💫 Ханде Ерчел и Керем Бюрсин 💫 Любов и сълзи 💫 Сърцебиене /Тема 53/

• 2 834
  • 76
  •   15
Отговори
# 60
Поне си намери другарка по шапка. JoyJoyJoy

На тези снимки аз точно не виждам да им личи разликата, в някои сцени в сериала обаче много. Нямам търпение да ги видя в официалната част.

С еднакви очила ли са или така ми се струва?

# 61
Мики, вече 5-та година мина, но Керем и каскет .... не ми е добра комбинация. А след няколко статии в бг. пресата още повече ... Stuck Out Tongue Winking Eye Просто не е моето ... Без него изглежда много по-добре
Скрит текст:
Вестник "Сега"
"Пепи Еврото и жена му съветвали Гешев да сложи каскет, за да спечели бабите"
"24 часа"
"Каскетът привлича жените на средна възраст"
бТВ
"Любена Павлова съветвала Иван Гешев да носи каскет, за да изглежда "от работническата класа"

# 62
Миси, 😂
С глас се смях 😂😂😂

В Туитър въртят, че 50% от  NOCTURNE е собственост вече на Ханде/ Дали е истина?

# 63
Красота

# 64
Керем и Лизге на летището в Ница (така са написали) Керем е джентълмен, почерпи колежката. Но Гюнфер къде е се чудя Grinning

# 65
# 66
# 67
Flowers Hibiscus Добро утро, прекрасни момичета! Flowers Hibiscus

Желая ви един успешен ден, изпълнен с много усмивки и добро настроение Wink

Gift Heart

Sparkling Heart

# 68
ВиХи, честит празник и от мен! Hug Flowers Rose
Това са рейтингите на първите епизоди на всички сериали, които стартираха досега този сезон:

Виждам, че сте коментирали колко е важна работата на сценарист и на актьори. “Сърцебиене” тръгна толкова обещаващо именно заради имената на актьорите, но уви.
Ако трябва да ги степенувам по важност, разбира се, сценаристът е най-решаващият. Него не го ли бива, всичко останало няма значение, ако ще и от Холивуд някой да докарат. Твъъъърде много наблегнаха на любовните взаимоотношения, а беше повече от ясно, че зрителите бяха привлечени от триото Аслъ, Хюлия и Рейхан. Като направиш такъв глупав ход, никой друг не е виновен. Жалко за актьорите, за Керем.

Скрит текст:
А новият конкурент в неделя е просто уникат! Не съм се съмнявала в Сема и Бурак, но съм приятно изненадана и от Хилал. Не мога да разбера коментарите от онази вечер, че бил копие на “Присъда”(като човек, който го е гледал). Да, личи си, че сценаристът е един и същ, но е съвсем различна история. Наистина си заслужиха рейтинга.

# 69
Здравейте, 🌞

Феновете на Дениз Чакър са ядосани, защото според тях сериалът тя го е изнасяла, а дори не са я поканили да отиде с Керем и Лизге.

# 70
# 71
# 72
Мики, Пчелички, страхотни сте! Kissing Heart

Инфо:
"„Mevlana Mest-i Aşk“ (Любовта на Мевлана), излиза по кината на 17 октомври!

Мистериозното изчезване на спътника на Руми, Шамс от Табриз, без да остави нито една следа, предизвиква силно безпокойство, особено сред Руми и хората от неговия близък кръг. Дали е сполетял Шамс нещастен инцидент? Дали се е оттеглил в уединение, както понякога е правил? Или, най-лошото - тъй като има толкова врагове, колкото и почитатели - дали е бил убит?

Филмът изследва живота и кариерата на персийския поет от 13-ти век Руми, връзката му с Шамс от Табриз, любовта му към него, дълбокото влияние на Шамс върху живота и поезията на Руми и любовта му към Бог.

Жанр: Драма, Исторически, Романтичен

Производство: Content Turkey
Копродуценти: Мехран Боруманд, Хасан Ализаде
Продуцент: Хайри Аслан
Режисьор: Хасан Фатхи
Сценарий: Хасан Фатхи, Фархад Тохиди
Оператор: Мортеза Пурсамади
Музика: Сохраб Пурназери

В ролите:
Парса Пирузфар ... Руми (Руми)
İbrahim Çelikkol ... İskender Bey (Iskender Bey)
Hande Erçel ... Kimya Hatun (Kimya Hatun)
Бенсу Сорал ... Мерием Хатун (Мери Хатун)
Боран Кузум ... Алаедин (Алаедин)
Селма Ергеч ... Кера Хатун (Kerra Hatun)
Бурак Тозкопаран ... Султан Велед (Sultan Veled)
Халит Ергенч ... Bahaeddin Veled (Bahahab Хюсейни)
Шахаб Хюсейни ... Шамс от Тебриз

Списък с кината и дати, където #MevlanaMestiAşk ще бъде достъпен. Държави, в които AF media разпространява: БЕЛГИЯ, ДАНИЯ, ГЕРМАНИЯ, ФРАНЦИЯ, НОРВЕГИЯ, АВСТРИЯ, НИДЕРЛАНДИЯ
Скрит текст:

# 73
Здравейте, снощи цяла вечер съм гледала 5ти епизод на "Сърцебиене". Буквално цяла вечер, не можах да го поема този епизод на един път. Какво беше това 2ч и половина? Това беше по-дълго от поредицата "Междузвездни войни"... Първият един час епизодът вървеше добре, после приемливо, а през последните 40 минути нямах търпение да свърши. Joy
Образът на Арас все повече прилича на Керем Сайер от "В очакване на слънцето", с тази разлика, че Сайер беше на 17 години и му отиваше това поведение, а на Арас не му отива никак. Аслъ е малко по-зряла от него, но и тя не знае какво иска от живота. Много праведна, много честна, накрая излъга Емре. Joy Добре, че на другия ден си призна, защото такова действие изобщо не съответства на персонажа, който градиха досега...
Сцената, в която Арас се сваляше със служителката на компанията, беше отвратителна. Показва какво е отношението му към жените като цяло. Вкарва малко чар, омайва ги, получава каквото иска и ги зарязва. Чуден образ за главен герой, как ще го избелят не знам.
Целият епизод беше като някаква детинска игра - гоненица между Арас и Аслъ, която щеше да е чуден сюжет, ако героите ни бяха в гимназията, но те не са и това ми издиша много. Не мога да ги приема сериозно, не мога да им симпатизирам, единственото, което предизвикват в мен е въртене на очи. Rolling Eyes 

Относно историята за бебетата - докторът казва, че детето е много зле, в интензивно отделение и според него няма надежда. След това Метин си мърмори, че Рейхан вече е преживяла един спонтанен аборт, как ще й каже сега това, тя няма да го преживее. После идва мед сестра и го успокоява, че за всеки проблем си има решение. Grinning
Подозирам, че сестрата сама е сменила децата и е взела парите на Алкан. Ако Хюлия беше взела пари от тях, щеше да си личи. А и не ми се вижда толкова глупава, че да размени здраво за болно бебе, имайки предвид колко предстоящи разходи би имало отглеждането на дете със сериозен здравословен проблем.

# 74
Попадали ли сте на инфо кой е новият сценарист на "Любов и сълзи"?

Общи условия

Активация на акаунт