💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 6 (13.10 - 20.10)

• 72 941
  • 1 347
  •   1
Отговори
# 1 095
  • София
Много е мудна Пекин на кокилите.

# 1 096
Павел с изключително нелепо облекло.Да не говорим, че и като водещ става все
 по-зле.Липсва ми Димо.

Ох, в началото много ме дразнеше Павката. Нула мъжкарско излъчване. И много изкуствено излъчване. Но с времето се поочупи съществено.
Димо... Алфа мъжкар. Харесвах го. Но не искам пияни зад волана (с рецидив). Така че ще ядем каквото сервират. Не е fine dining със сигурност.
Димо като е неразумен пиандурник да си носи последствията,но аз говоря конкретно като водещ ,че ми липсва, и че е 100  пъти по-добър от Павел.Иначе е е ясно че няма връщане за него

# 1 097
  • На Изток от Рая
Нещо изтървах Simple Smile Защо Пекин търчи пеш с торбите, а Йоана не отлепва вагонетката?

Защото Пекин е на втората обиколка 🙂

# 1 098
  • В Града на липите
 В битката щеше да има поне малко интрига, ако ги нямаше вагонетките. Така, като е предопределено е скучно.
Иначе и двете да си отидат, ще ми е все едно Simple Smile

# 1 099
Прехвалената надута Пуйкин, има само една хамалска сила. На всичко друго е под средното ниво Grinning

# 1 100
Йоана щеше да е равностойна и на тази битка просто ако нямаше колички. А могат да се измислят десетки битки в които размерът почти да няма значение - халки, греди, плуване, гъбки, катерене...

# 1 101
  • София
Защо й казват вагонетка,  то няма никаква композиция свързана към нея...Това е количка..

# 1 102
Димо като е неразумен пиандурник да си носи последствията,но аз говоря конкретно като водещ ,че ми липсва, и че е 100  пъти по-добър от Павел.

Зависи от гледната точка. На мен Павел ми харесва 100 пъти повече от Димо като водещ Simple Smile

Последна редакция: сб, 18 окт 2025, 11:49 от ESPACE

# 1 103
  • София
Ако бяха дали маймунско трасе, Йоана щеше да я отнесе.
Просто за продукцията Пекин е по-важна.

# 1 104
Йоана си има самочувствие, че е силен играч, та не мисля, че тази битка трябва да е проблем за нея. Ясно е, че категориите са различни, но няма никакъв шанс да дадат жилетка на Пекин като жена.
Аз също мисля, че Йоана няма шанс на много игри освен изометрия, но елиминационните битки винаги са тегави - нека сме обективни. Не една и две тежки физически елиминации сме гледали между жени

# 1 105
"Не е добре доктор Пекин да те качи на количката" Joy

# 1 106
Павел с изключително нелепо облекло.Да не говорим, че и като водещ става все
 по-зле.Липсва ми Димо.

Ох, в началото много ме дразнеше Павката. Нула мъжкарско излъчване. И много изкуствено излъчване. Но с времето се поочупи съществено.
Димо... Алфа мъжкар. Харесвах го. Но не искам пияни зад волана (с рецидив). Така че ще ядем каквото сервират. Не е fine dining със сигурност.
Димо като е неразумен пиандурник да си носи последствията,но аз говоря конкретно като водещ ,че ми липсва, и че е 100  пъти по-добър от Павел.Иначе е е ясно че няма връщане за него

Перфектно го каза.

# 1 107
  • София
Колкото и да не ми е симпатична Йоана, още по-противни са ми сценаристите, чийто извратен ум решава жените да си изкарат вътрешностите на прахолясалата им арена.

# 1 108
  • София
Д-р Пекин си е по-комплексна, то е видно. Има по-широк спектър от умения, ама това е логично с оглед възрастта и житейския опит. Видя се с топката на първата игра. А и с пинг-понг топчето се ориентира по-добре. Тук е до усет и да мислиш и преценяваш.
Но много ме е яд за Йоначето. Sad

# 1 109
  • Варна
Изобщо не харесвам Пекин, но проблема на Йоана не са само тежестите както се вижда, стана сто часа не може да вкара второто топче

Общи условия

Активация на акаунт