BIG BROTHER 7 - тема 4 (13.10. - 19.10.)

• 22 099
  • 718
  •   1
Отговори
# 405
Дано Цвети си ходи. Или поне Ленчето

# 406
  • Между гори и планини
А така - на пангара са Цецка, Вальо, въшка и Лена.
Лично аз искам Вальо да си ходи. Ако може под ръка с веселата вдовица.

# 407
Цвети или Лена си заминават в събота.

# 408
Дано този път Лена наистина си тръгне… Нали каза, че щяла да се докаже пред публиката, ама не успя. Но нямам проблем и Котов да си тръгне.

# 409
  • Между гори и планини
Знаете ли кой минава между капките? Ловецът на духовното. Ей, този ревльо ще добута до края!

# 410
  • София
Елена наистина ли не осъзнава, че ББ няма да крие истината за балон-гейт?
Тя директно каза на Калин, че го е спукала с ножа.

Въшката е много лабилна, веднага посърна, когато някой й каже нещо напряко, много я жегва и е готова да ревне.. Когато направи грешка или изгуби мисия, ще се спука от рев.. Нещо е бъгната..

# 411
Гласувах за човека с високата температура Joy

# 412
Тоя Калин е страшна излагация, заедно с Цвети.

Пиленца, това не е 16 век, и щом сте на 50, т.е. с 20 повече от средното значи всички са ви длъжни да ви уважават. 21 век е, хората не ги съдим само по това с коя цифричка започва ЕГН-то. Има и още доста фактори, това поведение, това образование, тн.

# 413
Не разбирам защо това, че Цветелина излиза с двама мъже, я прави толкова черна в очите ви? Нито лъже, нито мами, мъжете знаят един за друг. И тя е доволна, и те. И не пречат на никой, така че не мога да я съдя строго за това. Аз лично не бих избрала такъв живот за себе си, но щом за нея е ок, аз нямам проблем с това. Повече ме дразни клюкарстването ѝ, отколкото полигамните ѝ отношения.

Ще си ходи или тя, или Лена. Въшка и Котов все ще хванат някой друг глас.

# 414
  • София
Знаете ли кой минава между капките? Ловецът на духовното. Ей, този ревльо ще добута до края!
Него никой не го забелязва, защото е залепен за психото... Все едно го няма и наистина ще отиде на финал, но това нищо не значи. Ще отпадне пръв.

# 415
Аз май ще гласувам за Лена. 😭
Да си ходи Цвети, че не търпя хора, които смятат че заслужават уважение само, защото са по-възрастни, а иначе няма едно качество за уважение.

# 416
Грозни квалификации за Давид и пълни глупости. Малко е инфантилен и си е дечко още, но много добре усеща хората и настроенията в къщата.
Не приемам аргументите за номинирането на Цветка специално за танца. Какви са тия превземки от всички, можеше Лена да му приседне за секунда на коляното и толкова. Не са ги карали с@кс да прави, големи моралисти и лоялни партньори всички. Ако връзката ви е застрашена от такава игра в такова предаване, трябва да си помислите каква връзка и доверие изобщо имате.
Не мога да приема, че оставят насилника вътре, а се номинират, че някой с някой не си говорел.

# 417
Не знам за кого ще гласувам, може би за Цветелина… Въшката вече ми е противна, но не мисля, че ще я изгонят на този етап.

# 418
Тоя Калин е страшна излагация, заедно с Цвети.

Пиленца, това не е 16 век, и щом сте на 50, т.е. с 20 повече от средното значи всички са ви длъжни да ви уважават. 21 век е, хората не ги съдим само по това с коя цифричка започва ЕГН-то. Има и още доста фактори, това поведение, това образование, тн.
Е така като гледаш Калин тираджията и го сравниш с Валентин, с висше образование от западна европа, кой има  по-адекватно и разумно поведение в случая.

# 419
И аз пуснах глас за Цветелина. Не защото я харесвам особено, а защото битката ще е между нея и Въшка, а втората мнооого се изложи миналия епизод. Голямо цупене, че се налага да измие 2 чинии. Лиготия до шия.

Общи условия

Активация на акаунт