💫 Ханде Ерчел и Керем Бюрсин 💫 Любов и сълзи 💫 Сърцебиене /Тема 53/

• 6 157
  • 141
  •   11
Отговори
# 45
  • Dupnica
Привет на всички Animal Bee
Да се запиша в новия дом със сърдечни благодарности към Мики

Момичета,успявах да ви изчета и да прегледам преведените серии от проектите на нашите патрони.
Напълно споделям мнението на Дилеми и Яси Purple Heart
Два проекта с много начален заряд и очаквания!
Отново неразбрани и неоценения от драгия турски зрител! Rage
Заради рейтинги - сценарии на парче, смяна на екипи и режисьори, за да се угоди. Но това губи заряд и емоция, а може би и нов поглед от страна на артисти за влизане в образ.
И въпреки всички причини предпочитам историята на "Любов и сълзи".
"Сърцебиене" -  след 2 епизод загубих тръпката Cry
Но ще ги следя благодарение на Вас с навременните новини и страхотните преводи! Heart Flowers Hibiscus

р.s. Вихи , Честит празник! Tada Bread

# 46
Привет на всички Animal Bee
Да се запиша в новия дом със сърдечни благодарности към Мики

Момичета,успявах да ви изчета и да прегледам преведените серии от проектите на нашите патрони.
Напълно споделям мнението на Дилеми и Яси Purple Heart
Два проекта с много начален заряд и очаквания!
Отново неразбрани и неоценения от драгия турски зрител! Rage
Заради рейтинги - сценарии на парче, смяна на екипи и режисьори, за да се угоди. Но това губи заряд и емоция, а може би и нов поглед от страна на артисти за влизане в образ.
И въпреки всички причини предпочитам историята на "Любов и сълзи".
"Сърцебиене" -  след 2 епизод загубих тръпката Cry
Но ще ги следя благодарение на Вас с навременните новини и страхотните преводи! Heart Flowers Hibiscus

р.s. Вихи , Честит празник! Tada Bread
Малко по-сериозно, веднъж седмично се отбелязвай, за да не те мисля. 😘

# 47
Gift Heart

От сета на "Любов и сълзи"
Снимат сцени от/в дома на Селим

Скрит текст:

Последна редакция: пн, 13 окт 2025, 19:29 от mi_si

# 48
Родителите на Керем, Чигдем и Памир Бюрсин, завършиха пътуването си, напуснаха Турция и пристигнаха в любимия си Шугар Ленд, Тексас.

# 49
Керем  в социалните си мрежи от тази сутрин :

Добро утро, прекрасни хора от тази страна на света. 7:30 сутринта е тук, но където и да сте – денем, вечерта или нощем – надявам се, че сте добре.
И така, преди да започнем тази сутрин, искам да споделя с вас едно от любимите ми стихотворения, „Пътят, по който не се върви“ от Робърт Фрост. Виси на стената ми – винаги го гледам, преди да изляза от къщата. Така обикновено започвам деня си и го обичам.
Да, знам, че е доста клиширано стихотворение, но мисля, че си заслужава. Просто искам да прочета последната строфа и да ни поканя всички да изживеем този ден, като изберем по-малко изминатия път.

И така, последната строфа от стихотворението на Робърт Фрост „Пътят, по който не се върви“:
„Ще разкажа това с въздишка
Някъде след много, много години:
Два пътя се разделиха в гора и аз –
Аз поех по по-малко изминатия,
И това направи цялата разлика.“

Надявам се, че всички сте добре.
Да, мисля, че ще имаме още много поезия за четене, така че се пригответе – ще бъде забавно.
Приятен ден! Ще се видим, когато се видим.

# 50
  • Кърджали
ВиХи, честит празник и от мен.
ВиХи, честит празник! Flowers BouquetFlowers BouquetFlowers Bouquet

Гости, май имаше предвид сериала на Бурак? И там не липсват коментари, че успеха е само заради невероятния сценарий. А, че актьорите се спряват повече от чудесно явно не е фактор. Според зависи фенските настройки.

Успехът, както и провала, никога не зависи само от един фактор. Сценариста може да е написал идеален сценарий, ама режисьорът може да го развали или някой актьор/актриса... Както и обратното - може да имаш невероятните актьори, ама сценариста да не знае какво иска да напише/да се влияе от мненията в социалните мрежи. А понякога просто нещо липсва. Примери бол, понякога се усеща, понякога въпреки, че го усещаш, не искаш да го признаеш. Но по принцип като има успех - всички са перфектни, като има провал - се търси върху кого да се хвърли вината

# 51
Керем и Гюнфер пристигат в Кан. Мислех, че лети с Лизге

# 52
Алекс, Сема имали сериали за платформа?

Наистина е невероятна. Филмът на Бурак е страхотен. До няколко седмици ще е номер едно.
ВиХи, честит празник и от мен.
ВиХи, честит празник! Flowers BouquetFlowers BouquetFlowers Bouquet

Гости, май имаше предвид сериала на Бурак? И там не липсват коментари, че успеха е само заради невероятния сценарий. А, че актьорите се спряват повече от чудесно явно не е фактор. Според зависи фенските настройки.

Успехът, както и провала, никога не зависи само от един фактор. Сценариста може да е написал идеален сценарий, ама режисьорът може да го развали или някой актьор/актриса... Както и обратното - може да имаш невероятните актьори, ама сценариста да не знае какво иска да напише/да се влияе от мненията в социалните мрежи. А понякога просто нещо липсва. Примери бол, понякога се усеща, понякога въпреки, че го усещаш, не искаш да го признаеш. Но по принцип като има успех - всички са перфектни, като има провал - се търси върху кого да се хвърли вината

# 53
Simple Smile
https://x.com/lcbykme/status/1977775955822174392
Керем и Гюнфер пристигат в Кан. Мислех, че лети с Лизге

# 54
  • Кърджали
Тина,
Скрит текст:
щяха да снимат филм за някоя платформа - пак по сценарий на Сема и режисурата на Пабло. Но не знам какво стана...
Сема е много добра сценаристка. И хубавото при нея е, че не ѝ дреме много какво пишат феновете, кара си по  своята идея /понякога е много остра, жестока в историите си, но никога нищо не е напразно и просто да го има./

# 55
# 56
  • София
Керем  в социалните си мрежи от тази сутрин :
Скрит текст:

Добро утро, прекрасни хора от тази страна на света. 7:30 сутринта е тук, но където и да сте – денем, вечерта или нощем – надявам се, че сте добре.
И така, преди да започнем тази сутрин, искам да споделя с вас едно от любимите ми стихотворения, „Пътят, по който не се върви“ от Робърт Фрост. Виси на стената ми – винаги го гледам, преди да изляза от къщата. Така обикновено започвам деня си и го обичам.
Да, знам, че е доста клиширано стихотворение, но мисля, че си заслужава. Просто искам да прочета последната строфа и да ни поканя всички да изживеем този ден, като изберем по-малко изминатия път.

И така, последната строфа от стихотворението на Робърт Фрост „Пътят, по който не се върви“:
„Ще разкажа това с въздишка
Някъде след много, много години:
Два пътя се разделиха в гора и аз –
Аз поех по по-малко изминатия,
И това направи цялата разлика.“

Надявам се, че всички сте добре.
Да, мисля, че ще имаме още много поезия за четене, така че се пригответе – ще бъде забавно.
Приятен ден! Ще се видим, когато се видим.

"Два пътя веднъж разделени в гората видях и по-запустелия аз си избрах, а това промени всичко друго."

Редове от последната строфа на поемата "Пътят, по който не тръгнах" на американския поет Робърт Фрост. Това е една от най-известните му творби, цитирана често като пример за необходимостта да се правят трудни избори в живота.
Робърт Фрост е един от най-изявените поети на своето време. Има 4 награди „Пулицър” – през 1924, 1931, 1937 и 1941 г. Един от неговите най-известни цитати:

„С две думи мога да кажа всичко, което съм научил за живота – той продължава.”
Nature Sparkles

# 57
Керем и Лизге

# 58
"Ако обичаш силно" еп.  33  (български дублаж)

# 59
Тук обаче на Керем му личат годините...

Общи условия

Активация на акаунт