Естетични процедури за лице и тяло – 65 тема

• 33 250
  • 679
  •   3
Отговори
# 390
Благодаря.
Клаклова ми писа сега да не нанасям 3/4 дни минимум и после още по-малко количество крем и отгоре Цикапласт.
Допускам, че може и да съм нанесла повече от необходимото.

# 391
ДХЗ, аз съм с много нисък праг на болка и се страхувам като цяло дали ще станат добре и дали според вас са трудни моите устни за оформяне.

Моите са подобни, но ми поставиха 1 мл и станаха много добре. Направих ги главно, защото при широка усмивка горната ми устна се прибираше доста и се показваше венеца. В момента всички, които знаят, че съм слагала филър казват, че изглеждат изключително естествено.

# 392
Лекар може да каже дали са трудни или не- зависи от лигавицата им и как поема филъра.Самата им анатомична форма.Моята, например, не се обръща нагоре, а стои напред като човка и трябва много внимателно да се пипа.

# 393
Богданска с нейния Vaser Lipo, все си отдава корема на масажи с Венци Стоянов и маслото му с колаген. И че уж много тренира, пък тя с отпуснати крака и дупе.
Сигурно ли е, че си е правила Vaser Lipo? Тя винаги е тренирала и е имала хубав корем, на мен не ми изглежда отпусната изобщо.
От чисто любопитство питам, нямам интерес към подобни процедури засега.

# 394
Богданска с нейния Vaser Lipo, все си отдава корема на масажи с Венци Стоянов и маслото му с колаген. И че уж много тренира, пък тя с отпуснати крака и дупе.
Сигурно ли е, че си е правила Vaser Lipo? Тя винаги е тренирала и е имала хубав корем, на мен не ми изглежда отпусната изобщо.
От чисто любопитство питам, нямам интерес към подобни процедури засега.
Аз също не виждам отпусната фигура на Богданска, а и тя полага много усилия.
Възможно е да е правила нещо на корема, макар че и преди си имаше плосък корем. При някои хора си е генетика. Не е толкова невероятно да имат добри коремни мускули , а ако и спортуват ефекта е съвсем видим.

# 395
Колкото и да тренира единствения и мускул е на корема, правила е 100% Въпреки тренировките на мен ми изглежда на слаба, но мека.

# 396
Да кажем, че съм видяла резултата и в портфолио, така че съм сигурна на 100%. Но и да не го бях видяла, пак щях да съм, защото е да - мека е по-правилната дума. На такъв мускул.на корема, ръцете и краката и трябваше да са камък, а дупето и даже е леко увиснало. Просто е много слаба и разчита, че хората няма да се усетят, че коремът е правен, но за мен тя не е жена, която тренира, просто не се храни.
Но, като цяло, супер много ме дразнят такива подвеждащи потребителите/хората реклами на продукти и резултати. Чакам да бъде регулирана дейността на инфлуенсърите и ги почвам поред със сигнали към КЗП такива като нея Grin

# 397
  • в 1001-та нощ
Тя като, че ли ... открито рекламираше процедурата, т.е. не крие, че я е правила 👌

# 398
Здравейте, понеже виждам, че коментирате Богданска….. бихте ли ми казали, моля, на какво се дължи тази промяна, защото просто тя коренно си е променила лицето и не идва само от носа.

Как това нещо:

Се превръща в това нещо:

Моля ви, кажете ми какви процедури си е правила според вас, защото искам да започна да се поддържам по-сериозно и нейната трансформация ми допада.

# 399
Първо това е дългогодишна трансформация и не е въпрос на поддръжка, даже да не се бърка с това.
Второ на първата снимка Богданска е много млада.Лицето търпи промяна с възрастта, в някои случаи( като моя) към по-добро и балансирано излъчване.
Така че нещата са комплексни.
Нос, промяна във веждите, устните, брадичка, филъри в скули, челюст, вероятно поддържа кожата си със скинбустъри и биостимулиращи филъри.

# 400
Първо това е дългогодишна трансформация и не е въпрос на поддръжка, даже да не се бърка с това.
Второ на първата снимка Богданска е много млада.Лицето търпи промяна с възрастта, в някои случаи( като моя) към по-добро и балансирано излъчване.
Нос, промяна във веждите, устните, брадичка, филъри в скули, челюст, вероятно поддържа кожата си със скинбустъри и биостимулиращи филъри.

Да, така е. Но мисля, че на снимките това са 6-7 години разлика. За тези години очевидно формата на лицето й се е променила, съответно и излъчването. Преди е овално, сега е скулптурирано, лифтирано и стои като изписано. Не знам как е на живо, но промяната е впечатляваща и бих искала и аз нещо подобно. Явно ще трябва да се захвана сериозно и да започна да ходя на процедури през няколко месеца….

# 401
Това е направено с филъри,нали това казвам.Но това не значи, че ще е добре в бъдеще, защото е млада, а го пълни отсеца.
Още- младите лица са такива, овални и пухкави, в възрастта костната структура се изменя, тъканите също.Затова каза същото за себе си- имах лице като месечина, кръгла, с годините се промени към по-балансирано.
Ако съм млада ще залагам на поддръжка на кожата с козметика, от иглените процедури , скинбустъри, мезотерапии, микронидлинг, масажи, спорт, добавки, добра храна.
Отделно това са снимки, на живо не зная как изглежда Алекс:

# 402

Да, така е. Но мисля, че на снимките това са 6-7 години разлика. За тези години очевидно формата на лицето й се е променила, съответно и излъчването. Преди е овално, сега е скулптурирано, лифтирано и стои като изписано. Не знам как е на живо, но промяната е впечатляваща и бих искала и аз нещо подобно. Явно ще трябва да се захвана сериозно и да започна да ходя на процедури през няколко месеца….
Мисля, че първо трябва да придобиете представа и да различавате професионални и обработени снимки от реално състояние на лицето. Отделно на това всяко лице е индивидуално. Не е ок да хванете снимка на жена, която ви харесва и да искате да се преобразите като нея, просто защото няма да е  хармонично с вашето на 100%.
Конкретно при Богданска и двете снимки, разликата е поне 10 години. Костната структувра се променя.
Тя има не малко корекции, най-малкото нос, устни и скинбустери или филър, които са хармонизирали лицето и.
Препоръчвам да и гледате видеа в youtube, често се е снимала и без грим, вижда се че се поддържа кожата, но не е като на обработената снимка, с професионалния грим.
Ето тук, например:
 https://www.youtube.com/watch?v=ty49XN2b82k
Александра и на мен много ми харесва и на живо, честно казано въпреки промените които е правила, лицето и не е неестествено и не е прекалила.
Не мисля, че е правила брадичка, но филъри се вижда че има.

# 403
На 99% съм сигурна, че
е
правила брадичка.

# 404
На 99% съм сигурна, че
е
правила брадичка.
Може, може Simple Smile Не я следя чак толкова редовно, ако е правила, радвам се, че не е докарала на месечина в главата, като русата Златка.

Общи условия

Активация на акаунт