Естетични процедури за лице и тяло – 65 тема

• 33 287
  • 679
  •   4
Отговори
# 435
Няма нищо страшно като болка и тн.Иначе аз бях приспана и не знам какво е усещането ако си с местна упойка.Казват, че
нищо не се усеща, само придърпване.Но след операцията , поне аз, почти нямах негативни усещания.Но да, обмислях  7-8г кога и при кого да бъде.По принцип ми трябваше браулифт първо, но не намерих къде да ида и се отказах за момента.

# 436
...След 40 нямат сваляне тези килограми без ужасно ограничаване при мен…
Аха! Готви се за 50! Тогава пълнееш от въздуха! 😄

# 437
Аз да питам отново за хидрохинон-а, тези розови петна, после остават ли по-тъмни? Имам силното притеснение, че може да остане на петно Cry
Направо ми се реве как от едно малко петно се докараха до такова на 60% от челото. Вече не знам какво да направя.

# 438
Ще мине, не слагайте днес. Моето се махна точно рам беше, не се появи пак. Но други си имам леки

# 439
Да, кожата изгаря и става на ситна коричка, която ще се обели.

# 440
Моето избледня от вчера, но коричка не хваща. Според мен обаче може да си остане с тая форма, но просто по-тъмно от кожата. Постоянно стои намазано, с Цикапласт, така ми каза Клаклова.
Обаче при мен и Picosure нямаше този ефект, както при едно момиче, което беше споделяла в темата. Нещо май аз съм дефектна Confused

# 441
Много важно е да се хидратира и да не се чопли. Може дори да стане още по-тъмно докато започне да се лющи.
Редактирам- Понякога лющенето е много леко, подобно на кир ефект, финно като пърхут 😀 При дълбоките пилинги или лазери пада на големи кожи като след изгаряне от слънце. При мен така беше

# 442
Благодаря.

Имах записан час за петък за втора процедура Picosure, но мисля да я отменя за др понеделник, че в събота сме на рд на детето и да не се появя белеща се като змия 🤭

# 443
Уоуу, ДХ3 как хубаво са се отворили очите Yellow Heart Страхотно изглеждаш!
Сега като качи снимка на цялото лице и се вижда по-добре! Бях се притеснила, че някак се променя цялостно формата на окото ( което аз не искам) , при премахване на излишната кожа, а то просто резултата е красиво отворено око, без тежестта на клепките. Браво!
Започна ли да зараства и белега? На снимката изобщо не личи да има такъв.

# 444
  • гр.София
ДХЗ   Прекрасна си! 🧡

За ендоскопски браулифт не знам има ли възраст.Но не мога да препоръчам къде да се направи.Аз самата още не съм се спряла.
И да се покажа 2 седмици след операцията:

Последна редакция: сб, 08 ное 2025, 20:37 от *Stella*

# 445
Не успях да видя никакви снимки, само на коремчето на Джоана 😍
Как бих искала и аз такъв, и да ви кажа - да, ген е.
Висока съм, винаги съм била кльощава, но никога с такъв плосък корем. Е, вече качих малко кг. и се харесвам като тяло (макар че сега бих искала да сваля едно-две), но коремът, ах, коремът стана .... 🤐
От спортуващите съм, години наред вече, но няма сваляне на корема, камо ли плочки да изкарам. Ще се радвам просто да стане плосък.
Преди няколко години ми откриха диастаза, то и това го надува. Но и преди нея, не е бил равен.

# 446
  • София
Ботокс не се слага преди блефаропластика или трябва да са минали поне 4м, за да се направи тя.
Има ли го някъде написано като изискване?
Защото и аз си мислех така, но като питах Войнов дали да пропусна предстоящия ботокс, предвид че ще правя долна блефаропластика и браулифт, отговорът му беше, че ботокса не му пречи.

# 447
  • Варна
Как ще се види реалното свличане като сте с ботокс? И аз знам същото от лекар -отива се без ботокс. Защо не пропуснете? Така или иначе ботокс-детокса си е хубаво нещо.

# 448
Нямам друго за споделене, освен че видях всички снимки и изглеждате чудесно до една! Аз моя корем няма да го показвам Joy и аз съм мини - 1,57см, но 70кг.
Джаки, струва ми се, че си твърде сурова към себе си!

# 449
Някой слагал ли е ботокс в Ян Палах Clinic –Варна и доволен ли е?
Мисля, че има двама дерматолози мъж и жена.

Или друга препоръка за ботокс, предпочитам да е на единица.

Общи условия

Активация на акаунт