BIG BROTHER 7 - тема 4 (13.10. - 19.10.)

• 23 774
  • 718
  •   1
Отговори
# 180
И аз си мисля ( и се надявам), че Котов играе роля по сценарий, защото в началото беше възпитан и любезен и изведнъж, след скрития разговор между него и ББ, за който той няма право да говори, направо се преобрази.

Ако това не е режисирано - жалко. Груб, арогантен и нагъл, което не е бунтарско, а просташко.

Ако пък това са договорки между него и ББ , то това не е по правилата на формата. Зрителят никога не е бил държан в неведение.

Но нали Ванков се зае с формата, та...

# 181
Котов ще отпадне ако е на номинация с Давид и Стоянов, но иначе се съмнявам да си замине.
Според мен Стоянов би отпаднал в такава номинация, защото стана незабележим. За мен Котов би отпаднал само с Давид и Калин (различната аудитория) или при негативен вот, ако са останали само Давид, Стоянов, Сиана и Елена.

Много хора все още му симпатизират, въпреки че наистина вече излезе от “светлината на прожекторите”… Но ако е на елиминация с Котов, мисля, че Стоянов ще се спаси…

# 182
За мен ще бъде голяма дилема кого да избера при  номинации на Иван и Валентин. Дори си мисля че на последния вече са му намазали ските.

# 183
  • Между гори и планини
Когато най малко очаква , ББ ше пусне на всички тайният им разговор с любимеца. И вероятно ще го нахендри здраво .

# 184
За мен ще бъде голяма дилема кого да избера при  номинации на Иван и Валентин. Дори си мисля че на последния вече са му намазали ските.
Иван определено е по-лошият вариант да вирее в къщата, бих подкрепила Котов. Нека не забравяме, че Котов и Иван вече бяха заедно на елиминация и Котов водеше с доста по-висок вот от Иван.
Калин е доста неприятен персонаж и не мисля, че ще събере много гласове вече.

# 185
Абе аз уж имам добро зрение, но ми се привидя, че Стоянов беше от към страната на гостите, защо сега е персонал

# 186
Според мен това не може да е резултатът от гласуването в приложението? Как Стоянов ще е от обслужващия персонал, а хора като Лена, Цветелина и Иван ще са от гостите.

# 187
Лена нали щеше да се опитва да направи добро впечатление на публиката? 😆

# 188
Стефан Паранормалният направо е в екстаз, че прави масаж на Иван...

# 189
Каспърчо масаж с щастлив край ли прави на Иван?

# 190
Ядат салами кучешка радост

# 191
Не могат ли да измислят по-хубави мисии?

# 192
  • София
Забавна мисия.. посмях се..😄
 И на тях им харесва.. Теленият уред за масаж от Джъмбото е пълен майтап..

# 193
Според мен това не може да е резултатът от гласуването в приложението? Как Стоянов ще е от обслужващия персонал, а хора като Лена, Цветелина и Иван ще са от гостите.
Не се ли разпределиха сами спрямо отбора, който си избраха?

# 194
Това, което показаха като храна в склада ме изуми. Като изключим лещата, нищо друго не купуваме вкъщи. Тази кайма и салами са направо отврат...

Общи условия

Активация на акаунт