Естетични процедури за лице и тяло – 65 тема

• 33 287
  • 679
  •   5
Отговори
# 420
Aкекс има късмет да има такова тяло по рождение, не се скъсва от тренировки.Не съм сигурна, че ди е правила нещо на корема, освен ако тя не е казала.Не я следя.
За мен тя си има моделска визия от всякъде, хармонични пропорции, но и спортува доста, мисля че е леко вманиачена да не качва кг, поне с такива впечатления съм. И мисля че много спортува.
Но за мен тя има много по-секси корем от споделения по-горе ( с плочките), който изглежда мъжка структура,  не с тънка талия. На Алекс също е тънка и има съотношение между ханша и талията, което аз лично го намирам за женствено.

# 421
И аз споделям мнението от предходната страница, че не е задължително такъв корем да се постигне само с процедури. Аз много бързо изкарвам плочки на корема дори и с малко тренировки, защото съм много слаба и нямам подкожни мазнини точно на корема, мускулите много бързо ми изпъкват дори с умерени тренировки. Иначе не бих казала, че останалата част от тялото ми изглежда супер тренирана като на “Мис Олимпия”. 😀
А дъщеря ми какви плочки вади на корема, чак ме озадачава, защото не тренира, просто е много кльощава, но пък много стегнат корем има.

# 422
Някои от вас май бъркат ребрата с плочки.

# 423
😻💋😻

Последна редакция: сб, 08 ное 2025, 20:24 от JACKLIN*

# 424
Алекс не ми изглежда на много тренираща.

Последна редакция: сб, 08 ное 2025, 16:08 от ДХ3

# 425
Аз и когато бях слаба - снимка 1 и 2 и сега като съм дебела, корем нямам. Само задник и баджак🫣😂
След 2 деца и двата пъти на 3 месец след раждане, коремът ми беше дъска и на 60 кила😂🫣

Моята мъка са краката … всеки с недостатъците си. И след 44 нищо не помага ни спорт , ни режим. Кот беши беши, сега тичам по ескалатора наобратно …

Вече плюс 4 кила:(
JACKLIN*, еми страхотна фигура имаш! Имаш много хубави ръце и рамо! И при теб е изразен силно релефа на корема и това си е генетика.
Хубава си според мен с тези килограми, защо ти е да ги сваляш?
Аз много искам да имам хубави и оформени ръце, но моите са някак по-едри и хич не си ги харесвам и като съм слаба.
Аз съм цял живот между 48-50 кг, в момента съм 51 кг, но фигурата ми няма нищо общо с преди, за съжаление, заради заседналия начин на живот.Нямам проблем да съм повече килограми, но по-стегната. Особено сега има нужда от повече тренировки с тежести, заради загуба на мускулна маса. При теб си личи че си спортна натура и продължавай все така!
П.С. Намерих си снимка на корема преди, тук съм на 30 г, но все пак и светлината и водата малко позасилва ефекта. Нямам плочки, но силно изразен релеф има.

Последна редакция: нд, 09 ное 2025, 10:26 от Joana85

# 426
Йо, аз се убивам от спорт, нищо не ми е дадено, ниска, дребна, набита съм- биче. За мен 3-4 кила на 160 (159 точно) си личат много.

# 427
Скрит текст:
Първо това е дългогодишна трансформация и не е въпрос на поддръжка, даже да не се бърка с това.
Второ на първата снимка Богданска е много млада.Лицето търпи промяна с възрастта, в някои случаи( като моя) към по-добро и балансирано излъчване.
Така че нещата са комплексни.
Нос, промяна във веждите, устните, брадичка, филъри в скули, челюст, вероятно поддържа кожата си със скинбустъри и биостимулиращи филъри.

Да, така е. Но мисля, че на снимките това са 6-7 години разлика. За тези години очевидно формата на лицето й се е променила, съответно и излъчването. Преди е овално, сега е скулптурирано, лифтирано и стои като изписано. Не знам как е на живо, но промяната е впечатляваща и бих искала и аз нещо подобно. Явно ще трябва да се захвана сериозно и да започна да ходя на процедури през няколко месеца….
Мисля, че първо трябва да придобиете представа и да различавате професионални и обработени снимки от реално състояние на лицето. Отделно на това всяко лице е индивидуално. Не е ок да хванете снимка на жена, която ви харесва и да искате да се преобразите като нея, просто защото няма да е  хармонично с вашето на 100%.
Конкретно при Богданска и двете снимки, разликата е поне 10 години. Костната структувра се променя.
Тя има не малко корекции, най-малкото нос, устни и скинбустери или филър, които са хармонизирали лицето и.
Препоръчвам да и гледате видеа в youtube, често се е снимала и без грим, вижда се че се поддържа кожата, но не е като на обработената снимка, с професионалния грим.
Ето тук, например:
 https://www.youtube.com/watch?v=ty49XN2b82k
Александра и на мен много ми харесва и на живо, честно казано въпреки промените които е правила, лицето и не е неестествено и не е прекалила.
Не мисля, че е правила брадичка, но филъри се вижда че има.
Оооо, много добра идея! Благодаря. Почвам да й следя канала и да анализирам. Със сигурност не искам да приличам на нея, аз имам супер паднали естествено “тъжни” вежди и овално лице, скулите ми са почти плоски, никакви ги няма 🫣, просто искам да остарявам към по-добро, както в случая виждам, че се случва при нея. Затова попитах 🙂
Не знам на колко години сте, но е супер че искате да започнете грижата от сега.
Просто се доверете на добри специалисти, които си разбират от работата.
Аз имам супер паднал клепач, който ми придава тъжен вид на очите, преди имах супер оформени скули, които сега над 40 вече нямам...
Това което искам да постигна е да върна доколкото мога свежестта на лицето , да подобря кожата, да се стимулра производството на колаген, но искам да запазя своята индивидуалност, не искам да не се разпознавам по снимките преди.
[/quote]

На 35 съм и мисля, че е време да бъда по-сериозна в процедурите. За сега само ботокс и мезо съм си правила. При мен не клепача е паднал, ами самата вежда е надолу и мисля, че това може да се оправи само оперативно 🙁🙁🙁

Йо, аз се убивам от спорт, нищо не ми е дадено, ниска, дребна, набита съм- биче. За мен 3-4 кила на 160 (159 точно) си личат много.

Страхотна форма! Адмирации! Бихте ли споделили с какво се храните и какъв режим следвате?

Последна редакция: сб, 08 ное 2025, 15:42 от Gerishh

# 428
Веждите се коригират оперативно, да.

# 429
Веждите се коригират оперативно, да.

Имам час при Ванеска за конци, пък да видим, на 35 ми е рано за операция

# 430
За ендоскопски браулифт не знам има ли възраст.Но не мога да препоръчам къде да се направи.Аз самата още не съм се спряла.

Последна редакция: сб, 08 ное 2025, 23:06 от ДХ3

# 431
За ендоскопски браулифт не знам има ли възраст.Но не мога да препоръчам къде да се направи.Аз самата още не съм се спряла.
И да се покажа 2 седмици след операцията:

А ботокс слагахте ли преди операцията или не го препоръчват?

Последна редакция: сб, 08 ное 2025, 16:38 от Gerishh

# 432
Може ли да изтриете снимката ми от цитата, защото после ще я махна.
Ботокс не се слага преди блефаропластика или трябва да са минали поне 4м, за да се направи тя.

# 433
  • Варна
Много си добре,ДХЗ!
Леле,като ви чета,все слаби сте се събрали тука. Аз пък имам корем, който не мига да понасям, но и нищо не правя по въпроса. Ако абдоминопластиката беше проста процедура щях отдавна да съм под ножа. След 40 нямат сваляне тези килограми без ужасно ограничаване при мен…

# 434
ДХЗ изглеждаш чудесно! И на мен от доста време ми е мечта блефаропластиката, тъй като ми е много паднал вече клепача, въпреки че съм на 37, но изключително много ме е страх.

Общи условия

Активация на акаунт