💛 Юнски бебета 2024г. - Тема 8💛

• 3 965
  • 211
  •   1
Отговори
# 45
Моята госпожица носи обувки 21-22 на Биомеханикс. Много ми е трудно и на мен да избирам обувки. Няколко приятелки ми дадоха от техните деца, но нямам нищо подходящо за сега, а именно да е по-високо на глезена. Хем искам да са с мека подметка, хем пък тя може би няма да изолира достатъчно добре и крачето ще е студено. Явно ще трябва да ида до някой мол да потърся нещо, въпреки че обикновено взимам втора употреба.

Къде се загуби ЛюсиФорд? И други момичета липсват. Purple Heart

# 46
Ние ще доизносваме от каката зимни обувки на Колев. Кожени с лека вата, че онези с многото вълна мисля че ще спарват. Не им купувам ботуши, високи над глезена, защото по-трудно се ходи с тях. Да са максимално меки, колкото е възможно за зимна обувка.

# 47
И аз мисля, че до и малко над глезена е ок. Няма смисъл от по-високи ботуши. Няма да ходи в някакъв дълбок сняг. Най-много като натрупа бял и пухкав, да я пусна пред блока.

На мен също ми дадоха много обувки различни номера. До сега все си носеше новите и нейните си. Нали уж не било хубаво да носят чужди обувки, защото всяко дете си има различна походка. Та се чудя, де. Взех ги и ги прибрах, все пак, за да има за резерва, ако примерно лятото тръгна да махам памперс и някъде навън напишка нейните си маратонки, докато ги изпера и изсъхнат да има какво да носи. Та ги взех в ей такива ситуации, защото не смятам да купувам по няколко обувки от номер. Едни маратонки, едни сандали, едни боти - така смятам да я карам докато не задържи по-трайно номер.

# 48
Обувките на klarks са с възможност да са за широко краче (:

# 49
Ваня, аз също бях против да взимам носени обувки поради същата причина. Но след като прочетох постове на д-р Ефремов, че няма проблем, че сводът се формира до 12 години и един вид обувката няма да е деформирана и може да се разменят обувки, се престраших.

Аз имам гумени ботуши за дъжд, с които не знам как ще ходи. Все пак са всиочки.

# 50
И аз си мисля, колко може да се деформира една обувка? Те първите няколко чифта са й носени супер малко предвид и че сме се придвижвали с количка.

# 51
Голямото ми момче всичко носеше, докато не го предаде обувката, нямам останали от него. Приятелка ми даде, нейните до 2г все в количката бяха и късно прохождаха. Подметки им са чисти даже 😃
Обувам му ги.

# 52
При нас номера се сменя почти всеки сезон, съответно обувките остават в добро състояние. Повече се износват от пералнята, отколкото от носене. Гледам да имат по 2 чифта от номер, да мога да го въртя или да имам вариант като се цапат, но не ми пречи единият да е втора ръка.

# 53
Аз като се замислих, последно взехме адидаски, ама въобще не им проверих подметката колко се огъва, харесаха ни и ги взехме. Докога е хубаво обувките да са от "бебешките" марки?

# 54
Аз за себе си се отказах от адидас - твърди, тежки и неудобни са. Предполагам за деца е подобно.
А обувките на Колев и Колев как успявате да ги дадете на друго дете или да вземете? Нашите са надрани, прожулени и тн

# 55
На Колеви изобщо не са им качествени чепиците 🙄

# 56
Аз само едни сандали съм взимала на КиК, но не се е скъсала да ги носи, че тя и толкова ходеше лятото. Та са доста запазени. Но като цяло не харесвам марката, а и не са кой знае колко евтини, че да преглътнеш другото.

# 57
Босите обувки са с мека подметка (и зимните) и са подходящи за широки крачета. Ние ходим на място в магазин да пробваме, защото моето дете с дебеличко краче и искам да съм сигурна, че ще му станат и ще се обуват лесно.
В момента носи 22 номер (момче, родено юли), има около 1 пръст разстояние отпред. Още от самото начало крачето му върви по-голямо, първите му обувки бяха 20 номер.

# 58
Съжалявам, че връщам малко темата назад, но не знам как можах да пропусна най-занимателната игра вкъщи 😅. Със сензорната кутия откарва сигурно над час да се занимава, въпреки че след това си иска чистене 🤣, но пак зависи с какво ще я напълните.

# 59
Каква сензорна кутия имате? Звучи интересно?

Днес пробвах да я заведа на куклен театър. Ами върховно беше! Седя в захлас и беше много впечатлена. По принцип е много подвижно тичащо и скачащо дете и се чудех как ще издържи 30мин, но беше направо хипнотизирана🤩

Общи условия

Активация на акаунт