💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 6 (13.10 - 20.10)

• 19 262
  • 480
  •   38
Отговори
# 285
Защо следващата игра за капитаните да е женска? За нея най-важното е силни ръце, а жените по-скоро нямат. Така че Калин никак не е аутсайдер, още повече че не е и толкова тежък.

Чудя им се на хората, които си имат някакви стари травми, които могат да се обострят от лоши условия на живот, не само случайно в някоя игра - защо въобще рискуват здравето си?!? Ясно е и на децата, че никой няма да се наслаждава само на удобства, освен ако племето му не спечели първата териториална и е първият изгонен от играта Satisfied

# 286
  • Русе
Тежък на фона на дамите. Калин е висок и добре сложен и със сигурност е над 80кг, а те да са по 50-55. За тази игра си е от значение теглото. Стискам му палци да не е последен поне.
За Шопа не съм сигурна дали няма да го обезболят и да го върнат. Нищо категорично не казаха за него.
Не разбрах защо Лапунов не стана капитан, а и вече не помня — бил ли е изобщо?
Май беше веднъж в началото. Иначе, явно няма голямо желание. Ръждавичка искаше, но не се получи.
Като говоря за нея - много я харесваме вкъщи. Даже дъщеря ми коментира, че до сега не е симпатизирала на женски образ толкова. Аз в предишните сезони харесвах Фейгин, но тя не е толкова силна на арената като Симона.
Снощи битката се разви както си пожелахме. Да видим тази седмица какво още ще се случи.
След победата на Алекса всеки път се заричам да гледам и все ме увлича шоуто.

# 287
Чета тук мнение,че Шопа бил по-силен и по-ДОСТОЕН от Калин.
Кажи честно Rolling Eyes ... за същия Шопа,който социално се издъни на няколко пъти? Който нарежда кой,кога ще излиза по ред на номерата? Който избухва на терен понякога?

За мен е по-достоен. Така или иначе не оценявам толкова социалната игра, макар, че при Калин - тя въобще липсва.. Къде видяхте социална игра при Калин? Той си е вълче - единаче.
При Шопа - не е издънка това, че ги е редил..каква издънка? Това си е стратегия - евала! Къде е избухвал, не видях? Ако нещо е изпцувал ОК, това не избухване. Не съм видял да каже лоша дума за някой... Все пак Калин ли изтърси, че "жените са за цвят" Освен това може да има някакви издънки, но да не са ни ги показали.
Няма значение, аз анализирам достойнството по различен начин. Иначе съм за Калин, най-малкото както се спомена, че е по-млад и по-неопитен и ест по-срамежлив.

Иначе, Калин е прецакан за "битката" довечера. Дали е някакво наказание, дали е някакво предимство за жените (макар, че в случая мъжката сила е без значение), дали е просто умишлено прецакан от продукцията... нямам идея, но определено е прецакан.

Вижте само огромната разлика в ъглите, просто не е истина....

Скрит текст:

# 288
Diavolo лично аз бойният вик на Феномените го чувам като - "Здрави, силни и сплотени", а не "страхотни..."

# 289
Чета тук мнение,че Шопа бил по-силен и по-ДОСТОЕН от Калин.
Кажи честно Rolling Eyes ... за същия Шопа,който социално се издъни на няколко пъти? Който нарежда кой,кога ще излиза по ред на номерата? Който избухва на терен понякога?

За мен е по-достоен. Така или иначе не оценявам толкова социалната игра, макар, че при Калин - тя въобще липсва.. Къде видяхте социална игра при Калин? Той си е вълче - единаче.
При Шопа - не е издънка това, че ги е редил..каква издънка? Това си е стратегия - евала! Къде е избухвал, не видях? Ако нещо е изпцувал ОК, това не избухване. Не съм видял да каже лоша дума за някой... Все пак Калин ли изтърси, че "жените са за цвят" Освен това може да има някакви издънки, но да не са ни ги показали.
Няма значение, аз анализирам достойнството по различен начин. Иначе съм за Калин, най-малкото както се спомена, че е по-млад и по-неопитен и ест по-срамежлив.

Иначе, Калин е прецакан за "битката" довечера. Дали е някакво наказание, дали е някакво предимство за жените (макар, че в случая мъжката сила е без значение), дали е просто умишлено прецакан от продукцията... нямам идея, но определено е прецакан.

Вижте само огромната разлика в ъглите, просто не е истина....

Скрит текст:

На Пекин и Николета трябва жилетки да сложат,  не да усложняват още повече Калин. Подсигурили са се да спечели жена Joy

# 290
Класически трик на ПрУдукцията -да ощетяваме  любимеца на народа , това да предизвиква негодувание , и накрая всички щастливи

# 291
  • София
40K0B0K0, снимките наистина показват огромна разлика в ъглите, но и няма съмнение, че на тази битка продукцията се е подготвила и знае предварително кой ще спечели (именно затова това всички участници минават през одобрени треньори).
Все пак аз (без да зная кой е търсеният и кой реалният победител) разсъждавам по следния начин: първо не се видя да има кремвирши на бъчвата, което според мен веднага насочва, че Николета не е очакван победител (нея я показаха и на синхрон). Второ: играчката д-р Шанхай би я взела без да се замисли (т.е тук няма интрига, пък и ще изглежда твърде нагласено да и се бута толкова рано благинка). Обаче при Калин би имало някаква дилема дали да избере нещо индивидуално или за племето. Време е вече да започват да вкарват на фаворитите разни благинки, и по мое мнение Калин е такъв, а д-р Шанхай по скоро би била поддържаща на някой друг както бяха Жени в с4 и Виолета в с5 (тук все пак е възможно да го направят както в сезон 3 играчката да стигне до крайната си цел през друг човек). Но все пак си мисля, че тъй като сме в игри на Волята, да видим именно това: Калин да покаже воля и да надделее над "явното" ощетяване като мъж срещу две жени, както направиха на кръстовете където уж битката беше за Гизем.
Мен поне тази седмица обаче ми е много по-интересно какво ще се случи при жълтите, че този синхрон от вчера на Ивайло "Ние сме най-силното племе" още ме плаши.

# 292
Тежък на фона на дамите. Калин е висок и добре сложен и със сигурност е над 80кг, а те да са по 50-55. За тази игра си е от значение теглото. Стискам му палци да не е последен поне.
И Николета и Пекин не са никак дребни жени по никой критерий, високи са, с видимо плътна костна структура и мускулна маса. За мен и двете със сигурност са поне 65кг, може и повече заради височината. Ако бяха Йоана и Гизем щях да заложа повече на тях, но доколкото ги помня на кръста поне никак не бяха впечатляващи като представяне. Интересно ми е да видя как ще приключи битката иначе и, смятам че няма да е елиминационна, ако ще само и само да натрият носа на всички уверени, че са им научили алгоритъма. Grinning

# 293
** Понеже нали "всичко е различно", а и вече ни показаха всевъзможни постановки ахаха и ние сега малко или много вече сме "претръпнали" и се надаме точно на това, обаче изглежда в този случай си е стандартно прецакване за Калин..

Ако съдим от промото, на последната степенка натоварването е ужасно. Там Калин вече е почти в хоризонтално положение, до като Пекин и Джиесем са малко над 45 градуса. При Калин напрежението в ръцете е зверско, краката явно ги държи само грайфера на маратонките ахахаха и дори да се справи за макс 3-4 минути с ръцете (да опъват тялото по хоризонтала един вид), най-вероятно ще се лъзне по дъската и ще цопне..
При жените в тази ситуация и предвид най-вече самата стойка, напрежението е яко в кръста. Пекин има много здрав кръст и за това мисля, че тя ще е победител в тази невероятна битка Laughing

99% съм, че Калин ще падне, но на мен ми е по-интересно какво ще изръсят шефчетата по повод далечната дъска..

# 294
Дъската нали се регулира според височината на играчите. Във всяка игра на издръжливост го има това.

И Джиесем??? Николета как си е спечелила този прякор?

# 295
Гизем е Джиесем.  Сигурно заради римата

# 296
Ей , цялата продукция ден и нощ не спи как да прецака Калин, Чикагото, Шопа. ... Вярно е че продукцията манипулира игрите, отношенията и преливанията ама всичко с цел да създава максимално интриги, конфликти, динамика и да разпалва страсти вътре и вън от формата, но това че винаги прецаква добрите и любимците на бгмама и облагодетелстува лошите и дразнителите си е чиста параноя и двойни стандарти

# 297
  • Буркина Фасо
нали знаеш, че игрите са завършили отдавна, когато не е имало любимци на форума. епизодите са правени преди 2 месеца.
продукцията си  прави свой сценарий, който няма как да е съобразен с желанията ни сега.

# 298
О, те за толкова сезони са много наясно кои образи стават любимци и точно колко обичани са техните победители, но си вървят спокойно по тяхната схема.

# 299
  • Буркина Фасо
О, те за толкова сезони са много наясно кои образи стават любимци и точно колко обичани са техните победители, но си вървят спокойно по тяхната схема.
моите любимци не е задължително да са и твои.
като гледам вие тук по женски обичате някои, които на мен никак не ми допадат.
за продукцията е важно да запълнят 2 ч ТВ време за да спечелят Х пари.

Общи условия

Активация на акаунт