.

# 500
Гледаме ний, всичко си знаем.
Всяко поведение си има своето време според настоящето.
Сега мъж да ми се държи като Кари Грант в Шарада (който е несъмнено изключителен филм, но сега е само романтика по елеганса на онова отминало време) и ще си помисля, че му има нещо.

# 501
Или пък да знае как да е настоятелен,  без да е досаден.

Мъж да ми се държи като Робърт Редфорд в Мостовете на Медисън или Отвъд Африка ... хич няма да му мисля.

ПП - грешка, Мостовете беше с Клинт Ийстуд. Личи, че Робърт държи ексклузивните права над сърцето ми Stuck Out Tongue Winking Eye

# 502
  • София

Всички отговори на дамите преди мен Simple Smile
Подходът към мен да не е като към парче месо, постоянство, деликатност, да ме накара да се чувствам специална и важна, отношенията се развиваха с моето темпо, което и него устройваше, явно, подхождаше с разбиране и внимание, без натрапване.
Направи ми силно впечатление, че дори за момент не беше засегната интимна тематика, даже по едно време се чудех дали има няакъв проблем:laughing: Thinking Ми, не, нямало е проблем.. просто мъжът е достатъчно уверен в себе си и способностите си Trollface, че да не ги развява и плямпа празни приказки.
Какви други дефиниции за "галантност" може да има?

# 503
Аз харесвам "старомодно" поведение и при мъже, и при жени. Разбирам го като да подхождаш с уважение и към другите, и към себе си.

# 504
И сега има случаи да бъде демонстриран интерес по елегантен начин, не е нещо небивало, както една жена би могла да сбърка от твърде много четене тук. Различни местообитания, различна среда.

# 505
Олд скуул съм, ценя мъжете и тънката граница между романтика и простащина.
Но, ако някой мъж ми говори само отнесени романтични приказки, без грам намек за сексуален интерес, не бих го нарекла уверен, а точно обратното – липсва му мъжка напористост и дързост, и ми навява по-скоро нефелност.

# 506
  • София
Ако се видим 4 пъти и не ме покани у тях, просто ще си помисля, че живее с жена. Пък колкото ще галантност и романтика да ми ръси.

# 507
  • Обран бостан ;)

Всички отговори на дамите преди мен Simple Smile
Скрит текст:
Подходът към мен да не е като към парче месо, постоянство, деликатност, да ме накара да се чувствам специална и важна, отношенията се развиваха с моето темпо, което и него устройваше, явно, подхождаше с разбиране и внимание, без натрапване.
Направи ми силно впечатление, че дори за момент не беше засегната интимна тематика, даже по едно време се чудех дали има няакъв проблем:laughing: Thinking Ми, не, нямало е проблем.. просто мъжът е достатъчно уверен в себе си и способностите си Trollface, че да не ги развява и плямпа празни приказки.
Какви други дефиниции за "галантност" може да има?

Филми ! Stuck Out Tongue Winking Eye

Пробвал съм и да не намекавам дебело за секс. После идва фразата, "ама нали се разбрахме само за вечеря".

Който иска да е галантен.  Аз, време за губене нямам.

# 508
Роки, та ти споделяше, че още на първа среща напират. Значи за теб златната среда е между 2-ра и 3-та среща. Иначе женен или гей Simple Smile

И сега има случаи да бъде демонстриран интерес по елегантен начин, не е нещо небивало, както една жена би могла да сбърка от твърде много четене тук.
Четенето тук трябва да е предхождано от онези надписи на кутиите за цигари. Четете, но риска си е ваш Joy

# 509
  • София
При мен пък ако няма намек за сексуално, почвам да губя интерес Joy Сексът ме пали, страстна натура съм, искам да усещам другия да ме желае и да тръпне. Но това съм аз, хората са различни. Затова всеки да си търси спрямо неговата натура, другото е излишна фрустрация.

Общи условия

Активация на акаунт