BIG BROTHER 7 - тема 4 (13.10. - 19.10.)

• 22 061
  • 718
  •   1
Отговори
# 420
И аз пуснах глас за Цветелина. Не защото я харесвам особено, а защото битката ще е между нея и Въшка, а втората мнооого се изложи миналия епизод. Голямо цупене, че се налага да измие 2 чинии. Лиготия до шия.

Не мисля, че двете ще се борят за последното място. Лена трябва да е последна… ако съдим по резултатите от миналата седмица.

# 421
И аз мисля, че ще е между Лена и Цвети битката

# 422
  • София
Лена ще е мяу, тази седмица, след като отново фигурира в негативния вот на зрителите със служебната номинация.

# 423
Грозни квалификации за Давид и пълни глупости. Малко е инфантилен и си е дечко още, но много добре усеща хората и настроенията в къщата.
Не приемам аргументите за номинирането на Цветка специално за танца. Какви са тия превземки от всички, можеше Лена да му приседне за секунда на коляното и толкова. Не са ги карали с@кс да прави, големи моралисти и лоялни партньори всички. Ако връзката ви е застрашена от такава игра в такова предаване, трябва да си помислите каква връзка и доверие изобщо имате.
Не мога да приема, че оставят насилника вътре, а се номинират, че някой с някой не си говорел.
Абсолютно! В какви връзки са тия хора, това е игра, половинките им слепи ли са да видят как се държат извън мисия с околните или глупави да не различават едното от другото? Ще му седне на коляното за две секунди и ще пишат мисията изпълнена. Голям праз.

# 424
Точно така! Цялото това нападение към Цветелина за това, че е приканвала Лена да танцува и че не е давала храна на Котов, беше напълно излишно.

# 425
Продължавам да симпатизирам на Валектин, ако ще да е Дон Кихот, който се бори с вятърни мелници. Брадъра е фурнаджийска лопата - един път ще накаже с 5%, друг път с 10%, един път ще си затвори очите за грешка, друг път - ще санкционира. Мисли мисиите (като това с тортата) на момента, можеше спокойно да каже, че не е успешна, защото ги хванаха например, но този път не го направи. Тази анархия създава чувство за несигурност, действа демотивиращо. Самият Валентин беше спасен от номинация и накрая брадъра пак му я натири. Някакъв тънкообиден екип с много голямо его стои зад образа на всевиждащото око. За мен като зрител е досадно, а ако си вътре сигурно още повече. И защо така удобно режат разговорите си с Валентин? Какви са тези предупреждения, че няма да е част от къщата, ако не слушка и изведнъж влиза като "нов" пречупен човек? Все едно ние след 10 избори за няколко години, познато? Ай сиктир.

# 426
Кога са хи хванали с тортата? Мисията беше да изядат, колкото искат. Можеха да изядат и цялата торта, ако искаха.

# 427
Точно така! Цялото това нападение към Цветелина за това, че е приканвала Лена да танцува и че не е давала храна на Котов, беше напълно излишно.
Мисля, че проблема не е в това, а в двойния стандарт. При мисията на Мина, Цветелина беше категорична, че би отказала мисията, дори щяла да си тръгне, а сега съвсем друго говореше... Как става такъв рязък завой относно игра, мисии, морал и т.н. Чудя се, тя не помни ли какво е говорила тогава и сега?! Или целувка по бузата е по-опасна" от танц в скута?!
Иван се отърва пак...

# 428
Мисля, че проблема не е в това, а в двойния стандарт. При мисията на Мина, Цветелина беше категорична, че би отказала мисията, дори щяла да си тръгне, а сега съвсем друго говореше... Как става такъв рязък завой относно игра, мисии, морал и т.н. Чудя се, тя не помни ли какво е говорила тогава и сега?! Или целувка по бузата е по-опасна" от танц в скута?!
Мисля, че тогава всички не разбраха каква точно е била мисията и бяха убедени, че Въшка е целунала Стефан по устните. Той само ревеше “целунахме се, целунахме се” и истерично обясняваше, че е наранил приятелката си.

# 429
Тоя Калин е страшна излагация, заедно с Цвети.

Пиленца, това не е 16 век, и щом сте на 50, т.е. с 20 повече от средното значи всички са ви длъжни да ви уважават. 21 век е, хората не ги съдим само по това с коя цифричка започва ЕГН-то. Има и още доста фактори, това поведение, това образование, тн.
Е така като гледаш Калин тираджията и го сравниш с Валентин, с висше образование от западна европа, кой има  по-адекватно и разумно поведение в случая.

Понятието "адекватен" ми отпадна от речника за Калинката в момента, в който сложи в едно изречение "Земя" и "плоска".

# 430
Калин в снощния епизод ми изглеждаше като мъж педо.ил, гледайки го как прегръща и стиска Давид.
Относно Сияна - докога мислят да е с названието въшка. Да, в началото казаха, че ще е до края на престоя си, ама това никога не е било, да не се даде шанс да се оправят нещата. И то ѝ лепнаха това име, щото искаше да влезе в къщата, да не спи на двора. На Михаела малко след като почнаха да ѝ казват овца, имаше предложение да спре цигарите и да си върне името, но там тя отказа. А за Сияна - не. Аз за нея гласувам от сега предложените. Надявам се действително или Лена да си тръгне, или Цветелина.
Нещо, което ми направи впечатление - вярно, че Валентин влезе със седмица по-късно, ама бива ли да не го включат в шапката на предаването.

# 431
Гласувах за Въшката въпреки, че ми е лигава. Валентин е 25 годишен инфантил. Лена е сбъркана в главата, а Цвети наистина не виждам какво може да покаже освен " Аз имам връзка с двама мъже и смятам че е много интересно, искате ли да ви разкажа?"

# 432
Нямам проблем с мъжете на Цвети . Тя има проблем с положението си , за това и вместо да си играе играта , си избива моралните комплекси .

# 433
Не знам кой ще си тръгне, кой няма, но за мен е парадокс, че Иван не е номиниран. Някой ги погледнал накриво, някой провалил мисия - край, смъртен грях, номинират го! Но агресорът, който заплашваше със счупени зъби, нека си стои, така ли?

# 434
  • София
Понеже той напоследък се кротна и всички бързо забравиха, какъв агресор е. Много са слабоумни, не помнят повече отпреди ден-два..

Общи условия

Активация на акаунт