Дано втората част на епизода е по-добре
Дано втората част на епизода е по-добре
Би било твърде припряно да искаме нещо да се разкрие едва в 25 епиод 
тоест от продукцията и сценаристите щом и рейтинга го позволява.
като стрела си. Тенкю за превода. Имаме дежавю отново. Нисан е в опасност и е отвлечена от онзи тип и Ешреф ще е полудее, като ЗВЯР и ще е я спаси дори и с цената на живота си и после пак ще е под контрол. Ох не знам как се живее така под това напрежение и ревност и подозрение. Но това са неговите методи и е решен да стигне докрай и разбере истината за информаторството и предателството , което не понася и прощава. Няма да се учудя и да е сложил и някоя камера или бръмбар и в общият им дом, който купи и изненада и сега ще живеят заедно. 

тук наистина има дежавю. Може и да сте прави че ще му види сметката преди да дойде Ешреф и въобще няма да му мисли. Нисан няма да има покои докато не открие убиецът на Афра и защо и как се е случило това. Ако след това не си поговорят наистина честно и открито с Ешреф без упреци вече не знам.... Да сложат картите на масата. Стига с тия игрички кой кого ще излъже. 

Рейтингът е с 3 зелени стрелкички, което не променя моето лично усещане за тегавост на епизода
Влачат се теми, нищо не се разкрива, само нови драми се трупат, повтарят се ситуации, дават се безцелни жестокости и убийства, любовната линия е тотално компрометирана, мафиотските въпроси също са много наивистично представени. Съжалявам, че всяка седмица повтарям едно и също, но просто коментирам това, което виждам... Промяната в арт екипа също започна да се усеща... новата къща, например... Спирам до тук, защото кризата в сектора е ужасяваща, но не мога да си кривя душата и на черното да казвам бяло 

Всичко беше готово и в последния момент... още ме е яд, като се сетя
Нищо чудно Пънар Булут само да е преработила сценария за втория сезон. Демет беше казала, че темата ще е отново за връзките, но погледнати от друг ъгъл
Както и да е, не било писано явно... успех на Мирай и Мерт 
Много се вживява в преразказа
Аз само пригласям на кикотенето зад кадър 

Препоръчани теми