💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 6 (13.10 - 20.10)

• 23 961
  • 539
  •   47
Отговори
# 390
Аз Радослава не я харесвам. Писна ми от от нейните схеми, както и от приказките на Йоана. В тази битка държа за Гизем.
За мен е време и Ради да влезе в племе. Много време издържа на това блато.
Харесвам Чикагото, също и Гизи.

# 391
Чикагото обаче няма грешка на трасето. Въпреки че не ми е любимец  - евала! А Дечко се е повталил, да.

# 392
Струва ми се, че нещо я е яд, че е в племето на "смотаните", а не при "отворените" и си го изкарва наред.

Дааа енергиен вампир е това момиче. Страшен негативист. Само не мога да разбера тя какво точно иска, да са някакви нерваци, които се изпокарват и си крещят след всеки неуспех ли? Интересно ми е, ако загуби на индивидуална битка кого ще обвини.
Такова мрънкащо и негативно същество като Ръждата рядко се среща. Много противна женица.
Вместо да е щастлива, че има такъв комфорт сред толкова свестни хора, тя мрънка. Да я пратят при зелените да я видя тогава как ще си гука с Пекин и Иван или при жълтите да се съобразява с Александра и Йоана, а Ивайло да й чете речи.

# 393
Сега почвам да гледам, но Калин си беше сготвен от самото начало. Едно, че изометрията е женско упражнение и второ, на него му бяха дръпнали дъската толкова назад, че той като падна беше съвсем изпънат, а жените си бяха надупени и полуизправени. Подляри са тия продуценти, тяхната кожа...

# 394
Пък не дай си боже Симона да попаднеше в сборен отбор на форума

За Калин:
"Аз знам, аз вярвам че си права
когато съгрешиш дори"
(Към Партията)
Е, айде сега. Повечето хора тука я харесваме Ръждито. Даже на Калин сме готови да му я дадем! Satisfied
Представи си!

Ама изпада в черни настроения много бързо.

# 395
Дечо за какво са го вкарали в ИВ ,само заема мястото на някой наистина силен.

# 396
  • Някъде там...
Пък не дай си боже Симона да попаднеше в сборен отбор на форума

За Калин:
"Аз знам, аз вярвам че си права
когато съгрешиш дори"
(Към Партията)
Е, айде сега. Повечето хора тука я харесваме Ръждито. Даже на Калин сме готови да му я дадем! Satisfied
Представи си!

Ама изпада в черни настроения много бързо.
Вчера на битката, когато минаха по двойки, дори се хванах, че си мисля колко си отиват като двойка. Тя ще си мрънка, той ще е спокоен.

# 397
  • София
Само дето позитивният Калин надали ще я иска тая вечно дуднеща мрънкалница Ръждата.

# 398
Имаше ли смисъл изобщо да играят? Искаше ми се Шопа да е тук, за малко повече интрига

# 399
Дечо не е хващал чук през живота си. Беше плачевно да го гледаш как го замахва.

# 400
  • В Града на липите
Браво! Чикагото го нареди много бързо тоя пъзел. Личи си, че и това е репетирал.
Аз не й се дразня на Мрънкавичка. Такъв й е модела. Просто винаги иска да са номер едно. Те са, ама тя още не го знае Grinning

# 401
Толкова напрегната битка , не мога да гледам , да ми кажете после кой побеждава , Чикагото или Дечо

# 402
Падам - тези саби вместо да намалят размера си, те значително са пораснали. 😳

# 403
Падам - тези саби вместо да намалят размера си, те значително са пораснали. 😳
Още се чудя къде ги беше скрила при завръщането

# 404
Явно и е минал запека и д-то не я дърпа надолу вече Joy

Общи условия

Активация на акаунт