Естетични процедури за лице и тяло – 65 тема

• 33 165
  • 679
  •   3
Отговори
# 525
_Angie_, аз съм слагала juvederm ultra smile и абсолютно никой не забеляза, че съм правила нещо дори дъщеря ми, която е супер наблюдателна, така че точно от изкуствен резултат не се притеснявай. Друг е въпросът, че след това ми казаха, че филърът бил мигрирал. Аз така и нищо не виждам.

# 526
Някой слагал ли е ботокс при Гергана Манолова? От скоро я следвам и гледам, че ще идва във Варна.

Иначе аз поднових устните, сложих 0,6 мл и вече трети ден се чуствам като патица. Устните сами по себе си изглеждат добре, но на моето лице ми идват една идея големи. Знам, че е оток и ще спадне.....

# 527
Здравейте момичета,

Имам такъв въпрос, някоя да е ползвала от тия кремова за моментно премахване на торбички около очите?
Знаете ли дали имат ефект и колко време?
Ако има такова чудо, как се казва и от къде се купува?
Благодаря

Аз имам на Lavelier https://www.global.ubuy.com/product/JGRFVALYE-lavelier-marine-in … m-google-redirect

Действително веднага опъва кожата, но остава един филм и много изсушава. Той по принцип е нощен серум и трябва да се спи с него, но можеш да го носиш и под грим.
За мен не си заслужава особено.
Купих си го от Щатите, но и на летището във Франкфурт го видях, не в дюти фри, а отстрани с отделни промоутъри.

Звучи като ефекта да си намажеш белтък, който прочетох в нета. Не може да се ходи с него под грим, въпреки че пише че да и кодата става като картон..  май просто трябва да пия повече вода и да отида на тренировки и да мине това задържане на вода Simple Smile
Благодаря 🤗

# 528
Страницата на Дерма акт не мога да я отворя. Има ли изненади в цените или са си както предното намаление?

# 529
Май са една идея по-ниски % намалението, т.е. 40%, лятото беше 50.

# 530
Някой слагал ли е ботокс при Гергана Манолова? От скоро я следвам и гледам, че ще идва във Варна.

Иначе аз поднових устните, сложих 0,6 мл и вече трети ден се чуствам като патица. Устните сами по себе си изглеждат добре, но на моето лице ми идват една идея големи. Знам, че е оток и ще спадне.....

Къде във Варна идва?

# 531

Къде във Варна идва?
Не съм питала, следвам я в инстаграм и имаше пост, че ще идва другата седмица в събота. Реших да питам първо тук преди да запазя час.

# 532
И аз съм любопитна за резултатите й, дано някой се включи с отзив.
А къде прави устните и доволна ли си, Nona?

# 533
Обикновено по колко мл филър се слага в назолабиалните?

# 534
И аз съм любопитна за резултатите й, дано някой се включи с отзив.
А къде прави устните и доволна ли си, Nona?
При Савченко правя всичко, за сега. С ботокса, обаче не можем да се разберем. Падат ми веждите и затова търся друг специалист. Ще рискувам и ще пробвам при друг да ми сложи, също мисля и за Ян Палах.

# 535
Обикновено по колко мл филър се слага в назолабиалните?
Няма формула.

# 536
И на мен Савченко ми е правила устните и добре се справя.При мен ползва Белотеро и съм доволна и от филъра, но изглежда, че и тя му е хванала цаката точно на него.
За ботокс при нея съм твърдо НЕ.

# 537
След скулптра с какъв крем,или серум или ...правите масаж. В пакет скулптра и Restylane ,какво да очаквам,ще позаглади ли бръчките ,за коя зона е най добре да  се постави фиръра.

# 538
Здравейте момичета,

Имам такъв въпрос, някоя да е ползвала от тия кремова за моментно премахване на торбички около очите?
Знаете ли дали имат ефект и колко време?
Ако има такова чудо, как се казва и от къде се купува?
Благодаря

Аз имам на Lavelier https://www.global.ubuy.com/product/JGRFVALYE-lavelier-marine-in … m-google-redirect

Действително веднага опъва кожата, но остава един филм и много изсушава. Той по принцип е нощен серум и трябва да се спи с него, но можеш да го носиш и под грим.
За мен не си заслужава особено.
Купих си го от Щатите, но и на летището във Франкфурт го видях, не в дюти фри, а отстрани с отделни промоутъри.
Имам подобно от Капри, наистина  веднага има фотошоп ефект ама като се измие лицето и ефекта изчезва.
Joy

# 539
Момичета, сега като го няма Георгиевски на кого се доверявате в Дерма Акт. Искам да сложа малко филър и може би някой скинбустер, но не ми се чака докато разбера къде ще е новото му работно място.

Общи условия

Активация на акаунт