Черен петък 2025

• 122 562
  • 1 031
  •   1
Отговори
# 15
  • София
Благодаря за темата Flowers Hibiscus За доста неща ще следя тази година.

Sunshine_Reggea, доволна ли си и кой модел?

Eто този - https://www.ozone.bg/product/seshoar-za-kosa-aeno-ahd0003/
На AENO имаме у дома и електрическа скара, су-вид уред, кана и зъбен душ - от всичко сме доволни и препоръчвам.

# 16
Благодаря ти, слагам го в любими Grinning

# 17
  • Countryside
Прахосмукачка нова май ми трябва, дано излезе нещо, то аз трябва първо да видя колко струват сега, че да знам какво да очаквам на самия черен петък Joy и саунд бар отдавна се каня. Иначе традиционно Комседа и Хиполенда следя, за коледни подаръци за децата, както и оферта за почивка няма да откажа.

# 18
емаг и някои детски магазини със сигурност ще го направят седмица преди това на 21

# 19
Добре че стартирахте тази тема, че и аз да фотна настоящите цени на интересуващите ме неща.

# 20
О, да. Не малко неща съм купила на цена, която е била по-ниска от тази на черен петък.

# 21
Благодаря за темата!
Нищо още не съм си набелзала, но ще следя за любимата козметика и за нова четка за зъби.

# 22
  • Melmak
Ако разберете кога е чп в barecare, дайте знак! Миналата година добре напазарувах от там и съм много доволна! Някои продукти отворих след месеци и ползвам още!

# 23
О, като казахте прахосмукачка, за нов робот прахосмукачка трябва да се оглеждам. Даже като се замисля, той ми е по-належащ от мултикукъра.

# 24
Благодаря за темата, аз ще следя за рибката ( миналата година имаше много намаления ).

# 25
  • Пловдив
Благодаря за новата тема!Тази година имам набелязани доста неща за взимане.Ще следя за кухненски уреди,нов телефон, матрак,диван, козметика....Да видим дали ще намеря добри оферти.

# 26
Благодаря за темата! Ще следя за книги, козметика , степер и други неща.

# 27
Благодаря за темата! Ще следя Златна рибка, подаръци за детето и може би телевизор.

# 28
  • Варна
Здравейте!
Благодаря за темата!
Аз този път ще гледам смарт часовници ,парфюми  ,козметика(Barecare ,Златна рибка). Миналата година доста се запасих и за много време ми стигна.

# 29
Записвам се и аз.

Искам минифурна и електрическа кана, на първо време. От Златната и аз ще дебна намаление, а миналата година колежка отнесе много добра оферта за АI хотел за РД си ден. Така че с интерес ще следя темата.

Общи условия

Активация на акаунт