Естетични процедури за лице и тяло – 65 тема

• 33 085
  • 679
  •   3
Отговори
# 615
Записах си час за доктор Георгиевски ще идва в Бургас на 7 дек ще се свежна малко 💗
Поразпитай го къде и кога да го очакваме!

# 616
Извинявам се за грозната снимка,бихте ли препоръчали процедура за околоочната зона,без блефарохластика

# 617
Освен някой аблативен лазер или
подобно, не виждам друго да има ефект.После някакви мезотерапии.

# 618
  • в 1001-та нощ
Aadii, снимайте и двете очи, моля 🙏🏻

# 619
  • София
Това състояние може леко да се подобри с процедури, но да се оправи само с блефаропластика според мен. За жалост и при мен няма да се оправи напълно с процедури и ще правя блефаропластика колкото и да не ми се иска операция с пълна упойка.

# 620
Това състояние може леко да се подобри с процедури, но да се оправи само с блефаропластика според мен. За жалост и при мен няма да се оправи напълно с процедури и ще правя блефаропластика колкото и да не ми се иска операция с пълна упойка.

Аз пък искам пълна упойка, а където и да отида предлагат само местна Simple Smile
Даже попитах дали не мога да си доплатя за истинска упойка Simple Smile
Ще отида в някоя по-голяма болница, където имат апаратура за реанимация, там белкем се навият.
Моята докторка, която ми оперира гърдите и която бих искала да ми направи блефарото, каза, че го прави само в кабинета си.

# 621
  • София
Не мен докторката ми обясни, че за горна може и да се навие да не съм под пълна упойка, но за долна си трябва, защото си има освен изрязването на кожата и други неща, които се правят (забравих какви) и които се усещат и не е приятно за оперирания. И аз съм правила при моята и гърди Simple Smile

# 622
  • София
Eli…., д-р Кънев във Вита прави блефаропластика само с пълна упойка. В някоя от предишните теми за блефаропластиката беше писано подробно как протича операцията при него.

# 623

Аз пък искам пълна упойка, а където и да отида предлагат само местна Simple Smile
Даже попитах дали не мога да си доплатя за истинска упойка Simple Smile
Ще отида в някоя по-голяма болница, където имат апаратура за реанимация, там белкем се навият.
Моята докторка, която ми оперира гърдите и която бих искала да ми направи блефарото, каза, че го прави само в кабинета си.
Войнов прави с пълна упойка в Унихоспитал в София. Резултатът е страхотен, а възстановяването, като гледах, ще е бързо. Само не трябва да се мокри до свалянето на конците на седмия ден. Пациентката се съвзе доста по-бързо от мен, може би защото и тази операция беше по-кратка от моята. На другия ден си тръгна, бих казала в отлична форма. Тя беше с горна и долна Б. Отгоре имаше сравнително лек оток, а отдолу беше зачервена само. Иначе интересното беше, че цялото лице й беше леко отекло, но не беше прекалено или грозно (просто аз я сравнявах с начина, по който изглеждаше преди да я оперират). Изобщо, като дойде моментът няма да се колебая как и при кого да си направя такава операция.

# 624
Аз бях с пълна периферна на блефарото, тя не е пълна наистина.

# 625
  • София
Аз ще бъда съвсем с пълна доколкото разбрах. Ще използват тъкмо да ми изсмучат мазнинки, които да послужат после за липофилинга на назолабиалните и скулите. Чудя се дали да не си направя и устните с липофилинг ...
Войнов е страхотен лекар, той ми беше втори опериращ за гърдите. Има отлични резултати от блефаропластика, ако си нямах лекар със сигурност бих избрала него.
Не е съвсем по темата за естетичните процедури, но все пак е свързано и за това го пиша, може да е полезно:
Докторът ми каза, че 6 месеца преди блефарото не трябва да слагам ботокс. Обясни даже и защо, но не запомних съвсем точно и за това няма да преразкажа причините да не се изложа Simple Smile
Аз така или иначе още не съм се решила да почвам с ботокса, явно ще остане по-натам.

# 626
Досега разглеждах страницата на Войнов - на някои снимки преди и след все едно са снимани различни жени. И друго ми е правило впечатление за снимките на страниците на пластичните хирурзи - преди и след снимките са при различна светлина, на едната снимка лицето е снимано по-отблизо, на другата по-отдалеч, много често на снимките след има и грим. И всичко това изкривява възприятието на зрителя.

# 627
Aaa.. ботокса който имам, трябва ли да е изчезнал? 🤔
Нещо нищо не ми бяха споменали за това.

# 628
  • София
Доколкото разбрах не е ок само, ако е в периода 6 месеца преди операцията. Дали не беше свързано с това, че ефектът на ботокса се развива с времето и няма да е крайният му резултат, което пък не е ок при преценката какво точно и колко да се прави в околоочната област?

# 629
Записах си час за доктор Георгиевски ще идва в Бургас на 7 дек ще се свежна малко 💗
Ако не е проблем, бихте ли го попитала къде пранира да работи занапред? И за нас, софиянките Grin

Общи условия

Активация на акаунт