BIG BROTHER 7 - тема 4 (13.10. - 19.10.)

• 21 636
  • 718
  •   1
Отговори
# 540
Днес е извън коментар... Загубих звук и картина.
Първо с леля Цецка и паралелните връзки които държи да разкаже. Тази жена за друго говори ли? Книги, пътешествия, филми?
Е как, говори. Нали разказа, как си е купила истински перли от една жена на плажа. 😂 Как ли ще реагира като разбере, че Ролексът на любовника ѝ, купен от пазара в Китен, не е истински? 😂

# 541
Не съм го гледала тази вечер, но утре ще наваксам. Досега се смях с коментарите във ФБ.

# 542
  • Между гори и планини
Хахаха...
И на мен ми направи впечатление, че двамата влюбени ходят да се чипкат заедно 😂😜

# 543
Много се смях с Давид и Цецо , когато играеха върху дивана. Направо си представих Давид, като актьор в "Черна котка,бял котарак" 🤣

# 544
В ИГ са качили рийловете на участниците. На Елена ѝ се е получил много готин. Тези на Стоянов и Давид също са леко забавни. Останалите са тотал щета. Най-много лайкове е събрал рийлът на Давид, но мисля, че е по-скоро защото е любимец, а не толкова заради съдържанието. Най-малко - категорично Цвети, а Каспър и Лена делят второто място.

Последна редакция: сб, 18 окт 2025, 12:15 от Lilly_85

# 545
Тая мания по Давид ми е много нелепа. Жалко,че друг няма шанс да спечели сезона и гледаме свирен мач

# 546
Дадох лайк на рийлсовете на Стоянов, Давид, Елена и Цецо.

# 547
Давид е искрен, добродушен и спазва правилата. На фона на откачалките вътре, това е достатъчно, за да спечели.

Аз дадох палче на рийла на Елена. Не ми е любимка, но наистина в случая гледам само клипчетата и нейното се открояваше. Но да, Давид ще събере най-много, заради цялостното си представяне, то е ясно.

# 548
На Елена наистина е сполучлив, той даже е единственият, който ми излезе натурално във For You на ТикТок, останалите ги потърсих.
В Инстаграм е по-драстична разликата между Давид и останалите.
На мен ми харесва тоя свирен мач честно казано, миналата година бях на другия полюс и до последно се надявах Георги от Испания да обърне, но беше твърде пасивен.

# 549
  • София
Аз ги гледах във Фб, направи ми впечатление че Иван психото каза, че тази вечер ще има яко парти и той е домакин.. Така както беше истерясъл и бойкотираше мероприятието,  така изведнъж мина от другата страна и даже стана домакин..

# 550
Те тези, които най-много нареждат, най-много са яли и пили на балканското парти, 100%. Представям си такъв едър и голям мъж като Иван, който очевидно яде доста, ще пропусне да яде от прасето, питката и всичко друго. Иначе щяха да си делят една количка с паранормалното му гадже...

# 551
Ето лайковете на клипчетата за сега. Първо е ИГ, после ФБ. Няма големи разлики. Предполагам и финалното класиране ще е нещо такова - евентуално може би Цецо ще дръпне за сметка на Сияна или Котов.

Давид - 3712 / 4.4к
Стоянов - 1560 / 1.1к
Елена - 1340  / 2.2к
Сияна - 1192 / 1.4к
Валентин - 809 / 1.4к
Ебру - 767 / 723
Цецо - 575 / 694
Калин - 534 / 816
Мина - 533 / 357
Иван - 323 / 411
Лена - 243 / 185
Стефан - 200 / 284
Цвети - 158 / 157

# 552
Калин е под средата, а уж беше любимец на публиката. Тези лайкове не ми изглежда да са цъкнати заради самите видеа, а защото публиката харесва хората, които стоят зад тях.
Вече сериозно се колебая дали Лена или Цвети ще са аут, като явно Цвети ще напусне къщата.

# 553
Лена и Цвети за мен са на кантар за отпадане. Просто клипчето на Цвети беше пълна скръб. Явно се беше притеснила, че я снимат (парадокс, знам) - не се изказваше правилно и гледаше в една точка.

Така или иначе последните четима в списъка ще окапят един след друг, та няма голямо значение.

# 554
И на Елена и  на Стоянов са в пъти по-добри , ама всички подкрепят "изпадналия немец"
Жалко

Общи условия

Активация на акаунт