BIG BROTHER 7 - тема 4 (13.10. - 19.10.)

• 22 120
  • 718
  •   1
Отговори
# 375
  • София
И аз това казвам..няма цирки. Нищо съществено не се случи, нямаше смях..поне за мен..

# 376
  • Сф
Да "фташел"  хляба каза Калин ерудита.
Давид ми е странен на моменти и не мисля,  че е от езиковата бариера. Малко е молоумен..
Забравих да добавя потресаващия грим на Лена на чрд, Асъл баба Яга..бррр

# 377
ББ се оказа много благосклонен към Котов.

# 378
  • Между гори и планини
Вальо май ще има точка на пречупване.

# 379
Пликът в повече е от зрителите.

# 380
Да "фташел"  хляба каза Калин ерудита.
Давид ми е странен на моменти и не мисля,  че е от езиковата бариера. Малко е молоумен..

Вчера беше казал, че са го тествали за аутизъм. Може да е на спектъра. Той може и затова да не разбира шеговитите намеци на Калин.

# 381
  • София
Точни номинации от страна на Валентин!

# 382
Какво е наказанието на Котов? Просто вече не е галеник ли?

# 383
Валката такива физиономии прави, когато го номинират.

# 384
  • Между гори и планини
Много хубаво хранят Цецка моралистката. Тази която се представя като жената с връзки с двама мъже едновременно.
Хареса ми и какво Иван каза за Вальо.

# 385
Какво е наказанието на Котов? Просто вече не е галеник ли?
Съквартирантите го игнорираха до сега. А преди номинациите Биг Брадър го представи като нов участник с име Вальо.

# 386
Цветелина наистина не я разбирам. Хем има връзка с двама мъже едновременно, хем говори за морал и ценности…

# 387
Хаха, Мина му го каза точно както трябва за температурата! Този сезон ще се запомни с температурата на Котов 😆

# 388
Наистина Котов стана за резил с температурата. Денят преди това заповядваше да получи хапчета за повръщане…

# 389
Не разбирам защо нападат Цветелина за храната, която уж не оставила на Котов, при положение че Котов си имаше собствена храна, която от инат не яде…

Общи условия

Активация на акаунт