Коледни и Новогодишни идеи и декорации - 2025/2026 г.

• 1 685
  • 50
  •   2
Отговори
# 45
Тунеее, като видя твоите скринове, ми става едно топло в стомаха чак...така красиви си ги направила! Пък с декорациите...Вземи си всичкото! Остави мъжа си да ходи пеша, ама си го вземи! Simple Smile
Казвах ти преди в друга тема, че се канех едни мой стар скрин да боядисвам в тъмно синьо (в селската къща това е акцентният цвят, че ми е любим от дете), но се колебаех как ще изглежда, пък и съм една майсторица...мога само прозорци и врати да боядисвам...обаче като видях твоите, разбрах, че няма да е грешка в никакъв случай. Обаче пак не мога да ги направя като теб - то цвят, то детайл, всичко им е таман! И моят така си и стои, да чака такъв майстор...

# 46
  • Бургас
Туне, искам да живея у вас! Обожавам сините ти скринове! Но и бюфета и столовете са ти страхотни! У вас е приказка!

# 47
Ау, разкошни сини скринове. И бюфета е чуден, ама скриновете....

# 48
  • в сърцето на един мъж...
Ох, Туне, напълни ги с декорациите, не оставяй и не се разделяй с тях! Толкова ти е хубаво всичко! Heart

# 49
  • Някъде там
Ех, тези прекрасни скринове Blue Heart.

Oтносно коледната декорация, която няма да успеете да вземете - това е кофти, но все  пак човек не трябва да привързан към вещи. Най-важното е да сте здрави и да сте заедно - а нови спомени и декорация ще създадете на новото място.

Днес обмислям да отскоча до юск и да си купя  възглавнички ,  както и това одеало

# 50
Много ми е рано да е коледно настроението, но нямам търпение да наближи декември и да си украси с децата да ни е топло и уютно вкъщи
Ще си купим няколко нови играчки и едни лампички тип завеса съм си наумила
Но все още ми е рано 🫣

Общи условия

Активация на акаунт