💛 Юнски бебета 2024г. - Тема 8💛

• 3 965
  • 211
  •   1
Отговори
# 15
Не съм, но да знаеш и че и в нея има захар.

# 16
Аз съм давала една на Дерони, без захар, пише Фитнес с тъмно син етикет е. Но само да си близне, като цяло не й давам филия намазана с нещо, защото осмуква намазаното и хвърля хляба.
Ето тази е май, но вече пише Фитнес отдолу, иначе състава е такъв: https://shop.gladen.bg/product/deroni-lyutenica-fitnes-edrosmlyana-za-diabetici

# 17
Има бебешка лютеница на Хер бебе, много е вкусна и няма захар, поне според етикета. При нас я продават в бебешките магазини, има я онлайн на baby.bg

# 18
Хер бебе ги отсвирих като два пъти намерих косъм в яденето. Говоря за детската кухня. Не знам лютеницата как се прави, ама все е там.

# 19
Два пъти…🙄 подаде ли им сигнал? Мисля си, че ако фирмата е моя ще се радвам клиентите да ги казват тия неща за да ги отстранят .

Аз започнах от фантастико да взимам на ян бибян готовите . Едно от малките го яде 2 дни на обяд, а вечеря от нашето.
Толкова сме недоспали, че нямам енергия да мисля какво да сготвя.
Зъбите отминаха, но все едно остана навик да се буди въпреки че не я боли вече. Изцедена и отчаяна съм. От 23ч на всеки час се е будила…и 2 пъти е пила мляко🙄

# 20
Не съм им сигнализирала, а трябваше, може би. Оплаквала съм се друг път от доставка на храна (не при тях) и са ме компенсирали заради това. Неудобно ми е да ми връщат пари, защото все едно съм с усещането, че го правя нарочно. Може би и за това сега не им звъннах. То мина време, де. Беше лятото.

# 21
Давала съм домашна лютеница, правихме я семейно 😃 рецептата ми не е с много захар като на бабите.
Детето много участва (да маже навсякъде), трябваше да опита от вкуса да топнеш хляба в тавата след като си напълнил бурканчетата. Това ми е любим спомен с баба, сегашните баби са модерни и не се занимават с внуците така. Знам, че няма да запомни, но ще повторим догодина.
Взе ни тока с херпангината, от два дена вече се храни нормално, навакса, отслабнаха му крачетата чак.

# 22
Момичета, вашите бебета какъв номер обувки носят? Моето направо ми скри шапката!! Дано да не е с такъв плавник като порасне, защото за жена е грозно 🫣 и ограничаващо. Определено не всяка обувка стои красиво с голям размер. Аз въпреки че съм 177см висока, нося 38.

# 23
Ми с плавник ще е моята. Видимо изглежда и по-дълга. Сега й бях взела 23 и 24 номер ботушки за проба и оставих 24, 23 ги върнах, защото ми се иска да изкара с тях зимата да не купувам още едни. Иначе има едни гумени на Некст и Зара, които са като галоши. Там няма стягане и й хлопат. Но тези са с лепки и цип и реших да оставя по-големия номер, защото й стоят стегнато по крака. Иначе взех и едни маратонки 23, които сега й стават. По-скоро са 23 1/2, но при мен Адидас са умалени, та от цялата писаница исках да кажа, че сега реално е 23 номер, което за мен си е голям плавник за нейната възраст 😂

# 24
Моето Юлско момче е 22 номер в момента, но предполагам зимата ботуши 23 ще са екстра

# 25
Плами е 20 номер, ама тя си е минижуп цялата 😂
Лятото изкара със сандали 19, сега есенните са 20.

# 26
Лятото изкара с 20-21, на Мини Мелиса, онези Бразилските като моите, ако помните. Те са умалени. Сега есенните бяха пак от тях 22/23, а онзи ден колеви казаха 23-24 🙄 пък вкъщи имам едни 24 и са все едно си е забравила шнорхела в колата - големи.
Ето ги и трите споменати:

# 27
Тия вторите са мн яки Simple Smile)
Моята е с 22  номер, стават и малко неща, защото крачето и е широко и пълничко.

# 28
Сега, преди няколко часа й поръчах едни.. ама предприех рискова маневра, защото може и да не й станат. 😔
Ботички от пони, за ужас на еко "таковата" 🤭

# 29
Моята й пасват 21, но взехме и едни 22 да й ходят на якето, което е 80 номер. Още дрехите са ни 9-12 месеца.😅
 22 номер са й големички, но се стягат добре и върви ок и с тях.

Общи условия

Активация на акаунт