BIG BROTHER 7 - тема 4 (13.10. - 19.10.)

• 21 610
  • 718
  •   1
Отговори
# 570
След напускането на Михаела, Лена се кротна.
Сега е по-приятно, няма я тази прекалена простотия, но Лена пък отива в миманса - при Цвети, Ебру и останалите мебели.
Нека си стои при мебелите - и без това нищо смислено не излиза от устата ѝ.

# 571
То пък другите са толкова смислени...
Иван е неуравновесен и тежък за поднасяне, но това чучулу Стефан е толкова жалък как се обеснява защо се зарадвал че ще има парти при положение че Ванко не одобрява.... Как може това същество без собствено мнение седмици  наред да не си дава сметка колко е тъпо и не мъжко държанието му
Определено след напускането на овцата къщата е по-спокойна!
Въшка и Стоянов нямат никакво бъдеще извън къщата, според мен са "двойка" само за да се задържат в къщата по-дълго

# 572
  • SF

Нека си стои при мебелите - и без това нищо смислено не излиза от устата ѝ.
Да, да. Но е ненужна за целите на предаването.
Не казвам, че само крякащите са нужни. Трябва да са цветни, интересни, вълнуващи. Лена и като крещеше, не беше полезна, сега пък съвсем забравям, че е там.

# 573
На мен сезонът ми стана доста по-приятен за гледане, след като Михаела напусна. Миналата година беше същото с Косара и Анджела.

# 574
# 575
  • SF
Да, видяхме го няколко пъти.

# 576
Благодаря. Пак ще има игра с въпроси - да видим кое друго, освен Земята и мозъците им, ще е плоско. 😁

# 577
Поведението на Иван е много арогантно. Той не е израснал в обикновена семейна среда. Възпитаник на Улицата.
За съжаление има дефицити и те се виждат в държанието му.
Все пак си е намерил, някакво "място под слънцето".
Сиамският му близнак Стефчо е някаква пародия.

# 578
Михаела беше натоварваща за гледане, но пък тази седмица липсата ѝ се усети според мен. Ако трябва да отделят 5+ минути за Стефан, ми става ясно че нямат какво друго да показват.

Подкрепата за Въшка ме изненада. Може и да стигне до топ 5-6. За финална 4-ка мисля, че почти сигурни са Давид, Елена, Стоянов а някой между Валентин/Въшка/Мина за четвърти. Чудя се какъв потенциал има Цецо тъй като е доста невидим. Ако не бяха случките от първата седмица съвсем нямаше да го има в едит-а.

# 579
Напоследък трудно изглеждам целия епизод....

# 580
Цецо според мен е скандален само във визията си, която докарва на снимки/клипове в интернет. Иначе в Къщата явно не си е взел такъв тип дрехи и ходи съвсем нормално облечен, както са всички мъже вътре. Иначе е добряк, тих, скромен и спокоен. Когато го видях на визитката, видях профила му в СМ и стайлинга му при влизането, очаквах някакво поведение по-скоро като Кулагин, а момчето е чудесно. Не мисля, че разочарова с нещо, просто заявките, които бяха дадени за него са далеч от реалния Цецо.

# 581
И по-добре, че няма нищо общо с поведението на Кулагин - този не се трае. Цецо си е добряк, просто е затворен в себе си и не показва много. И той се слива с мебелите.

# 582
Мен пък ме чуди чуденка , защо така настървено номинира Въшка. Непонятно ми е какво дели с нея , нямат конфликт , но злостничко дълбае в гръб. Да не си е паднал по Стоянов ?

# 583
Харесва ми играта с противопоставяне на мнения.
Умирам като някой, който просто се е родил по-рано, плюе срещу някой, който се е родил по-късно... така искам и Калин да си ходи, жалко, че ще стигнат половината до финал.

# 584
Мен пък ме чуди чуденка , защо така настървено номинира Въшка. Непонятно ми е какво дели с нея , нямат конфликт , но злостничко дълбае в гръб. Да не си е паднал по Стоянов ?
На мен също ми направи впечатление, че има някои номинации, които абсолютно задължително се повтарят всяка седмица:
Сияна - Цецо
Ебру - Калин

Докато вторите мога да си ги обясня като хора с напрежение между тях, защото те не веднъж са влизали в конфликти. Обаче Цецо и Сияна са ми странни, защото не са излъчили нищо, в което двамата да имат неразбирателство.

Общи условия

Активация на акаунт