💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 6 (13.10 - 20.10)

• 72 964
  • 1 347
  •   2
Отговори
# 720
Нека някой да ме светне....Александра силен играч ли е

Между слаб и среден

# 721
  • София
Дидо,
Надявам се това да е само предположение, а не спойлер, че ще отпадат двама.
Все пак може следващата седмица да отпаднат повече участници с една елиминационна капитанска + блатото + елиминация и ето ти трима елиминирани. 🤔

# 722
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Александа нещо много си повярва и започна да плямпа повече, отколкото е полезно за нея. Вземи сега тази номинация, като не знаеш кога да замълчиш! Показа си кифленската натура.
Аз съм много доволна от номинациите на Завоевателите.
Пекин ми е много забавна как се докарва на Чикагото и как го обгрижва, говорейки му с нежно детско гласче. Само дето още не е започнала да ползва лигави думички. Joy
А Ванката е най-жалкото човече там. Не му били обръщали внимание и затова ще саботира и се надява да се разпадне племето. Rolling Eyes Този е такъв егоист, че не е истина просто. Само собственото си продължение на гърба гледа и нищо друго не го интересува. Ми не става така без никакъв акъл отборната игра в началото.

# 723
  • София
Иван има пълното право да саботира ако поиска. Част от играта е и не е забранено. Друг е въпросът дали ще успее и какви ще са последиците за него. Но това си е тактически прийом, който е обмислян още от сезон 1. Понякога е изпълняван в сезоните, понякога не... Simple Smile

# 724
Ванката ако трябвало, щял да пада Simple Smile

# 725
  • В Града на липите
Ванката ако трябвало, щял да пада Simple Smile
Ще му се получи някак естествено. Grinning
И няма смисъл да се прави на ущипан. Каквото си надроби, сега да си го сърба.

# 726
Пекин и Дино си играят на "Кой ще се подмазва повече на Чикаго?" 😂

# 727
Оххх този Иван тотално не е в час😂😂

# 728
  • София
Рано е за разпадане на племето, но Ванко племето ще го разпаднат одма..

Пекин и Сапунджиева станаха Мастършефове, сготвиха 300 манджи откакто са на резиденция, за да угодят най-вече на Чикагото Laughing

# 729
  • София
Ръждавичка е готова и за Фермата. 😊

# 730
Никога не съм допускала в живота си индивиди,като Иван и като какъв,ще разпада племе в едно Реали където никой не го е вкарал насила и ще прави на другите живота черен......хайде да го гонят този комплексар и да му се свършат мъките-пфу

# 731
 Тази Наталия покрай козата се държи като пълен инфантил. Дано да е игра заради камерите, щото иначе е много зле тази жена.

# 732
  • София
Офф, аман от тези емоционално нестабилни жени последните сезони.
За какво пък сега реве Николета? Нито е номинирана, нито има някакво лошо отношение към нея.

# 733
  • София
Тя Пекин съвсем за глупав го взе Дино 😅

# 734
  • В Града на липите
Пекин и Дино скоро ще развалят некоалицията Grinning

Общи условия

Активация на акаунт