Тествайте STINKNOT и кажете "сбогом" на миризливите крака!

• 1 832
  • 110
  •   1
Отговори
# 90
  • Сф
На моят мъж краката миришат въпреки хигиената, която спазва. "Забавният" момент, е че мога да разпозная кой се е прибрал без да съм го видяла. Joy

# 91
След цял ден тичане между детската градина и вкъщи… краката ми буквално „разказаха“ колко натоварен беше денят! 😅

# 92
Определено след работен ден на мъжа ми , не е най-приятния момент събуването на обувките .😁

# 93
От както на българския пазар навлязоха всякакви измислени обувки предполагам, че всеки се е сблъсквал с проблема миризливи крака. Изключително неприятно при положение, че до този момент не си имал подобен проблем. Добре, че на пазара се появиха препарати, които да помогнат на човек отново да се чувства комфортно.

# 94
Когато дъщеря ми (6г.), се отдръпна от мен с физиономия, която казва всичко... В моя защита, цял ден бях със затворени обувки от изкуствен материал.

# 95
На една родителска среща класната ни помоли най-учтиво да не обличаме твърде много децата си и по възможност да имаме повече от един чифт обувки, които да се сменят всеки ден, защото били 22 момчета в класа и положението било люто Joy

# 96
Децата ми спортуват активно и влизайки вкъщи коридорът започва да ухае на съблекалня. Смешна е реакцията на кучето ни, което с любопитство изучава новия аромат. Шегуваме се, че ще припадне някой път или че е със запушен нос, щом така се навира.

# 97
Доста пъти при изпотяване на краката и с удоволствие бих пробвала този вълшебен продукт

# 98
  • Бургас
Преди години в обща квартира в чужбина, приятелка беше изолирала много миризливите си маратонки в общия килер. Един ден една от другите съквартирантки отвори килера и миризмата я връхлетя. Физиономията й беше един път Grinning

# 99
  • Под Слънцето
Връща се мъжо от чужбина с колата -около 3600 км-къде ял, къде не спал. След 3 дни и нещо път аз, уж чакам, но съм се отпуснала да дремя като звънна, че минал Дунав мост. По едно време звъни на вратата да отварям. Олеле -хем му се радвам, хем ми лъхна така, че паднах по дупе на плочките. Набутах го в банята, дрехите-в пералнята, а маратонките в плик за следващата пералня  и изпръсках де що имах налично. Ако този спрей помага, ще се радвам да го имам под ръка за такива ситуации.

# 100
Усещала съм миризма, когато обувам зимни обувки и се събуя вкъщи.

# 101
  • някъде другаде
И на мен ми се е случвало след натоварен ден , като си събуя обувките да усетя неприятна миризма.

# 102
  • София
Е, не е забавно, но в съблекалнята на плувния комплекс имаше един човек... с този ужасен проблем. И той се чувстваше неудобно.

# 103
Кой е най-странният или забавен момент, когато сте усетили, че краката ви „говорят“ по-силно от думите?
 Хахахах Имала съм такива моменти !15 Септември -няма да го забравя!
Едни супер неудобни обувки ,но пък облеклото ми беше такова че се наложи да ги обуя.Цял ден на работа и към обяд както седя на стола и една колежка идва да ми каже нещо на уше .... и ми вика ама тук защо мирише така ? Simple Smile ами незнам...самата обувка и от тънките чорапки се получи Бум Grinning

# 104
Най-странният момент и най-неудобният също беше когато отидох на гости на една приятелка след като цял ден сме били навън и като се събух в тях - съжалих за това. Беше ми много неудобно, защото замириса на едно зрънчо (ужасно миризливо) и от тогава си нося резервни чорапи и спрейче в чантата.

Общи условия

Активация на акаунт