🌿 Градината на Демет Йоздемир - Тема № 13 за обсъждане 🌿

• 36 552
  • 739
  •   1
Отговори
# 660
Кате, Дааа, той е .🤗
Много се смея и аз с него, изключително забавен.
Попадам и на едно друго момче, което пък реагира на определени сцени от различни сериали.
Тук ще сложа тези които намерих сега, от Ешрефа.

# 661
Аааа, знам го този, шегувахме се, че е председателят на фенклуба Joy И той е забавен Hands Thumbsup

Градината на Демет - буквално Heart Eyes

Финалното гласуване за 5-те награди на Mevcut Bilgi започва съвсем скоро:

И нещо от блогърите >>> https://x.com/i/status/1999180059765055682

"Изпълнението на Демет в този епизод е нещо различно... Въпреки че на снимачната площадка е имало дубльор за сцената с бягството, тя я е изпълнила сама и накрая цялата е била покрита със синини... Трябва да кажа, браво на нея!"

# 662
Без дубльор е много по истинско и естествено.  Браво на Демет. Hands Clap

Радваме се за рейта супер е. Hands Ok Hand Въпрос на време е да стигнем 10 - ката. Dart Hands Muscle И от продукцията отбелязват че сме Номбър Уан и в трите категории в сряда вечер и благодарят на всички зрители.

В Топ 3 сред най гледаните и популярни Сериали сме. Hands Clap

Последна редакция: чт, 11 дек 2025, 22:20 от femmi2

# 663
Тук очаквах да каже Нисан на Ешреф "Да, господарю" . Приличат на младия Хъдър и неговата секретарка или там каквато играе.
Може и друго да се каже, но ще замълча тактично Joy

Последна редакция: пт, 12 дек 2025, 22:19 от ۵ Blue. ۵

# 664
Имаше какво да се желае от епизода но чак кофти не е според мойте разбирания и усещания.
След като и турският зрител го е оценил високо и гледал това е важното в тази криза да има работа. Не им е лесно по принцип в Турция  по ред причини. То не че и ние сме добре ама .... И при нас има високи цени , инфлация и нестабилност в държавата и всеки гледа себе си....  

Ешреф си върна настройките от Сезон 1 и това е най доброто , хубаво и готино нещо, но постъпката му с това следене и дебнене на Нисан е изнервящо. Ако нямаше съмнения и подозрения нямаше да го направи но също е и много ревнив и горко му на всеки, който се доближи до Нисан или я нарани и погледне. На тоя тип, който я отвлече му е бедна фантазията какво ще му се случи и си подписа смъртната присъда от раз.  

До края на празничната ваканция остават малко епизоди и се надяваме поне синът на Хъдър да се разгадае кой е или ще го оставят и това за по нататък.

Последна редакция: пт, 12 дек 2025, 00:38 от femmi2

# 665
Blue, Хадър и Неджля са ми като Дядо Мраз и Снежанка - всички знаят, че имат някаква връзка, но никой не знае точно каква Joy

Откъс от блиц интервю, което Биранд е взел от Танер Румели https://x.com/i/status/1999212507760664685

Биранд: - Здравей, как си?
Танер: - Много добре, в настроение.
Биранд: - Много си елегантен.
Танер: - Благодаря! И ти така.
Биранд: - Как вървят снимките? Всичко наред ли е?
Танер: - Всичко е наред, снимаме с пълна сила.
Биранд: - Да, и рейтингите ви са много хубави.
Танер: - Много са добри.
Биранд: - Близката ми прителка Демет също участва и всичко върви добре.
Танер: - Да, да, вчера бяхме заедно. Много приятен човек е, между другото. И сетът е много приятен, наистина.
Биранд: - Изпращаме ѝ поздрави от тук.

# 666
Момичета, смятайте че чак мъжът ми каза: Ееее, Ешреф прекали с това следене.Като кърлеж й се заби на Нисан.
Къде си, къде си, еее.🙄
Направо изнервя, какво е това чудо...
Blue, аз също се сетих за майстор Мехди и как прекрачи границата спрямо Зейнеп.
Ешреф Бей да ни връща момичето на Тахир Лекесиз.🙅‍♀️

Няма да коментирам темпото с което върви разкритието на всички тайни, вие вече сте го направили. Мисля като вас.

Брат Хъдър и Неджля и аз не мога да им схвана отношенията, ама ако са двойка е доста отблъскващо.🫣
Не ми е УАУ епизод и на мен.
Със сценариста не мелим брашно и това е.

Кадир и Гюрдал ме разсмяха.🤣
 Големи образи са. Обожавам погледа на Кадир като ги ръси едни...🤭
Скрит текст:

Браво на Демет! Машинка е тя!💪💃
Повечето актриси не биха изпълнили подобни сцени след като имат дубльори.
Нашата лудетина обаче е друга бира, тъй че не ме учудва. Това е поредното нещо за което мога само да й ръкопляскам.👏
Кате, благодаря за това инфо, наистина съм впечатлена още повече от отдадеността на Демет към работата й!❤︎

Последна редакция: пт, 12 дек 2025, 01:43 от bebè ∞

# 667
Flo, сипвай ти сол в раната Sob Всичко беше готово и в последния момент... още ме е яд, като се сетя Triumph Нищо чудно Пънар Булут само да е преработила сценария за втория сезон. Демет беше казала, че темата ще е отново за връзките, но погледнати от друг ъгъл Rolling Eyes Както и да е, не било писано явно... успех на Мирай и Мерт Flowers Four Leaf Clover
И "Нищо не ни се случва" ще е сериал, ще е интересно, след като сме гледали "Между света и мен" /и то доста пъти Grinning/. Успех! Flowers Four Leaf Clover

Ilkin & Tolga

Тези не ги знам кои са Nerd
Luva Aesthetics: Istanbul's Leading Medical Aesthetics Center, който се вълнува, може и да се възползва. Misc Syringe Поразгледах им сайта.

# 668
Видях в последствие, че са доктори, но не ми се връщаше да се редактирам Nerd

Странно е, че за втори път пуска стари снимки от тази фотосесия https://www.instagram.com/reel/CrtKS9uo9jT/

Снима се. Този път в дома на Динчер Rolling Eyes

А мислено вече явно е на празнична вълна https://www.instagram.com/p/DR-YmpuDI1o Christmas Tree

# 669
  • София
Епизода беше хубав и си личи по рейтинга.
Мен обаче играта на котка и мишка не ми харесва.
Но е факт ,че сериала се гледа от голяма част от турските зрители.
Септември месец бях в Одрин и в хотела в, който бяхме отседнали се оказа на турски изселник, човекът си е хотелиер.Живее в Истанбул, но личната му къща  е  в Зекериякьой и понеже се разговорихме той като разбра ,че се занимавам с музика и съм учител, ме попита дали съм чувала тяхната музика и дори му казах, че съм фенка на турските сериали и на някой известни изпълнители.Той ми показа снимки и видеа живеел заедно къща до къща с Алперен Дуймаз.
Дори спомена ,че повечето актьори и актриси имат къщи там.
И ми вика: "Ние сега всички чакахме с нетърпение един сериал и миналата сряда започна първия епизод на втория сезон и аз му викам: "Ешреф Руя ли"?
Той: "Ти от къде го знаеш, като му казах,че съм фенка на актрисата човека каза ами ние тука заради Демет и Чаатай го гледаме. Обожаваме тази екранна двойка.
Виждаш ли тези  хора на кафенетата в
сряда не гледаха мача  всички гледаха сериала.
И на  млади и стари този сериал им е любим."
Хотела на човека беше много хубав и наподобяваше нашите къщи от Копривщица.
Личеше си ,че човека разбира от този бизнес и беше много начетен.

# 670
Айде, Теди, по музикалната част имаме нова публикация от Демет, придружена с тази песен:

Musical Note Който дава малко, дава от сърце
Дай ми малко надежда, малко любов
Кой каза, че влюбените искат твърде много?
Шепа щастие е достатъчна

Протегнах ръце като просяк
Моля те, не мисли, че искам много, не ме отблъсквай
Като радостта на малко дете
Шепа щастие е достатъчна

Не е нещо, голямо като света, не е от земята до небето
Само няколко думи на обич...
Към моето любящо сърце, изпълнено с копнеж
Шепа щастие е достатъчна

Ако човек се вгледа в ръцете ѝ, действително има синини от снимките.

Иначе все по-застъпени стават мненията, че всъщност Динчер е убил баща си като дете и е изпаднал в състояние, подобно на Нисан. Даже стигат по-далеч и предполагат, че и той е бил влюбен в нея, затова в последния епизод Етем подчерта чрез думите на Ешреф, че Нисан е избрала него.

Последна редакция: пт, 12 дек 2025, 21:44 от super_katia

# 671
Balikci Kahraman май е любимото й място, пак е тук:

Можеха наистина да са легенда.
Хората са й оставили коментари: Joy
"Ешреф Аби е подозрителен към теб, бъди нащрек."
"Ако ти си Рюя, Ешреф те търси."

# 672
От мексиканските фенове на Демет ཐི ྐ❤︎ ཋྀ

А този беше редактора, нали?
Много съм зле с имената.🫣

# 673
Да, монтажистът ни дава подсказки за следващия епизод. Виждаме потвърждение, че хотелът отново се връща в играта. На този по принцип аз много вяра му нямам. Не мога да разбера дали прави реклама на сериала, или рекламира повече себе си Smirk

От тъмната и от светлата страна Sunglasses

# 674
Кате, то това е сигурно че всеки който има общо със сериала, ще се опита максимално да го използва за да блесне колкото се може повече.
Иначе и аз много не се връзвам на подобни подсказки, именно защото личи с каква цел се прави.

Вчера с мъжо го прегледахме отново епизода, защото той от няколко епизода насам ми обяснява,че подозира че Динчер има общо със смъртта на баща си.
Започнах и аз да мисля в тази посока...
Дали Динчер не е знаел какво прави баща му с Нисан, а ако го е правил и с него? Възможно е  той да го  е довършил...
Динчер изпадна в истерия и видя себе си като дете, което го попита дали е умрял мръсника.Докато Динчер беше над трупа на баща си.
Може майка му да го е видяла, че убива баща си и за това да е изпаднала в състоянието в което е.
Обаче ако е така, защо той така силно иска да нарани Нисан и Ешреф?
Какво ли питам, той човека очевидно не е със всичкия си де.🫣
Още първия път обаче, когато показаха сцената с бащата и малкия Ешреф, на мен честно казано не ми изглеждаше като смъртоносно това пробождане с ножа...

Да не излезе наистина,че Динчер и той е влюбен в Нисан и е довършил баща си заради нея? Още едно психо в сериала, Чийдем не ни стигаше.😀

Последна редакция: сб, 13 дек 2025, 12:40 от bebè ∞

Общи условия

Активация на акаунт