BIG BROTHER 7 - тема 4 (13.10. - 19.10.)

• 21 635
  • 718
  •   1
Отговори
# 555
В тикток има малко разминаване, но Давид пак води. Според мен Цвети въобще не е разбрала какво трябва да направят.. Satisfied

Давид - 11.4К/ 159к гледания
Елена - 7146 / 118к гледания
Сияна - 5783 / 113к гледания
Стоянов - 4705 / 101к гледания
Ебру - 3160 / 100К  гледания
Валентин - 3130 / 78к гледания
Калин - 2324 / 52к гледания
Иван - 2060 / 76к гледания
Цецо - 2035 / 36к гледания
Мина - 1913 / 59к гледания
Стефан - 1063 / 37к гледания
Лена - 660 / 32к гледания
Цвети - 602 / 38к гледания

# 556
Изгледах епизода от вчера, и последните 10 минути направо ми напълниха душата 😅

Разговорът между Давид и Насето беше много
сладък!

Още не мога да проумея защо Иван не беше номиниран, тази вечер щяхме да имаме възможност да го изгоним…

П.С - на клипчетата съм за Елена!

# 557
  • София
Самите видеа са супер плоски, нито едно не ми хареса, никое не съм лайкнала, въобще не знам каква е идеята за тия постановки..

# 558
Изненада ме Цецо - нали е тиктокър, би трябвало да може да прави видеа. А неговото беше едно от най-скучните.

Изненадва ме, че Сияна е толкова нагоре в класацията. Да не би някой близък да е платил за бот лайкове?

# 559
  • SF
Калин е под средата, а уж беше любимец на публиката. Тези лайкове не ми изглежда да са цъкнати заради самите видеа, а защото публиката харесва хората, които стоят зад тях.
Вече сериозно се колебая дали Лена или Цвети ще са аут, като явно Цвети ще напусне къщата.

Калин беше любимец на ЧАСТ от публиката първите 15 минути от първото предаване.
Отдавна картинката се промени. Мисля, че от вторите 15 минути на второто предаване. Simple Smile
Калин беше любимец на онази ЧАСТ от публиката, която не пуска рийлс в инстаграм и не си снимат храната от консервите, преди да хапнат.

Ако беше заснел хубаво видео, публиката пак можеше да го подкрепи, без това да означава, че е любимец.

Цвети да напусне къщата, защото тя няма никаква работа/роля там. Абсолютно не се занимават с нея, рядко е в кадър. Имаше някакви десетина минутки около нея, по повод това, че беше номинирана и Биг Брадър я вкара в епизода със скучните й лав сторита. То за нея друго няма какво да се даде.
Женици, а и мъжлета като Цвети, нямат място в каста за участници в развлекателно реалити, каквото е Биг Брадър.

# 560
Изненада ме Цецо - нали е тиктокър, би трябвало да може да прави видеа. А неговото беше едно от най-скучните.

Изненадва ме, че Сияна е толкова нагоре в класацията. Да не би някой близък да е платил за бот лайкове?

Не мисля… Това е TikTok, който има късмет, клипчето му ще влезе във For You и ще събере лайкове, а другите, не чак толкова.

# 561
Във всички платформи е така.

# 562
  • SF
Нито едно клипче не ми е излязло.

# 563
Във всички платформи е така.

Мислех, че е само в ТТ, но сега видях и във ФБ. Загледах се в лайковете, изглеждат ми като истински профили, а не ботове (по принцип ботовете са без профилна снимка и със странни имена, доколкото знам). Та… нямам обяснение каква е манията по нея.

# 564
Гледам, че Михаела упорито продължава да пише в СМ, че след излизането ѝ всички са си показали истинските лица и скандалите продължават. Мне. Истинските лица и преди си се виждаха, а скандалите са наполовина по-малко - и съвсем не толкова шумни. Но тя нека си живее в нейния измислен свят.

# 565
Без Михаела е в пъти по-добре за гледане, а вярвам и вътре в къщата за живеене.

# 566

Не мисля… Това е TikTok, който има късмет, клипчето му ще влезе във For You и ще събере лайкове, а другите, не чак толкова.
Абсолютно. Особено при такъв спам от един и същи акаунт. Ясно е защо на Давид му е качен първи клипа, бутат го него за победител от първи епизод още.

# 567
Калин е под средата, а уж беше любимец на публиката. Тези лайкове не ми изглежда да са цъкнати заради самите видеа, а защото публиката харесва хората, които стоят зад тях.
Вече сериозно се колебая дали Лена или Цвети ще са аут, като явно Цвети ще напусне къщата.

Калин беше любимец на ЧАСТ от публиката първите 15 минути от първото предаване.
Отдавна картинката се промени. Мисля, че от вторите 15 минути на второто предаване. Simple Smile
Калин беше любимец на онази ЧАСТ от публиката, която не пуска рийлс в инстаграм и не си снимат храната от консервите, преди да хапнат.
Ако беше заснел хубаво видео, публиката пак можеше да го подкрепи, без това да означава, че е любимец.
Не, нямаше да го подкрепи, защото е видно, че видеата се харесват заради човека, а не заради видео от 15 секунди, заснето на партито.

# 568
И на мен много ми харесва предаването без Михаела, а честно казано не ми беше от най-неприятните и съжалявах, че Лена не напусна. Но прекалено много изяждаше фокуса с крещенето си и честно казано ми беше вече досадно сюжетът да се върти върху това, че тя не може да не говори за себе си в трето лице и си се нарича с истинското име.
Калин според мен взе подкрепа, защото е познат от ТикТок и се заяви като консервативен, а хората с такива убеждения се подкрепят. С течение на времето той не блести с нищо.

# 569
  • SF
След напускането на Михаела, Лена се кротна.
Сега е по-приятно, няма я тази прекалена простотия, но Лена пък отива в миманса - при Цвети, Ебру и останалите мебели.

Общи условия

Активация на акаунт