🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #6

• 67 225
  • 1 235
  •   1
Отговори
# 525
Както някой снощи написа: това, че Виктор е лош, не означава, че Орлин е по-добър. Аз от самото начало съм инстинктивно предубедена към него и съм сигурна, че инстинктът ми не ме лъже. Започва да се показва защо. А Виктор ми е противен от мига, в който го видях чисто визуално (приличайки на Моньо Паси), та до сега и завинаги докато се мотае на телевизионния небосклон. После да се маха и от никъде да не напомня за себе си!
А онази платена публикация във възхвала на "доктор" ДжуДжани, е много смешна!

# 526
  • густо майна Филибето
Това странно мълчание когато има конфликт между двама е много неестествено, и ми прилича на указание от продукцията.
Красимир, колкото и да не може да върже две приказки, ми изглежда най-естествен сред рецитиращите съквартиранти. Имам чувството, че е влязъл в предаването за да стане разпознаваем, и така да пише на повече жени, които да му искат скъпи чанти, преди да ги е видял наживо. Joy

# 527
Четейки ви, разбирам, че снощи нищо не съм отървала. Гледах до някъде, но адски ми се доспа и отнесох плувката. Викам си може накрая да има нещо интересно, но пак не устоях на прегръдките морфееви и се предадох на съня. Днес прегледах обзора в темата, който е много по интересен и пресъздаващ какво се е случило, та разбрах, че нищо съществено не съм изпуснала. По едно време ми свършиха лайковете, но се чувствайте нахаресани всички, защото вашите постове са по интересни и по точно разказващи случилото се от самото предаване. Grinning

# 528
Марио от Биг брадър има подкаст с участници от реалита. Подстригва изгонения служебно.
Ако не лъже разбира се, каза интересни неща.
Продукцията е изрязала почти всичко от този “коктейл”. Бланко го била обиждала непрекъснато и го удряла с чаши по главата.

# 529
Не,малко вероятно...видях го в Троян,снимаше се с един панер със сливи,:stuck_out_tongue_winking_eye:,на фестивала.Нито е висок,нито е едър...

# 530
  • София
Този ден край няма. Имам чувството, че гледам един снимачен ден цяла седмица.
Дори Павел Колев и Ицака не са раздробявали толкова...
Пък може и да е фен на Одисей на Джойс, знам ли и аз вече.

Много се смях на великото умозаключение на уонаби Андрю Тейт, Викторчо, когато каза, че неговата Дениз не е меркантилна.
Класически Делулу!
Пък тръгнал на Орлин да се отваря.
Не ми се коментират дори. Толкова безинтересни хора събрани накуп отдавна не бях виждал.

Жените също няма какво да ги коментира. То едно и също, едно и също.
Изненадах се когато видях как Вики се е прегърнала с Бланко, но имаше моменти в които тя я иронизираше и я товареха нарочно с крайности, за да и е кофти. Не я разбирам Виктория наистина какъв го дири в това шоу и защо се излага така.
Тишо е много зле горкия. Даже за Виктория ще е по-лошо ако се хване с него, отколкото да остане без роза и да се наложи да се прибира скоропостижно.

# 531
Не мога да повярвам, че ще го кажа, но Красимир е най-адекватния там. Grinning Да си оправи вкуса към жени и ще е супер. Викторчо е такова дребно комплексарче...Натали ако остане сама дали няма да и налетят "обвързаните" мъже? Дениз да го взима за пациент, за мъж не става. Ще се развие доста професионално с такъв тежък случай. 
Хени и Лили изведнъж се активизараха и започнаха да заграждат мъже, явно много искат да останат двечките в палата на любовта. Но втора роза една за друга явно няма да могат да си дадат и сега мислят други схеми.Close

Последна редакция: ср, 15 окт 2025, 10:10 от Serene__

# 532
  • В Града на липите
Mного странно Габа и Виктория как се заобичаха изведнъж, като излезе Тихомир на среща с Хени. В предния епизод Габа разправяше как можел сред толкова красиви жени да избере точно Виктория, а сега я юрка да направи 2 скандала и да си го върне. То не бяха прегръдки, гушкания. Явно групичката на булитата се обръща срещу Хени в защита на Виктория... Интересно...

Това трябва да ни напомни, че поне половината е сценарий. Виктория влезе с такъв и ги настрои против себе си, после минаха няколко дни и омекнаха. Ясно е, че са се изяснили, за да се навира така в нея, просто излъчват предимно скандалите. В интерес на истината, Габа колкото и да е скандална, ако съжали Виктория и я вземе под крилото си, ще й улесни много живота. Усети я тя, че не й е от категорията и дори вече обидите й са някак смекчени. Повече за спорта.

Виктор може и да е прав за някои от нещата, които избълва снощи срещу Орлин, но това не беше начина. Не може да агресираш мнението си, особено ако претендираш, колко интелигентен и широкоскроен си. Той просто изпадна в нервна криза, че намери такъв отпор. Нищо не изнервя някой в спор така, както спокойното и аргументирано поведение. Орлин не ми е любимец, но определено изпъкна.
Не го виждам да изнесе цял сезон на класическия ерген. Твърде сложно ще му е да кани всяка вечер различна и да се старае да ги опознава. Може би с още двама... но пак ми е съмнително Confused

# 533
На мен ми беше забавно да гледам Петър как се червеше и стоеше на тръни. Явно имат указания от продукцията за тази дружеска вендета срещу Орлин и това по никакъв начин не помагаше на неговия образ на кавалер да блести. Явно той е резервния крак на Виктор и тази роля не му беше удобна.

# 534
Марио от Биг брадър има подкаст с участници от реалита. Подстригва изгонения служебно.
Продукцията е изрязала почти всичко от този “коктейл”. Бланко го била обиждала непрекъснато и го удряла с чаши по главата.

Боже Господи, този има подкаст……
Много гнусно стана всичко.

# 535
Въпбще не му вярвам на този 😏

# 536

https://www.facebook.com/share/v/1R1DeWLoGW/
Ето и видеото...

# 537
Отварям видеото и гледам коментар -“ дано я видим синя и пребита по вестниците “… написан от жена . 🤐 
Наистина не разбивам откъде такава омраза , с нищо не са по-добри от Габи, Шермин и тн тези драскачи.

# 538
Не му вярвам на този…

# 539
Аз съм склонна да вярвам, че Габа му е замахвала с чашата пред лицето, тя умее да дразни качествено с думи и действия.

Общи условия

Активация на акаунт