BIG BROTHER 7 - тема 4 (13.10. - 19.10.)

• 21 657
  • 718
  •   1
Отговори
# 525
Кое не е така.
Аз съм съгласна с Иван.
Донякъде е прав - увлякоха се в хазарта и предвид, че им е малко храната, не беше разумно баш нея да залагат. Но няма смисъл да реве и да крещи. Каквото - такова. Поне ще имат парти.

# 526
  • София
Верно не е за там! За психиатрия е!
БЕСЕН Е!!!
А на ревливата му жена така му се купонясваше.

# 527
Аз си мислех, че мъже, тип Лакея са преекспонирани персонажи от вицове. Не вярвах, че наистина съществуват...

# 528
  • София
Реално на партито може да има много повече храна, отколкото яйцата и картофите които те дадоха.. Ще видим..

# 529
Реално не трябваше да обявяват никакви оферти преди да разберат какво им се предлага, или да започнат от клечка за зъби, примерно. Да разменяш скъпи лични вещи за кутия, в която не знаеш какво има, е тъпичко...

# 530
Ако някой лайкне рийлса на Калин как пее…

# 531
Е има ли смисъл от това. То е ясно,че fan favorite-a ще спечели

# 532
Ванко откачаше, ама масата не е била отрупана така никога досега. Печено прасенце, питка, алкохол… избиха картофите и яйцата 100 пъти.

# 533
Ха-ха, манджата е маааалко повече от 17 яйца и торба с картофи.
Ванката да се самосезира, ама надали.

# 534
  • София
Абсолютно.. избиха ги отвсякъде..
 Давид много добре ги владее тия ритми..

# 535
  • София
А Ванко и паранормалната му жена нали щяха да седят в двора и да си разделят една количка само. Какво стана 🤣

# 536
Ебру е покъртителна с тая огромна пендара

# 537
Ебру така играе, че вече не мога да виня Калин за въпроса й при запознанството им…

# 538
  • Между гори и планини
Днес е извън коментар... Загубих звук и картина.
Първо с леля Цецка и паралелните връзки които държи да разкаже. Тази жена за друго говори ли? Книги, пътешествия, филми?
П. П Тя има много грозни устни, дали не е бухала силикон някога?
След това бях потресена как някой може да контактува с някакво апаратче, че и да вярва и да тълкува празни думи хвърлени в пространството...
И не на последно място изтерясването на Иван, който дълго беше кротък и най - после баланса му изби. Отдавам го на травми в детството и , че е стоял гладен.
Също така много бързо забрави и танцува и пя, явно успокоен от храната на масата.
Да не забравя, че Калин ми спука тъпанчетата... Моля се никога да не го чуя пак как вие.
Най-сладкият момент беше Давид с Насето.

# 539
Бесния олигофрен се е взел за някакъв фактор😂 Като е подтиснат да излиза.
Ако не беше параненормалният до него, отдавна Ванката да беше затворил вратата на ББ отвън.
Не му ли омръзва в това затворено пространство да му е залепен като, някаква конска муха и да му брънка на ухото.

Общи условия

Активация на акаунт