BIG BROTHER 7 - тема 4 (13.10. - 19.10.)

• 22 239
  • 718
  •   1
Отговори
# 285
И ти имаш право, нека си го кажем. Млад човек, който си харесва работата в чуждата компания, такъв който е удовлетворен от нея, който има желание да се развива и гради кариета и прочие и прочие, ще: си бачка в офиса, ще се учи на занаят, ще иска да се докаже пред мениджърите си и въобще няма да му дойде идеята да отиде в ББ. Мисленете му като цяло ще бъде на друго ниво.
А нашия излязъл отпуска, за да се прави на умен пред ББ.  
Това е така. Сериозен човек няма да си вземе 2-3 месеца отпуск, за да участва в риалити. Поне не и такова риалити, така да го кажем - в спортните е друго.

Изобщо не очаквам някой, на който всичко му е наред, да влезе в Биг Брадър. Всичките имат или грандомания, или хистрионизъм, или нещо друго в тази гама (не че диагностицирам, но си е така).

Все пак си мисля, че Валентин е по-малкото зло (в сравнение с Иван, Лена и т.н.), защото има добра вероятност годините и опитът да го усмирят.

Последна редакция: чт, 16 окт 2025, 11:14 от Lilly_85

# 286
"Ти как ще ми кажеш това?"
"Ти как ще ми казваш какво да правя?"

Само това се чува от Котов, но той самия се налага във всичко. Според мен си е надут лигльо, който си мисли, че е най-умният в стаята и че знае най-добре. Може би знае за неща, но няма никакъв такт. Решил той да се държи като шеф без нищо за показване.

Провалянето на мисията си беше чисто показване "вижте колко съм умен", че е намирисал тайната задача на Мина. Да си доказва умствените качества в Биг Брадър е като борец да отива да се състезава в детска градина. Смешен ми е, но в лошия смисъл. За "високата температура" няма и да говоря...

Стоянов, ми се струва, че му омръзна от Въшката. Даже накрая докато говори за гостите стоеше с наведена глава.

# 287
  • Варна
Иван изчезна съвсем

# 288
По-добре, че той отвори ли си устата, или е заплаха, или е нещо несвързано.

# 289
Иван се усети сякаш за "любовта" на публиката и в частност Лена която след седмица скандали директно щеше да изхвърчи. Обаче възможно ли е да си подобри някакси социалната игра и да покаже и някоя позитивна страна или скоро ще сме свидетели отново на някой изблик. Хареса ми когато за балон гейт изникналият спор между Калин и Елена, се опита да потуши напрежението като каза, че Калин може и да не е обърнал хубаво внимание какво се е случило. Че Елена спука балона да, но не със злоба и да гръмне както тираджията сподели.

# 290
Има хора, които се забелязват, само като удрят по масата и са агресивни. Иван явно е от тях.
Трудно ми е да го кажа, но Котов страшно ми напомня на големият ми син - много шум за нищо, накратко казано. Има такива младежи, дървени философи, които изглеждат доста интересни и интелигентни, без да са такива всъщност.
Да видим сега Котов как ще излезе от ситуация, където вече не е галеник на ББ

# 291

В епизода от вторник отново нападна Въшката, без да е направила нищо. Очевидно не се е променил, просто вероятно е осъзнал, че подобно поведение няма да бъде толерирано от публиката…

# 292
Време беше на Стоянов да му писне, това момиче си е сменило цялата физиономия, за да изглежда прилично, но като поведение е абсолютен инфантил.

# 293
  • Варна
Време беше на Стоянов да му писне, това момиче си е сменило цялата физиономия, за да изглежда прилично, но като поведение е абсолютен инфантил.
Откъде знаем че си е сменила физиономията? Не беше ли Мина с многото операции?
Нещо черно на бяло, стари снимки?

# 294
Котов не е подходящ за тази игра.

Последна редакция: чт, 16 окт 2025, 14:59 от Tomata2020

# 295
Цвети колко много се изложи снощи с това че всичко е позволено щом е игра, не знам какво съм и харесала в началото 🧐

# 296
Цвети колко много се изложи снощи с това че всичко е позволено щом е игра, не знам какво съм и харесала в началото 🧐
И аз не знам какво си ѝ харесала в началото. 😁 Но конкретно снощи мисля, че беше права. Ако приятелката ти е толкова ревнива, че да полудее от това, че Лена (от всички точно пък тя!) ти танцува, заради мисия… По-добре да си стоиш вкъщи.

# 297
Откъде знаем че си е сменила физиономията? Не беше ли Мина с многото операции?
Нещо черно на бяло, стари снимки?
Сияна го каза във визитката си. По нея са пипани почти същите неща, които и при мина - гърди, нос, устни и филъри където може...

# 298
Надявам се епизодът днес да е интересен и темата да се съживи… Няма ли вече да пускат промото? 😄 Искам най-после да видя какво е наказанието на Котов.

# 299
  • Враца
Котов си показа всич-ко!
Уж много умен, уж много образован...
да ви кажа, Биг брадър се опита да му подскаже да си мълчи за мисията на Мина. Даже аз такова нещо не помня до сега- Биги да помага и да дава само предупреждение. Обикновено реже през кръста и взима процентите.
"Ти си умно момче и многоточие"
Котов "умния" не можа да се спре. Като една ракета с топлинно насочване. Няма спирка. Хванал е следата и край! Разобличи мисията! Браво!!!
Същото с отношението към Брадъра, а вече и с отношението към мисиите и към останалите.
Ако приемаше нещата с усмивка и чувство за хумор, щеше само да спечели симпатии. Всички мисии и всички ситуации, които се предлагат на хората вътре, са ако не невинни, то поне такива, които могат да се разиграят без драми.
И още нещо- защо Биг брадър не подлага Елена на любовни провокации? Въпреки че тя е единствената, която ясно заяви при визитката си, че тя няма да търси и очаква свалки и мъжко внимание? Защото Елена е хладнокръвна, здраво стъпила на земята и играе чудесно! Защото ако й кажат да целуне някой, тя ще го целуне по бузата и ще се върне на мястото си без да го прави на въпрос.
Стефан се срина и изля тон цифки и сълзи, Въшка се цупи за целувка, Котов се държи като девствен, когото изнасилват. Защо са толкова елементарни?!?

Общи условия

Активация на акаунт