Запознанство с непознат

• 22 545
  • 732
  •   1
Отговори
# 525
Мина се през трепети разни, предполагам - за пеперуди в стомаха идеше реч, оттам, закономерно, през корема на мъжа, ушите на жената, че до брак и консумация. Чак вече очаквам тропот на крачета Heart и всичко тръгна от някаква си среща в парка Joy против която повечето бяха против

# 526
  • Обран бостан ;)
То няма лошо времето да ни е ценно, проблемът е когато собствените щения включват такива към другия пол, пък не ни се отпуска време да се занимаем с неговите щения Wink Оттам и смехории от типа що не ми пусна на първа среща, само защото се явих Joy

Това е присъщо на жените. Съществувам - значи заслужавам. Wink 

За да ме разбереш, ще го кажа възможно най-просто.

Всеки човек, след 30-тина минути личен контакт може да ти каже дали отсрещния би бил подходящ за него.
Такиви ми ти женски дивотии, да ме впечатли, да ме накара да се чуствам специална, единствена, уникална и т.н.  за да му дам достъп до интимните си части, означават само едно, да направиш на маймуна мъжа с който вече знаеш дали ще си или, няма да си.

Едно, че винаги можеш да кажеш, че това, което е направил не е достатъчно.

Втрото, което е по-важно е, че никоя жена не е нито уикална, нито специална, тоест мъжа трябва да е изпечен лъжец, за да я убеди, че е такава.

После - мъжете ви лъжели.
Ами то ..... Wink

# 527
  • France
Чета те, Бънди, и ще си нагушкам ММ. За щастие нямате нищо общо.

# 528
  • Далечният изток
Отвсякъде му личи, че е мъж, който не се е влюбвал, поне не в жена, дори не е имало жена, която да е харесвал. Ако случайно, ама съвсем по някаква голяма случайност, е имал някакъв досег до жени, то това са били майка му и баба му, евентуално някоя, която да му задоволява нагона, и толкова.

# 529
То няма лошо времето да ни е ценно, проблемът е когато собствените щения включват такива към другия пол, пък не ни се отпуска време да се занимаем с неговите щения Wink Оттам и смехории от типа що не ми пусна на първа среща, само защото се явих Joy
То няма лошо да пуснеш на първа среща.
Ние така с бившия си откарахме 15 години.
Но преди това бяхме общували доста, признавам. Та де факто само се валидира физически.
//
Викаш, не те ли фане за ГЗ в първия удобен момент, директно го отсвирваш. Trollface
Казах – да има желание, не да ме хване. Има разлика. Wink

# 530
  • София
Скрит текст:
Цитат
Нищо не е по-ценно от времето ми, включително и щенията на жените.
Цитат
След това изказване, мога само да добавя - надежда всяка тука оставете..   Wink
Добре де, ти можеш (и трябва) да си цениш времето, а човека не може?
В този форум отново и отново опираме до сентенцията:
"- За кучета и котки може, за прасета (като нас с Ал Бънди), не може."
[/quote]

Bowerick Wowbagger,
В ситуацията сме два различни типажа хора, които и да са се мачнали по полови белези, няма да мелят брашно. В което няма нищо лошо, всеки с неговия си подход. Не съм свикнала да излизам с всеки мъж, който ми пише 2-3 дни, защото ценя реалното си време и енергия, желая да спестя комични, драматични случки. Филтрацията я правя още с писането, трябва ми време. За мен е по-лесно така, ако за теб, Ал Бънди, мъжът Х начинът е друг - окей, аз нямам проблем с това, живи и здрави.

Точно защото ценя времето си, няма да се натоварвам да излизам едва ли не с всеки 2ри на реални срещи. Моята програма е такава, че ако това трябва да се случи, то ще пренебрегна себе си. За да го направя, трябва да имам мотивация, повярвай ми 2 дни писане НЕ са мотивация. Предпочитам и двете страни да не се пренебрегват и виждането да се случи по удобен начин и време за двама ни. Ако ти и другите мъже имате това време, ресурс и желание - разбира се, подкрепям и ви желая успех.

Да завърша и аз със сентенция - "Бързата кучка, слепи ги ражда"

# 531
  • Обран бостан ;)

Скрит текст:
Скрит текст:
Цитат
Цитат
Нищо не е по-ценно от времето ми, включително и щенията на жените.
Цитат
След това изказване, мога само да добавя - надежда всяка тука оставете..   Wink
Добре де, ти можеш (и трябва) да си цениш времето, а човека не може?
В този форум отново и отново опираме до сентенцията:
"- За кучета и котки може, за прасета (като нас с Ал Бънди), не може."

Bowerick Wowbagger,
В ситуацията сме два различни типажа хора, които и да са се мачнали по полови белези, няма да мелят брашно. В което няма нищо лошо, всеки с неговия си подход.
Не съм свикнала да излизам с всеки мъж, който ми пише 2-3 дни, защото ценя реалното си време и енергия, желая да спестя комични, драматични случки. Филтрацията я правя още с писането, трябва ми време. За мен е по-лесно така, ако за теб, Ал Бънди, мъжът Х начинът е друг - окей, аз нямам проблем с това, живи и здрави.
Скрит текст:
Точно защото ценя времето си, няма да се натоварвам да излизам едва ли не с всеки 2ри на реални срещи. Моята програма е такава, че ако това трябва да се случи, то ще пренебрегна себе си. За да го направя, трябва да имам мотивация, повярвай ми 2 дни писане НЕ са мотивация. Предпочитам и двете страни да не се пренебрегват и виждането да се случи по удобен начин и време за двама ни. Ако ти и другите мъже имате това време, ресурс и желание - разбира се, подкрепям и ви желая успех.

Да завърша и аз със сентенция - "Бързата кучка, слепи ги ражда"

Ама вие писането за общуване ли го броите ?
Че то, ако е така, тук всички сме на обща среща.
Скрит текст:
"Такава съм", нещо не те бива със сентенциите.

Предишната "надежда тука всяка оставете" е на входа на АД-а.

Последната "бързата кучка слепи ги ражда" е меко казано неправилна. Всички кученца се раждат слепи и проглеждат след 10-15 дни.

Няма да е лошо да спреш да ползваш подобни сентенции.
Не е в твоя полза Wink

# 532
  • София
Такиви ми ти женски дивотии, да ме впечатли, да ме накара да се чуствам специална, единствена, уникална и т.н.  за да му дам достъп до интимните си части, означават само едно, да направиш на маймуна мъжа с който вече знаеш дали ще си или, няма да си.

Всички знаем колко високо мнение имат мъжете за жени, които дават достъп до интимните си части на всеки, който ги е извел на една среща Wink За другото си има подбор - гнили ябълки има и сред двата пола.

Отвсякъде му личи, че е мъж, който не се е влюбвал, поне не в жена, дори не е имало жена, която да е харесвал. Ако случайно, ама съвсем по някаква голяма случайност, е имал някакъв досег до жени, то това са били майка му и баба му, евентуално някоя, която да му задоволява нагона, и толкова.

Според мен се е влюбил, но тя не му е отвърнала на чувствата. Сигурно даже не е била една. Не е могъл да приеме, че чувствата на хората са нещо лично и не се въртят около неговите, и се е озлобил. Много са така.

# 533
  • София
Al_Bundy,
Краткият отговор - да, писането е форма на общуване.

Не виждам проблем със сентенциите, а единствено с тези, които ги интерпретират Simple Smile

# 534
  • Далечният изток
Не съм сигурна. Ако беше се влюбвал, нямаше да му е чуждо това една жена да е специална и единствена за мъжа.

# 535
Скрит текст:

Това е присъщо на жените. Съществувам - значи заслужавам. Wink  

За да ме разбереш, ще го кажа възможно най-просто.

Всеки човек, след 30-тина минути личен контакт може да ти каже дали отсрещния би бил подходящ за него.
Такиви ми ти женски дивотии, да ме впечатли,
Скрит текст:
да ме накара да се чуствам специална, единствена, уникална и т.н.  за да му дам достъп до интимните си части, означават само едно, да направиш на маймуна мъжа с който вече знаеш дали ще си или, няма да си.

Едно, че винаги можеш да кажеш, че това, което е направил не е достатъчно.

Втрото, което е по-важно е, че никоя жена не е нито уикална, нито специална, тоест мъжа трябва да е изпечен лъжец, за да я убеди, че е такава.

После - мъжете ви лъжели.
Ами то ..... Wink
И все пак, нима не е нужно даден човек да ти направи добро впечатление, за да поискаш да общувате и да се опознаете?

# 536
  • София
Не съм сигурна. Ако беше се влюбвал, нямаше да му е чуждо това една жена да е специална и единствена за мъжа.

Щеше, ако тази, в която се е влюбил, не е имала интерес да е специална за него Wink Надсмешката става защитна реакция. Но пък може да е било и просто сърбеж. Много млади и зелени бъркат сърбежа с влюбване. Пък като не успеят да го начешат, си остават само с него.

# 537
При мен пък ако няма намек за сексуално, почвам да губя интерес Joy Сексът ме пали, страстна натура съм, искам да усещам другия да ме желае и да тръпне. Но това съм аз, хората са различни. Затова всеки да си търси спрямо неговата натура, другото е излишна фрустрация.
И аз съм така. Но е имало и мъже, които са смятали, че съм студена, просто защото не ги харесвам или съм, но поведението им ме е отблъснало.
+1 и за другите изказвания, че трябва да има желание още на първа среща, то се усеща.

# 538
А според мен сте прекалено сурови с момчетата. Те само се правят на корави, а всъщност са романтици и нежни души.
Да вземем случая с баницата с много скъпите подправки. Всички провидяхте сексуални намеци, а бас ловя, че човекът е имал предвид, че ще се наслаждава на изяществото, с което Такава е приготвя баницата. Даже си е представил как леко я прихваща през кръста, и заедно навиват корите, но само си го е представил - все пак е джентълмен, и галантност е второто му име. А след консумацията на този гастрономичен шедьовър е нормално да му се доспи, но - как да губи време в сън, лишавайки се по този начин от компанията и? Така че - изгарянето на калории е добър начин на разсънване. А какво по-добро от среднощна разходка и танци под дъжда? Heart

# 539
  • Обран бостан ;)
И все пак, нима не е нужно даден човек да ти направи добро впечатление, за да поискаш да общувате и да се опознаете?

Добро впечатление можеш да направиш и без да обожествяваш жената с която си общуваш.

п.п. Към обсъждащите ме. Давате ли си сметка колко сте смешни в очите ми.

Общи условия

Активация на акаунт