BIG BROTHER 7 - тема 4 (13.10. - 19.10.)

• 21 716
  • 718
  •   1
Отговори
# 465
МНОГО Е ГРОЗНО ТОВА , КАК КАЛИН ПРЕГРЪЩА ДАВИД !!! МОЖЕ ЛИ , ДА ГО СПРЕТЕ ТОВА ?!?!? Може ли да ЗАБРАНИТЕ ТЕЗИ СЦЕНИ , МОЛЯ !!! Може ли , да ИЗЯСНИТЕ СИТУАЦИЯТА , МОЛЯ ?!?!?!?!

# 466
МНОГО Е ГРОЗНО ТОВА , КАК КАЛИН ПРЕГРЪЩА ДАВИД !!! МОЖЕ ЛИ , ДА ГО СПРЕТЕ ТОВА ?!?!? Може ли да ЗАБРАНИТЕ ТЕЗИ СЦЕНИ , МОЛЯ !!! Може ли , да ИЗЯСНИТЕ СИТУАЦИЯТА , МОЛЯ ?!?!?!?!
Добре. Не викай. 😁

# 467
Добре , не викам... Ама , тъкмо Давид , да ми каже - бахти обичаите (при положение , че то тия "обичаи" , идват тъкмо от тяхната култура ?!?!!? ) Ние , какви обичаи си имаме - на дАвид , ше му се вземе акъла...

# 468
Е, що де не рюка. И аз пригласям. Какви са тези прегръдки на този вампирясъл дядка с този младок? Неприятна гледка е. И аз искам разяснение, моля!

# 469
И за мен отношението на Калин с Давид вече изглежда доста странно.

# 470
Калин и по принцип си е странен. Същият въздух под налягане като Котов - и двамата си мислят, че всичко знаят, всичко могат и са най-най.

# 471
  • София
Хитър е Калин и знае, че Давид е много харесван от зрителите и от съквартирантите.. Залепил се е за него, за да тушира напрежението около себе си и ако се наложи ДАвид да го спасява. Никой друг няма да се застъпи за него, освен немеца.
Интересчия е и си прави сметката отдалече..

# 472
Калин е дървен философ, който виждаш във фейсбук. Котов е дървен философ, който виждаш в редит.

# 473
Насе ти ли си?!?!

# 474
  • Варна
Trollface Това беше добро

# 475
Не, Лена, хората харесват ретро неща. Не харесват прости и елементарни същества. 😂😂😂😂

# 476
Това лигавото с поведението и глас на 3-годишно сега до утре ще се цупи ли? Почвам да си променям мнението и за Стоянов как може да харесва това изкуствено същество.
Мина се държи доста по адекватно.
Хаха Ленка как знае, че е ретро. Направо крещи от нея.

# 477
Цветелина защо смята, че е длъжна да ходи и да обяснява на всеки за паралелните си връзки? На мен ми изглежда, че никой не се интересува от това.

# 478
Дами, пазете си мъжовете,че Цвети може да излезе в събота 🤭

# 479
Иван е БЕСЕН, БЕСЕН Е Joy

Общи условия

Активация на акаунт