🌿 Градината на Демет Йоздемир - Тема № 13 за обсъждане 🌿

• 36 594
  • 739
  •   2
Отговори
# 540
Теди, ето тук ме докосна... 🫶 За Махмут Орхан, но ще го скрия,че не всеки би го вълнувало.Изпълнителите и група Kolpa, които си споменала, също съм запозната с тях и ги харесвам. 🤗
Скрит текст:
Завиждам ти благородно, че си го видяла и чула на живо. Не просто обичам, а обожавам Махмут Орхан.❤️
Слушам постоянно неговите сетове.
Мечта ми е да присъствам на негово участие, често го споделям с близки и приятели и очаквам да ме изненадат за някой мой рожден ден.Като винаги броя и най-добрата си приятелка, защото искам именно с нея да изживея този момент.

# 541
Bebè, ще е много емоционално, ако Нисан изпее Son Arzum.
А Sen Kaldın беше по настояване на феновете, отбелязваха я кампанийно в коментарите под публикации на продукцията.

Теди:

Heart

# 542
Като слушам песните които препоръчвате за сериала,се убеждавам,че музиката е една от основите за успешния филм.Първо те грабват тоновете ,ритъма ,а след това и историята.Не разбирам турски,но почти винаги превеждам песните които споделяте и техния текст е основата на действието което се развива пред нас.Да се подбере добра музика към даден сценарий ,ми се вижда толкова трудно като да се стиковат двама  изпълнители  в един сериал.Хем да са сходни ,но и да имат противоположни черти,като щипката сол на  сладкишите.Поздравления за таланта и търпението което имате,и споделяте  тук.

Leddel-че, прекрасен коментар!♡
  Аз също винаги си превеждам всяка песен.Наистина е много важен музикалния подбор.
По-добре от теб, едва ли щях да го опиша обаче. 💞

Фло, песните не ги бях чувала, но  много ми харесаха!
Обогати ми плейлиста с турски песни, благодарско!𖹭♫⋆♪
Son Arzum я изживявам всеки път като я чуя... И аз мисля,че би въздействала силно върху зрителите ако Нисан я изпее.
Тематична е и пасва доста.
Скрит текст:
Nilüfer -Son Arzum

Дори да настъпи последният ми ден, и смъртта да ме вземе в ръцете си...
 Пред очите си ще видя, деня ми прекаран с теб. След теб сърцето си, заключих го за любовта...

Онзи ден с теб, като хиляди години го преживях... Ако дойдат и ме попитат: „Какво е последното ти желание?“ Щяха да погледнат в очите ми, и всичко да разберат.
 Ако дойдат и ме попитат: „Какво е последното ти желание?“ Щяха да погледнат в очите ми, и всичко да разберат.

Няма да има в очите ми болка, дори да умра, любими мой. В ушите ми звънят, думите, които ми каза. Изобщо не докосвай любовта ми, остави я да остане така.
 Какво е истинска любов и незнаещите да го разберат. Ако дойдат и ме попитат: „Какво е последното ти желание?“ Щяха да погледнат в очите ми, и всичко да разберат.
Ако дойдат и ме попитат: „Какво е последното ти желание?“ Щяха да погледнат в очите ми, и всичко да разберат.

Имам си една любима турска певица, предполагам че я знаете, а Теди със сигурност - Sertab Erener.
Аз на 35 години нямам такава енергия, каквато притежава тази страхотна жена на 61 години... Подпалва сцената.🔥 ˚♬ ゚
Настръхвам всеки път когато чуя гласът й.💓 Естествено,че и тази песен си я представям в сериала, но нали мечтите са безплатни...🤭

Нисан през погледа на  една талантлива жена.♥︎

Последна редакция: ср, 03 дек 2025, 03:02 от bebè ∞

# 543
  • София
Теди, в музикално отношение ти си човекът - само мога да ти кажа браво Hands Clap

Нихал избухна с още снимки от Катар:

Използваните гримове:

И фризьорът Себастиан споделя https://www.instagram.com/p/DRxLl9RjsM6/:

От Демет:

Фло, не преставаш да ме изненадваш Kissing Heart Песните са много хубави Heart
Определено за мен Нихал Динч е изключително добра в грима.
Грима на Алев Кая не го харесвах върху лицето на Демет.
Когато Демет е била с  грим на Нихал Динч винаги е изглеждала изключително естествена.

# 544
Теди, за Нихал и Алев малко ни се различават мненията Stuck Out Tongue Според мен Нихал е по-добра като приятелка на Демет, но Алев имаше много интересни гримове, които ѝ направи. Още стоят в профила ѝ и могат да се видят Misc Art

Всъщност гримът не трябва да се гледа отделно, важна е цялостната визия и излъчването, което успява да се постигне чрез боичките и мазилата Animal Kissing Cat На мен тези работи на Алев ми харесват много:

Flowers Cherry Blossom https://www.instagram.com/alevkaya/reel/CL1ksPqnc4-/

Успяваше  доста добре да подчертае женствеността и екзотичните черти на Демет Kissing Face

А това е от Ешрефа:

Забравих и това от Канал Д https://x.com/KanalD/status/1996149911834759172

"Ако искаш да притежаваш някого, ще му сложиш криле вместо белезници. Ако може да лети, но все пак се връща при теб и прегръща раната ти, значи е твой."

Последна редакция: ср, 03 дек 2025, 13:27 от super_katia

# 545
Едно от нещата които много ми харесват при Демет и ми е интересно, че с нейното лице може да изглежда както си поиска.

Heart

# 546
Фло, абсолютно си права за лицето.
Аз не съм много на ти с гримът, но Демет ми е красива всякак.
То просто душичката ти като е красива, неизбежно е да е нещо различно външно.🙂
Любимата ми нейна визия е без грим,или с максимално малко такъв, който само да подчертае хубостта й.
А ако е и с къдрава коса - още повече огън.❤️‍🔥

Тази екранна двойка няма да се забрави.❤️
Това ми е  любимата визия както на Демет, така и на Енгин.

# 547
Фара & Тахир Cupid Само суперлативи имам за това, което направиха Демет и Енгин в Adim Farah.

От любима фотосесия на Демет:
Heart

# 548
  • София
Едно от нещата които много ми харесват при Демет и ми е интересно, че с нейното лице може да изглежда както си поиска.

Heart

Това е факт на една от  сериите от Птичката  в планинската хижа като я гледах с грима и прическата  не можа да кажа ,че е тя.

# 549
Докато изчакваме епизода довечера, да хвръкнем пак до Катар. Арабите отбелязват подобаващо присъствието на Демет:

Paperclip https://www.instagram.com/p/DRt7gcUEvVY

Paperclip https://www.instagram.com/p/DRxGXqYjdLa/
И другата порция знаменитости https://www.instagram.com/p/DRuFGKcDW_l/

Надявам се, че не са позволили на Стив Харви да обяви победителя JoyCheckered Flag

# 550
Кате, той няма ли наложено вето? Joy Но пък щеше да има интрига в очакването какво ще направи.

Както всички сме седнали в Градинката и чакаме какво ще направи Нисан довечера.

# 551
Ветото му може да е само за конкурсни за красота, Фло Kissing Heart

# 552
Ще има сериозна караница, размахват пръсти! После страдат. И после се сдобряват уж и той я закичва с предателското колие.
Кате, нарочно ли така си подредила снимките? Grinning

# 553
Да, Фло, старая се да има (у)мисъл Animal See No Evil

Моят човек как хубаво си е седнал на капака на колата. Пък аз го виждам като на летящо килимче Joy Приказен е Nature Sparkles

# 554
Кате, Joy  Влакове, килимчета...всички се евакуират, кой ще играе в този сериал?!

Общи условия

Активация на акаунт