💫 Ханде Ерчел и Керем Бюрсин 💫 Любов и сълзи 💫 Сърцебиене /Тема 53/

• 33 929
  • 735
  •   1
Отговори
# 450
Тъй като съм изгледала горе-долу 4 еп. на "Платоничен", смея да твърдя, че си заслужава. Може би е нужно абстрахиране от утвърдения стил на комедиите. За мен, той е отпускащ, смешен, гледам го с тези "очи" и се забавлявам. И пак ще напиша, играта е превъзходна, Керем е изключително добър с мимиките и реакциите на героя му. Да, може да се нарече пародийна комедия, но си е комедия.

# 451
⚡⚡⚡, задължително за гледане 🎬 🍿

На 27 ноември Volga Film Company, с подкрепата на онлайн кино Ivi, ще пусне романтичната комедия "Два свята, едно желание" 💫

Билге и Джан се срещат за първи път в болницата в навечерието на Нова година през 1998 г. - като деца. Тогава между тях се изгражда специална връзка, която годините не са заличили. Сега Билге е успешен адвокат, а Джан е археолог на прага на важно откритие. Съдбата отново пресича пътищата им... но дали любовта им ще издържи проверката на времето? 💔✨

Във филма участват една от най-обичаните турски актриси Ханде Ерчел („Почукай на вратата ми“, „Остави го на вятъра“, „Любов и сълзи“) и Метин Акдюлгер („Характерност“, „Два типа хора“).
Режисьор на филма е Кетче, режисьор на хитовия филм „Шербет от червена боровинка“.

След премиерата си в киносалоните, филмът ще бъде достъпен ексклузивно по Ivi 😀

Билге

# 452
Здравейте! Hug
Новата предполагаема дама в сърцето на Керем доста си прилича на Ханде визуално, малко като Ханде, направена с ИИ ми е Joy като ѝ разгледах Инстаграма, като че ли и по пози и начин на обличане ми напомня на Ханде. Естествено, Ханде си е Ханде Stuck Out Tongue Winking Eye
Накрая само да не се окаже някаква я братовчедка, я приятелка на Сабанджъ Animal Scream Cat
А Турция си е огромна, Истанбул си е огромен…

Нямам търпение да видя какво е сътворила Ханде с “Два свята, едно желание”(сега се замислям колко много ми харесва името на филма и колко дълбоко значение може да има то)

# 453
Огън жена 💥

# 454
Cocodoggo_mom, И аз с нетърпение очаквам да видя филма на Ханде. Това е друго професионално стъпало за нея.
А иначе колкото и да се опитват да я копират разните случайни инфлуенсърки, включително и въпросната девойка, Ханде не е само външност. Ханде е личност и притежава аура, каквато никоя инфлуенсърка не може да има.
Чудно, че Керем пак се е завъртял в кръговете на Ханде - първо бледоликата братовчедка на ексгаджето на Ханде, сега приятелка на сестрата на Ханде и която приятелка на всичкото отгоре се опитва да прилича изцяло на Ханде😅😅.

Здравейте! Hug
Новата предполагаема дама в сърцето на Керем доста си прилича на Ханде визуално, малко като Ханде, направена с ИИ ми е Joy като ѝ разгледах Инстаграма, като че ли и по пози и начин на обличане ми напомня на Ханде. Естествено, Ханде си е Ханде Stuck Out Tongue Winking Eye
Накрая само да не се окаже някаква я братовчедка, я приятелка на Сабанджъ Animal Scream Cat
А Турция си е огромна, Истанбул си е огромен…

Нямам търпение да видя какво е сътворила Ханде с “Два свята, едно желание”(сега се замислям колко много ми харесва името на филма и колко дълбоко значение може да има то)

[video][/video]

# 455
Тя тази Селим е близка приятелка и на Мехтап.

Доста се смесиха - кой с кого 😂😂😂

Добре, че Гамзе е обвързана, че както ги е подкарал 😉😎

# 456
Разкошна жена! Кралица! Това излъчване няма как да го има някоя друга.

# 457
# 458
Има ново задкулисно видео от “Сърцебиене”:
https://x.com/carpintitvdizi/status/1980656393708605515?s=46

# 459

Строхотна е в червено! Heart Exl

Кандидат-снахата също е симпатична, но няма място за сравнение с Ханде. А и не е необходимо.

# 460
Някакъв жълт вестник написал, че това момиче има връзка с Керем и вече ги ожениха. Той дали знае, че има връзка с нея?
Аз не виждам никаква прилика с Ханде. Повече ми прилича на Лизге. То по тази логика, всяка жена с тъмна коса е втора Ханде. JoyJoyJoy
И защо са тези сравнения и обиди? Момичето не крие, че е супер фенка на Ханде. На вскичките ѝ снимки от събития коментира, слага HeartHeart и подобни. Това поне изкараха като информация. И на Серенай била голяма фенка. Joy
Инфлуенсърка с милион последователи е много добре в тези среди. Естествено е да се познават с Гамзе и Хадисе, и още безброй като нея. Канят ги на едни и същи събития, плащат им едни и същи спонсори.
Била със същите обувки като Ханде. Харесала ги е, купила ги е. Направо се изумявам какви коментари прочетох днес. И ми стана тъпо за това момиче. Дано поне си увеличи последователите. Дали има отношения с Керем нямам идея и не ме вълнува особено. Керем скоро на сватбената маса не го виждам. JoyJoy

Joy

# 461
  • Dupnica
Ханде в червено - страхотна е , кралица!

# 462
Преди малко Мелиса С. е лайкнала публикация за изневерата... Как пък точно днес реши да лайкне нещо.. 🤔😎

# 463
Stuck Out Tongue Winking Eye
„Платоничен хотел „Синя пълна луна““ остава сред най-гледаните сериали в Турция.

Според данни от 21 октомври 2025 г. сериалът се нарежда на четвърто място в класацията за най-гледани сериали на Netflix Türkiye.

# 464
  • София
https://x.com/i/status/1980656393708605515

Емре и Арас: Зад кулисите Nature ZapNature ZapNature Zap

Общи условия

Активация на акаунт