💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 6 (13.10 - 20.10)

• 72 895
  • 1 347
  •   1
Отговори
# 1 065
Гизем и Лапунов  са си един за друг.Калинчо заслужава по-добро😂
И моля ,моля мъжете да не завиждат на Калинчо за хубавите очи и женското внимание 🫢😁(шегичка)
Ей, ама сега чета ли чета от обяд наваксвам и само пробутвате Гизем на Лапунов. Не става, Калинчо дебне в храстчето. Но Гизем добре се ориентира. Лапунов е доста по-заможен явно. Пише във визитката пътешественик, не знам какво си, роден в ЮАР, знае ли се откъде има доходи, той не е посочил нещо да работи, та.... Но Калинчо е чаровник и ще бутне Лапунката, пък и... казах вече не се дава Лапунчо, не харесвам ни една там за него (може Николетка само и то с уговорки)
Пекин ще и дойде нанагорно и ще си го върне на Иванушка, той си вярва, че ще добута до финал-трябва да е сит, отпочинал, да им даде да се разберат после.))

# 1 066
Не трябваше ли да има грошове за Иван? Алоу продукцията
А Пекин ще се върне с 200.Сто нейни ,и 100 от Йоана..На Иванка ще му се стъжни.Да се готви Сапунджиева.

# 1 067
Не, това не е нормално - за Иван мятане на топки с жилетка, за миниатюрната Йоана - вагонетки. Абе тия сценаристи нарочно ли го правят???

# 1 068
Като че ли нарочно избират най-неравностойните битки за да ни дразнят. Поне торбите във вагонетките да бяха някак пропорционални на теглото на състезателите. Предпочитах Пекин да се върне ама не и след такава "битка"

# 1 069
  • В Града на липите
Тази битка е честна, колкото и капитанската.
Само дето там поне никой не си отиде в къщи.
Направо се подиграват и с играчите и зрителите и ме е яд да гледам. Тия сценаристи ни подтикват към битов алкохолизъм.

# 1 070
  • София
Сготвиха сладкото ми Йоанче.
Защо няма 15 кила жилетка за Д-р Пекин?
Те са различни категории.

# 1 071
Ванката - художествена гимнастика с 3 топки и една бухалка! Пекин и Йоана - излизат дирекно срещу Карлос Насар!

# 1 072
  • На Изток от Рая
Йоана едвам помръдва вагонетката сега, а какво ще стане в третата обиколка? Дожаля ми толкова за нея, колкото на Ралица за блатните😀

# 1 073
Ванката - художествена гимнастика с 3 топки и една бухалка! Пекин и Йоана - излизат дирекно срещу Карлос Насар!
Е и те бяха с топките. Да са се спасили Grinning

# 1 074
Целта на продукцията е двамата зелени да се върнат от елиминация. То е ясно, че един зелен ще се спаси, а другия ще бие Алекс/Йоана на вагонетките.

После двете жълти моми трябва да си ходят, за да може Радостина да влезе там при Томи. Парчетата си падат на местата.

# 1 075
Не е честно,въобще не се съобразяват с жените...Ама нали пък те искат да са равни с мъжете.

# 1 076
Преди няколко седмици разправяше Пафката колко трудно дори за мъж било да се бута 450кг вагонетка и решиха да я дадат на Йоана. Според мен очакваха някоя от жълтите да си хвърли топките малко по-леко, ама те мятаха за височина и дължина, а не леко. Сякаш битката беше за сценария Иван срещу Пекин ...не знам, не ми се връзва тази битка ама хич.

Ясно, че Пекин остава.

Йоана и Радостина - най-прецаканите играчи в сезон 7 - пълна гавра с момичетата, да стоят резерви месец и половина. Срам за продукцията, не знам какво целяха с това нещо.

# 1 077
  • Варна
А Пекин ще се върне с 200.Сто нейни ,и 100 от Йоана..На Иванка ще му се стъжни.Да се готви Сапунджиева.
Йоана има само 50 гроша.
На съвета си изхарчи 50

# 1 078
Забравила ли съм нещо?. Йоана нямаше ли само 100 гроша, от които даде 50 за 1 глас? Сега трябва да са останали 50.

# 1 079
Ми като битката на Ванката беше женска, защо нито 1 жена не се спаси Grinning Каквото и да му бяха дали, щяха да са първи с Пекин. Само на нищоправенето (изометрия) щеше да бъде Йоана. Александра на нито 1 битка нямаше да победи нито 1 от тез. Каквото и да си говорим, тя е най-слаба и абсолютно нормално беше да загуби. Друг е въпросът защо на Пекин и Йоана битката не е равностойна.

Общи условия

Активация на акаунт