Естетични процедури за лице и тяло – 65 тема

• 33 165
  • 679
  •   3
Отговори
# 495
Здравейте отново! Масово наблюдавам, че когато се постви филър в устните се уголемяват и подчертават назолабиалните бръчки? Това нормално ли е?
Ако са много напълнени устните се получава, да.От тежестта на устните се променя мимиката.

# 496
  • София
Здравейте отново! Масово наблюдавам, че когато се постви филър в устните се уголемяват и подчертават назолабиалните бръчки? Това нормално ли е?

Здравей, мисля че е нормално, и при мен беше така. Ефект от уголемяването и натежаването е.

# 497
Да, подчертават се назолабиалните доста често. И на мен ми се е случвало. Аз разградих всичко в устните преди време и вече повече се харесвам с естествените ми, които даже не са тънки, но нали се подвеждам и аз по модата. 😀Слава богу, че вече тази мода на напомпаните устни отминава.

# 498
Ами ние обсъдихме с докторката да сложим 0.7, но тези бръчки ми личат, въпреки че съм на 28г и се надявам да не се подчертаят още

# 499
Ако нямаш нужда, не слагай. Със сигурност нямаш на 28 години. На твоята възраст и аз сложих и то 0.5, после 2-3 пъти повтарях, последния път беше през 2022, вече почти 4 години няма махане. Супер много ме дразнят и не мога да разградя, понеже може би имам алергия към хиалуронидаза-та. Никога не бих сложила, ако съм със сегашния акъл.

# 500
Момичета, обмислям да правя Микронидлинг, за подобряване на кожата на лицето. Преди около 2 месеца ми излязоха 2 неприятни ранички, които така и не стана ясно от какво са..приличаха на херпес, но не бяха, конултирах се и с лекар. Мазах с две различни кремчета уж, минаха, но едното остана като петно вдлъбнато и много, много ме дразни. Вече си е белег и няма махане. Има ли нещо, от което сте доволни за заличаване на такива белези от ранички.
Със сигурност го свързвам с хормоните, с които имам проблеми вече дълго време, но искам да действам и външно и вътрешно. Пия добавки в момента, започнах и колаген.
Като цяло не си харесвам кожата изобщо ( в перименопауза съм, напреднала), дамите, които минали, ще ме разберат.
Има пикове и спадове на естроген, съответно се отразява на лицето.

# 501
  • София
Kanari, колко Скулптри направи? Станаха ли три? Къде се поставя? И колко време след последната се вижда този ефект на сияние Simple Smile
2 направих. засега май с толкова ще остана. При някоя нова промоция може да сложа и трета. аз лично не виждам разлика, но околни ми казват. Минаха 4-5 месеца oт втората. Пия колаген, опитвам редовно, както Алена препоръчва, но не успявам да пия и аминокиселини, колкото толкова. Слага ми го Трендафилова, както ти спомена-ветрилообразно с канюла.

# 502
Преди време ми беше излязъл огромен херпес на скулата и ми остана ставнително голям белег, леко релефен даже. С нищо не съм го мазала и третирала, някъде за около година белегът изчезна сам, може би някакви точици да са останали от него… Мислех за някакви процедури, но добре че не направих.

# 503
Преди време ми беше излязъл огромен херпес на скулата и ми остана ставнително голям белег, леко релефен даже. С нищо не съм го мазала и третирала, някъде за около година белегът изчезна сам, може би някакви точици да са останали от него… Мислех за някакви процедури, но добре че не направих.
И при мен не на място където е като херпес, по-скоро замърсих с нещо и беше бактериално.. мазах с кортокостероидно кремче, но точно релефен е и моя.
И не мога да го покривам успешно с грим. Мисля да взема и крем за белези някакъв поне да пробвам.

# 504
  • Пловдив
Преди две години ми излезе голям гаден херпес под едната ноздра. Мазах го с най-обикновен крем витасин и много бързо изчезна всеки белег.

# 505
КРР, докторката каза, че горната ми устна не е ок и е мъничка и тънка. И аз не си я харесвам.

# 506
  • Варна
Аз мисля, че чудесно биха се отразили едни 0,6 мл, от години слагам по толкова ,нито имам миграция, нито нищо. Сложете си, аз подкрепям мъничките неща,които ни добавят доза женско самочувствие.

Последна редакция: чт, 13 ное 2025, 14:51 от Ivka_smile

# 507
Благодаря! Направо си имам нужда от повдигане на самочувствието. Grinning

# 508
Аз лично не бих пипала, но 0.5 - 0.6 ще е супер и почти няма да личи. Щом ще се отрази и на самочувствието, давай смело Simple Smile

# 509
  • Варна
Какво мислите или все пак трябва да върви и бизнеса с колагеновите стимулатори…

Общи условия

Активация на акаунт