Естетични процедури за лице и тяло – 65 тема

• 33 071
  • 679
  •   6
Отговори
# 510
Здравейте, слагала съм три пъти по 0,5 в устните.След последния път преди около година и половина, ми се получи едно малко топче на горна устна.Наближава да подновявам , след 6 месеца и се чудя дали ще мине само? Дали е удачно да слагам още, ако е там.Не искам да правя разграждане.Знам че лекарката ще каже най добре, но според вас?

# 511
Ако е там все още- няма да се махне без намеса.Каква- лекар може да каже, не знам и след толкова време дали само разграждане няма да помогне.Ако сложите пак- може да стане видимо, но пак лекар трябва да прецени.
По повод на лифтинга и филърите- затрудняват го, но не е невъзможно.Коментар от лекар- справяме се с лифтинг и сраствания, в бъдеще все повече
хора ползват филъри и трябва да можем да се справяме с това и да се направи лифтинг.

# 512
  • в 1001-та нощ
Вероятно ще го спукат 👌

# 513
Здравейте, слагала съм три пъти по 0,5 в устните.След последния път преди около година и половина, ми се получи едно малко топче на горна устна.Наближава да подновявам , след 6 месеца и се чудя дали ще мине само? Дали е удачно да слагам още, ако е там.Не искам да правя разграждане.Знам че лекарката ще каже най добре, но според вас?

Категорично, ако сложиш още ще се подчертае, затова недей. Защото като се подчертае топчето, със сигурност ще стане асиметрична и издута устата от тази страна. Попитай лекарката дали не може да се разгради само то, без да се разграждат устните.

# 514
  • София

Правете масаж на устните, там където е топчето.

# 515
Няма да се махне с масаж.Още
повече ако е отдавна.То се капсулира.

# 516
  • Варна
На мен лично доктор Манолова от Алюр Клиник ми спука с игличка такова топче преди години преди да ми сложи филър и капсулираният филът излезе като миниатюрно топче. На секундата изчезна визуално.

Последна редакция: пт, 14 ное 2025, 10:11 от Ivka_smile

# 517
Много ви благодаря за отговорите!

# 518
Здравейте момичета,

Имам такъв въпрос, някоя да е ползвала от тия кремова за моментно премахване на торбички около очите?
Знаете ли дали имат ефект и колко време?
Ако има такова чудо, как се казва и от къде се купува?
Благодаря

# 519
За торбички под очите, тук, във форума, бях чела, че крем за хемороиди много помага. Аз си слагам пачове от хладилника, но и нямам някакви силно изразени.

# 520
Точно щях да пиша и аз, крем за хемороиди, но не съм ползвала, пък и не знам кой точно крем. Ако някой е ползвал, нека сподели...

# 521
ДермаАкт пуснаха намаления на доста процедури:) Отивам да пазарувам.

# 522
Здравейте,

Някой правил ли в процедура emface? Изглежда, че е доста популярна в Щатите, но тук не намирам отзиви.. Откривам процедурата само във VDerm, но и цената е доста висока.

# 523
  • в пералнята
Здравейте момичета,

Имам такъв въпрос, някоя да е ползвала от тия кремова за моментно премахване на торбички около очите?
Знаете ли дали имат ефект и колко време?
Ако има такова чудо, как се казва и от къде се купува?
Благодаря

Аз имам на Lavelier https://www.global.ubuy.com/product/JGRFVALYE-lavelier-marine-in … m-google-redirect

Действително веднага опъва кожата, но остава един филм и много изсушава. Той по принцип е нощен серум и трябва да се спи с него, но можеш да го носиш и под грим.
За мен не си заслужава особено.
Купих си го от Щатите, но и на летището във Франкфурт го видях, не в дюти фри, а отстрани с отделни промоутъри.

# 524
Здравейте, момичета, от доста време обмислям поставяне на малко филър в устните, но ме е доста страх да не стане супер изкуствено, искам супер естествен резултат, просто да са по-оформени особено горната устна и да има мааалко повече плътност. По принцип обмислях restyline kysse, но виждам че сега има намаление в дерма акт на juvederm ultra smile и доста ме изкушава. Някой може ли да сподели резултат с този филър, дали е добър като другия или да не рискувам? Слагам снимка на устните ми

Общи условия

Активация на акаунт