BIG BROTHER 7 - тема 4 (13.10. - 19.10.)

• 22 203
  • 718
  •   1
Отговори
# 330
Сладурана! Че то след като тя се махна, предаването стана къде къде по-приятно за гледане.

Последна редакция: чт, 16 окт 2025, 20:36 от Janice_

# 331
Сладуряна! Че то след като тя се махна, предаването стана къде къде по-приятно за гледане.
+1000. Много крякане, много нещо.

# 332
Михаела е пуснала ТТ, в който казва, че съжалява, че е напуснала предаването, но да не спираме да го гледаме, само защото е излязла… 🫣

Е вече е 100% сигурно, че е искала да напусне защото е очаквала да бъде последна. Като разбра за подкрепата съжали, но Овца 👏 на👏 задна👏 не👏 дава👏

# 333
Вчера забелязах, че Котов се напрегна изключително много, когато видя че има опасност да не му се зачете мнението - това беше покрай танца и после за ощв.
Та ще видим жестоки избухвания от негова страна, ако ББ накара съквартирантите да не го зачитат.

# 334
  • Варна
Според мен Сияна не е кълцана.И преди си е имала малко и сладко носленце.Има огромна разлика между едни надути устни и прекроено лице-брада,скули,нос и всичко прилежащо.Просто в момента и много слаба,много фина костна структура също.
И не че нещо,но в този сезон почти всички ми изглеждат от "малцинството" Rolling Eyes Малко прекалено ми идва.

# 335
Носът на Сияна е очевидно поправен.

# 336
  • Между гори и планини
Не са ѝ лоши корекциите, не изглежда като момиче от Ергена. Обаче когато говори понякога между двата горни зъба ми се вижда нещо като метално топче, забелязали ли сте?
Както и , че Давид има тикове.

# 337
  • Враца
Не са ѝ лоши корекциите, не изглежда като момиче от Ергена. Обаче когато говори понякога между двата горни зъба ми се вижда нещо като метално топче, забелязали ли сте?
Както и , че Давид има тикове.
Има цирконче на зъба. Просто е залепено отгоре, не е вградено, затова изглежда стърчащо.

# 338
  • София
И брадичката е пипала, сама си го каза в началото, даже май във визитката..Каза, че не искала корекциите да са прекалени.

# 339
Хайде, приятно гледане!

# 340
  • Между гори и планини
Ехе Валентин не съществува 😜

# 341
Това да не му говорят не е особено интересно наказание. Очаквах, че ББ ще иска от тях да го наричат Деси.

# 342
  • Между гори и планини
Това да станеш невидим и безгласен е ужасно.

# 343
Еее, мислех, че ще е нещо по-епично…

# 344
О, свещена простота!🫨🫨🫨

Общи условия

Активация на акаунт