Как се справяте с хемороидите

• 838
  • 19
  •   1
Отговори
# 15
Лечението трябва да е комплексно. За пиене - венотоници - Троксевазин върши същата работа като Детралекс, а е значително по-евтин. Пие се поне месец. Хеморел за мазане, свещички, на мен Масту много ми помагат. И задължително да се избягва запек.
Венотониците се пият пролет и есен, за да не се стига до кризи и образуване на хемороиди.
От Антифлегмин и от Цикатридина свещички нямах полза. Но с Хеморел бързо се прибра. Обаче паралелно с другите неща. Само с мазане не става.

# 16
Лечението трябва да е комплексно. За пиене - венотоници - Троксевазин върши същата работа като Детралекс, а е значително по-евтин. Пие се поне месец. Хеморел за мазане, свещички, на мен Масту много ми помагат. И задължително да се избягва запек.
Венотониците се пият пролет и есен, за да не се стига до кризи и образуване на хемороиди.
От Антифлегмин и от Цикатридина свещички нямах полза. Но с Хеморел бързо се прибра. Обаче паралелно с другите неща. Само с мазане не става.
Само Хеморел не бях купувала, заради написаното в първи пост, но очевидно и с него трябва да пробвам.
През годините и друг път ми е припарвало от време на време, ама такова нещо, не беше ми се случвало. Вечер болките позатихват, но 1-2 часа след изхождането на следващият ден, се започва отново.

# 17
  • София
Ако те боли повече от Проктогливенол, има вероятност да е киста, а не хемороиди. Или нещо друго усложнено с хемороидите. Иди на преглед в Пирогов.

# 18
Ако те боли повече от Проктогливенол, има вероятност да е киста, а не хемороиди. Или нещо друго усложнено с хемороидите. Иди на преглед в Пирогов.
Хемороиди има със сигурност, виждам ги и ги напипвам. Но това не изключва да има и нещо друго. Имам час за специалист, чак на 30-ти. Пирогов ми е на около 250 км...

# 19
Пилекс - винаги помага, за 2 дни и нямаш. В аптеката кремче

Общи условия

Активация на акаунт