BIG BROTHER 7 - тема 4 (13.10. - 19.10.)

• 11 771
  • 448
  •   2
Отговори
# 165
Мен честно казано най-много ме шокира Елена. За другите като Овца ги знаем, че са злобни и си го показват. Това поведение на Елена беше bordeline психопатско. Балон, който пазиш за някой друг, пукаш с нож и по-важното редицата големи изказвания като "дай на бас", "аз съм 183728 см висока, един микрон злоба нямам". Това беше друго ниво на манипулиране и най-сетне показа истинското си лице. Още от началото не я харесвах и имах съмнения за нея.

# 166
Според Валентин, 36,8 °C е висока температура? Лелее…
От млад го гони хипохондрията. Направи ми впечатление още като поиска хапчетата ЗА повръщане.

# 167
Ако е толкова умен, за колкото се мисли, би трябвало да може да води спорове по по-интелигентен начин. И пак може да ги спечели.
Този ако наистина имаше малко повече интелект, нямаше да ходи в ББ. Щеше да си “копае” във въображаемата компания и да гради кариера и постепенно да расте в йерархията. Той отишъл да спори с ББ дали да яде или не.
Като чета колко е умен и ме напушва смях.Умен колкото останалите хора висшисти на неговата възраст.
Ти обаче, явно имаш някакъв личен beef с Валентин.  Всеки коментира е само хейт по него Joy
Я разкажи и на нас

# 168
Ако е толкова умен, за колкото се мисли, би трябвало да може да води спорове по по-интелигентен начин. И пак може да ги спечели.
Този ако наистина имаше малко повече интелект, нямаше да ходи в ББ. Щеше да си “копае” във въображаемата компания и да гради кариера и постепенно да расте в йерархията. Той отишъл да спори с ББ дали да яде или не.
Като чета колко е умен и ме напушва смях.Умен колкото останалите хора висшисти на неговата възраст.
Ти обаче, явно имаш някакъв личен beef с Валентин.  Всеки коментира е само хейт по него Joy
Я разкажи и на нас
Нямаш грижи: Иван- по негови думи хранил се с остатъци от храна, спал на пейка и т.н. Какво да очаквам от него? Същото каквото виждам там.
Калин - типичен чичак, с нищо по-различен от всички останали чичаци на тази възраст
Стефан, този с призраците, - типичния лузър, гледал батките и искал да е приятел с тях. Изведнъж вижда Иван точно в такова амплоа. И му се лепва
Младите момичета,  с такива е пълно във всяко нощно заведения, сами идват да досаждат.
И за всеки останал нещо подобно може да се каже.
И изведнъж ни представят Валентин- умен, образован, учил в чужбина, един вид големоро добро утро спрямо другите в къщата. И ти очакваш да видиш един млад човек , който значително се различава, такъв, какъвто изисква да бъде образа който ни промотират.
Реално гледаш една комедия, в която действащото лице, скимти за хапче за повръщане. Търси съпричастност и внимание че имал 36.8 т, спори с ББ дали да яде бургер или не. Пита съквартирантите си дали да спазва мисиите или не. Ако това е образа на училия млад човек  в западна европа, предпочитам държанки чалгарки, приятели тираджии пък дори и ЛГБТ личности, защото се държат значително по-разумно и адекватно
Така добре ли ти е като обяснение?
И като юсваш някакви английски думи, не изглеждаш по-умен. 😉

Последна редакция: ср, 15 окт 2025, 15:35 от Tomata2020

# 169
Всичките в това предаване са хвани единия, удари другия. От нерви чак ще вдигна температура 36,8. 😁

# 170
Въх, внимавай. Че според 99% от мъжете - със 37.0 вече се гушва букета😂😂😂

# 171
  • София
Всичките в това предаване са хвани единия, удари другия. От нерви чак ще вдигна температура 36,8. 😁
Важното е да има магаретии и цирки Laughing Ти не се нерви и не бъди крайна Stuck Out Tongue Winking Eye

# 172
И сега какво? Котов няма да е галеник?

# 173
О, колко хубаво! Пикльото, който смята, че ей сега на ще надхитри ББ, нещо, за което никой, никога не се е сещал, ще бъде сложен на място! Нямам търпение.Hug Цвети е досадна моралистка, но Котов ме дразни повече Trollface

# 174
И сега какво? Котов няма да е галеник?

Дано… той прекалява! Сега да видим какво ще стане.

# 175
Просто брадъра е още salty,  за провалената мисия с Десислава. И се опитва да изработи Валентин.  Вече не е толкова популярен сред зрителите.  Няма да се учудя , ако е на номинации с някой различен от Иван,Калин или Лена или очилатия лакей да отпадне

# 176
Котов ще отпадне ако е на номинация с Давид и Стоянов, но иначе се съмнявам да си замине.

# 177
Изгледах епизода… не ми беше особено интересен.
Мога да кажа само, че Валентин е супер нагъл и не приема мнение, различно от неговото. Опитва се да се съобрази, но после пак прави каквото си иска - например с това, че не иска да си яде храната, въпреки че му казаха, че няма проблем.

Елена към Иван и Паранормалния: “Семейни проблеми.“ 😆

# 178
Тези последните двама да не са си сложили по един магнит в гащЯта, че не се отделят един от друг. То хвани единия, удари другия, но я си представете тази вечер да изпидуркат едния от тях и това да е Иван. Малееее ще потече река от сълзи. ...... Отивам за спасителен сал!

# 179
Котов ще отпадне ако е на номинация с Давид и Стоянов, но иначе се съмнявам да си замине.
Според мен Стоянов би отпаднал в такава номинация, защото стана незабележим. За мен Котов би отпаднал само с Давид и Калин (различната аудитория) или при негативен вот, ако са останали само Давид, Стоянов, Сиана и Елена.

Общи условия

Активация на акаунт