Естетични процедури за лице и тяло – 65 тема

• 33 144
  • 679
  •   2
Отговори
# 540
Бях при д-р Ванеска за консултация за повдигане на веждите. Не ми се стори много уверена, че ще се повдигнат с конци, погледа може да ми се промени, аз съм си била такава, иначе добре обяснява, но нищо съществено, тези неща и аз си ги знам. Цената е доста солена, разбира се. За сега се отказвам . също така с тези конци и след това евентуално проблемите с оперативния лифтинг не искам да прибързвам и после да съжалявам. Ще ходя да правя ботокс в Дерма-акт и ще се надявам нещо да се поповдигне :/

# 541
След скулптра с какъв крем,или серум или ...
правите масаж. В пакет скулптра и Restylane ,какво да очаквам,ще позаглади ли бръчките ,за коя зона е най добре да  се постави фиръра.

# 542
Здравейте, дами!
Въпрос към дамите от Бургас: Интересувам се има ли в Бургас някой, на който сте доверили грижата за лицето си?

# 543
Момичета, месец и половина след злополучния ботокс на Георгиевски все още челото ми е бетон и едната вежда остава паднала. Другата мога да я мръдна с милиметър два. Яко замразяване е било...Клепачът леко се вдигна, но трябва още месец поне така като гледам..

След скулптра с какъв крем,или серум или ...
правите масаж. В пакет скулптра и Restylane ,какво да очаквам,ще позаглади ли бръчките ,за коя зона е най добре да  се постави фиръра.

Aз ползвам на Ла рош Бауме б5 крем с 50 фактор.
https://www.laroche-posay.bg/cicaplast/cicaplast-baume-b5-spf50

Мазничък е и леко се плъзга, много подходящ за масажи, в същото време лекува нарушена кожна бариера и предпазва. Вечер същия , но без фактор. Гледам петте дни, в които правя масажи да не ползвам активна козметика - киселини, ретиноли анти ейдж съставки, а само този.

Иначе Скулптра трябва поне два пъти през два три месеца да се постави, за да се види ефектът. Тогава е и подходящо да речем три месеца след последната Скулптра да се види има ли нужда от филър и къде точно да е той.

# 544
Би трябвало да те отпуска вече постепенно.
Момичета, месец и половина след злополучния ботокс на Георгиевски все още челото ми е бетон и едната вежда остава паднала. Другата мога да я мръдна с милиметър два. Яко замразяване е било...Клепачът леко се вдигна, но трябва още месец поне така като гледам..

# 545
Привет,  момичета. Майка ми е решила да си прави пълен фейс лифтинг. Желае да е в Турция. На мен се пада задачата да проучва за болница, лекар и цени. Започвам от тук. Да ми препоръчате или споделите всякаква информация, моля

# 546
Фейс лифт още не съм правила, но три други големи хирургични намеси имам (пластични). И не бих избрала Турция. Това, което не се казва достатъчно, са възможните усложнения след всяка сериозна интервенция. Понякога бързата реакция е наложителна, а пътуване в такава ситуация никак не е приятно. Освен, ако не може да остане там поне 2 седмици, бих препоръчала да избере клиника тук.

След това започнете с какъв лифт иска, кой изобщо го практикува, чак тогава идва сравнение на цени.

# 547
Тя има възможност да остане. Въпросът е, че аз съм доста объркана от жщцелоя път който трябва да мина. Не съм лекар, за да преценя какъв вид и е нужен, но със сигурност трябва да е много инвазивен, понеже е на 67. Консултация на случаен принцип в Турция как да запазя като не ми е е ясно кой какво практикува....
Не желае в България.
От коя клиника и лекар сте доволни тук?

# 548
Потърсете в групите във Фейсбук.Тук повече коментираме български лекари.

# 549
  • София
Reverse дали правят намаления по това време на годината, някой от темата ходеше там? Искам да направя IPL и се чудя да поизчакам ли още евентуално да хвана промоция или да записвам час.

# 550
  • София
аз след скулптрите мазах маслото на кокосолис- че най-дълго стои мазно за масаж. Ама всичко става, предполагам, стига да не дращи кожата, а да се плъзгат пръстите. Иначе Трендафилова ми обясни,че целта на скулптра изобщо не е опъване на бръчки, а подобряване състянието на кожата, озаряване и тн. демек каквото там колагенът е поспрял да върши. Гледам, сайфата е намален пак и се чудя, ако си взема, кой да ми го сложи в назото...

# 551
Reverse дали правят намаления по това време на годината, някой от темата ходеше там? Искам да направя IPL и се чудя да поизчакам ли още евентуално да хвана промоция или да записвам час.
Аз ходя там, но честно казано нямам особен спомен за промоции, а миналата година точно декември ходих няколко пъти. Имаха някаква томбола с отстъпки за процедури, но аз вече бях направила планираното и май въобще не си пробвах късмета. Иначе като редовен клиент имам някакъв процент отстъпки, но аз съм много разсеяна в това отношение и хич не ги регистрирам тези неща.
Тази година също вече се отчетох с нещата, които бях планирала и май декември няма да ходя. Но и аз иначе обмислям един IPL, та ако разбереш нещо, ще се радвам да споделиш.

# 552
Здравейте,очарована съм от д-р Клакова,ходила съм за ботокс при Георгиевски,ботокс и скинбустер при Трендафилова, и при Клакова за втора скулптра и рестилайн в назобиалните.Нямам  синини ,само малко в едната скула.Точно беше спазен часа ,определено по малко хора имаше,предишния път беше 1.10 .Клакова е много внимателна ,разговаряхме,обясни ми кое е подходящо ,много спокойна и предразполагаща,определено има много лека ръка.

# 553
Аз от 100 години я хваля нея, уникална е.

# 554
  • в пералнята
Някой правил ли си е мезотерапия на устните? Какъв е ефектът?

Аз имам естествено пухкави устни и не искам въобще да слагам филъри, но ако могат да се освежат, ще съм много доволна.

Общи условия

Активация на акаунт